1. Home »
  2. Top agentii »
  3. Top agenții pariuri live de pe telefonul mobil sau tabletă

Top agenții pariuri live de pe telefonul mobil sau tabletă

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-05-04 00:02:00

image Top agenții pariuri live de pe telefonul mobil sau tabletă

Care sunt cele mai bune agenții de pariuri live de pe mobil? Află din acest articol! Posibilitatea de a paria live de pe dispozitive mobile era în urmă cu câțiva ani un lux pe care puțini și-l permiteau deoarece nu toți aveau smartphone-uri și oricum tehnologia nu era suficient de avansată încât să putem paria în timp real în condiții optime de pe un telefon mobil sau de pe o tabletă.

Între timp tehnologia a progresat mult, prețurile au scăzut considerabil, iar astfel aproape orice persoană are în ziua de azi un telefon suficient de bun încât să poată paria de pe el fără prea mari probleme. De aceea pariurile live de pe telefon sau tabletă s-au transformat din lux în ceva firesc. Pentru mulți ele chiar au devenit o necesitate ținând cont că sunt destule persoane care n-au posibilitatea sau timpul necesar pentru a utiliza un calculator de fiecare dată când vor să parieze. Orice agenție de pariuri online care se respectă oferă în acest moment o aplicație pentru mobil sau un site optimizat. 

Deschide cont și pariază live de pe mobil chiar acum!

 

INFORMAȚII DE CARE SĂ ȚII CONT DESPRE PARIURILE PE MOBIL

mobile-bets.jpg

Ce case de pariuri online oferă pariuri live de pe mobil?

Acum voi prezenta pe scurt agențiile la care se poate paria de pe telefon sau tabletă, și voi reveni asupra lor mai jos acolo unde le voi prezenta pe fiecare în parte.

Agenții considerate de PariuriX ca fiind cele mai bune:

Alți operatori ce merită încercați:

 

Diferențe și asemănări între aplicații pentru mobil și site-uri optimizate 

O aplicație trebuie descărcată pentru a putea juca pe ea, în timp ce un site poate fi accesat direct din browserul telefonului sau a tabletei. Avantajul pariurilor din browser este acela că le putem plasa de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare pe care acesta îl are. În ceea ce privește aplicațiile, unele din ele funcționează doar pe IOS, nu și pe Android. De asemenea, sunt aplicații care solicită minim IOS7 sau Android 4.4 sau poate chiar mai mult. Astfel nu vom putea descărca aplicația pe dispozitive mai vechi, în timp ce site-ul optimizat poate fi folosit de pe aproape orice smartphone.  

Totuși trebuie precizat că în cazul unui telefon mai vechi nu trebuie să avem așteptări prea mari atunci când pariem din browser, indiferent de agenția la care jucăm, deoarece probabil site-ul se va încărca destul de greu și se va mișca încet. Este de înțeles pentru că site-ul unei agenții de pariuri online este mult mai solicitant din toate punctele de vedere decât un site obișnuit.

Concluzia este că putem paria de pe aproape orice telefon sau tabletă, dar dacă vrem s-o facem în condiții optime, atunci ne trebuie un dispozitiv măcar decent. Iar dacă pariem live, cu atât devine mai important să avem un telefon sau o tabletă performantă, deoarece acolo informațiile se actualizează constant. În nici un caz nu vrem ca site-ul sau aplicația să se miște "în reluare" sau să așteptăm o groază de timp până când o informație este actualizată sau până reușim să punem un pariu. 

Top agenții de pariuri live de pe mobil sau tabletă conform PariuriX!

O aplicație va fi de obicei mai stabilă și se va mișca mai bine decât un site optimizat, dar aceasta nu este neapărat o regulă. De asemenea aplicația este de obicei mai complexă și conține mai multe opțiuni, deși sunt și site-uri optimizate foarte complexe, care nu pot fi deosebite de o aplicație bună. O aplicație poate fi folosită și pentru a trimite notificări (informații legate de pariuri, meciuri care urmează să înceapă etc), ne permite să rămânem logați în cont sau să urmărim transmisii live video care din browser nu sunt accesibile.  
 

Diferențe între pariurile pe Android și cele pe Iphone/Ipad 

Nu prea există diferențe în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor, dar există diferențe când vine vorba de modul de instalare. Este important de precizat că în Google Store nu vom găsi aplicații pentru pariuri din simplul motiv că Google nu încurajează utilizarea programelor de jocuri de noroc. Astfel aplicațiile de pariuri pentru Android pot fi descărcate doar de pe site-ul agenției care le oferă. Pentru a putea instala astfel de aplicații este necesar să intri în ”Setări” – ”Securitate” și să bifezi căsuța din dreptul opțiunii ”Surse necunoscute”, exact ca în poza de mai jos. 

permitere-instalare-aplicatii.png


Pe Iphone și Ipad este mai simplu, deoarece putem descărca orice aplicație de pariuri direct din Apple Store. Poate acesta este și unul din motivele pentru care unele case de pariuri online oferă aplicații doar pentru IOS, dar nu și pentru Android. 
 

TOP AGENȚII DE PARIURI LIVE DE PE TELEFON SAU TABLETĂ

Acum că am trecut peste informațiile tehnice, a venit momentul să prezint un top al celor mai bune agenții care oferă pariuri live direct de pe telefon sau tabletă.
 

Unibet

Trec această casă de pariuri pe primul loc din două motive principale: are cea mai bună platformă de pariuri live din rândul agențiilor licențiate și are și cea mai performantă aplicație pentru pariuri de pe mobil.  

Aplicația se numește ”Unibet Sports Betting” și poate fi descărcată atât pe Iphone / Ipad, cât și pe Android. Așa cum am precizat mai sus, utilizatorii de dispozitive Apple o pot descărca direct din AppStore, în timp ce utilizatorii de Android o pot lua de pe Unibet Aplicația necesită minim IOS7 sau Android 4.2. 

Această aplicație oferă cam toate pariurile disponibile pe PC, și este gândită suficient de bine încât să putem paria în condiții optime fără mari probleme. 

 

Sportingbet

Cei de la Sportingbet au lansat de curând o nouă aplicație de pariuri pentru Iphone / Ipad numită ”Sportingbet.ro Pariuri Sportive”, deci sunt folosite cele mai noi tehnologii pentru ca experiența pariurilor live de pe dispozitive mobile să fie mai plăcută ca oricând. Partea cu adevărat bună la această aplicație este faptul că poți să urmărești live video meciurile transmise de Sportingbet, facilitate de care nu prea vei avea parte la alte agenții concurente. 

Vestea proastă este că aplicația nu este disponibilă și pentru Android, dar site-ul Sportingbet este optimizat suficient de bine încât să poți paria în condiții optime direct din browser. Sportingbet are una din cele mai avansate platforme de pariuri live din România, iar aceasta funcționează foarte bine nu doar de pe PC, ci și de pe telefoane sau tablete. Deci dacă sunt dese acele momente când nu ești acasă, dar dorești să pariezi în timp real pe evenimentele sportive preferate atunci o poți face cu încredere la această agenție. 

 

sportingbet-mobil.png

 

Netbet

Netbet are mai nou aplicației atât pentru Iphone și Ipad, cât și pentru Android.  Plus că site-ul Netbet este optimizat foarte bine și se ridică la nivelul aplicației, astfel încât poți paria live în condiții optime de pe orice dispozitiv mobil. Și ai pe ce paria fiindcă Netbet are o ofertă live foarte bogată, care conține multe meciuri și opțiuni de pariere. Dar mai ai încă un motiv pentru care să alegi această agenție online: bonusul pentru prima depunere oferit exclusiv doar prin Pariurix

 

netbet-mobil.png

Care sunt cele mai bune case de pariuri pentru pariuri live? Află acum

 

Betano

Agenția de pariuri sportive Betano este preferata mea personală în materie de pariuri sportive live de pe telefon și tabletă, și asta pentru că este oferită o aplicație foarte performantă. Este adevărat că am Iphone, iar acesta este un avantaj, pentru că aplicația este disponibilă doar pe IOS, nu și pe Android. Deși utilizatorii acestui sistem de operare pot paria în condiții bune direct de pe site-ul pentru mobil, aplicația oferă câteva avantaje foarte importante. În fruntea listei se află posibilitatea de a paria prin comandă vocală, funcție despre care poți afla mai multe din acest artico despre Betano aplicatie mobila.

Plus că aplicația oferă posibilitatea de a urmări live toate meciurile transmise prin serviciul de live streaming, poți adăuga la favorite opțiunile preferate de pariere pentru a apărea în partea de sus a ferestrei de pariuri (avantaj mare când pariezi live pe un ecran mic), rămâi logat definitiv pe cont (deci nu ești scos când îți este lumea mai dragă etc). Plus că oferta live, în special cea pe fotbal, este mai mult decât generoasă.

netbet-mobil.png 

 

 

888Sport

Deși nu este foarte populară la noi în țară, 888sport este o agenție de top la nivel internațional, și era normal să aibă și o aplicație pe măsură. Aplicația se numește ”888sport – Online sports” și poate fi descărcată direct din AppStore, chiar și pe dispozitive mai vechi ce funcționează cu IOS6. Grafica nu este chiar cea mai modernă, dar acesta nu este neapărat un lucru rău ținând cont că o grafică mai simplă înseamnă o performanță ceva mai ridicată.

Astfel vei vedea că aplicația funcționează foarte bine chiar și de pe un Iphone 4. Un alt punct forte este acela că 888sport are fără îndoială una din cele mai bune oferte live din rândul agențiilor licențiate, dacă nu chiar cea mai bună. Ca minus trebuie precizat că aplicația nu este disponibilă pe Android, dar utilizatorii care au astfel de dispozitive pot paria fără probleme direct din browser. 

 

888sport-mobil.png

 

Fortuna

Cei de la Fortuna Bet n-au o aplicație proprie, dar au un site optimizat de pe care poți paria live la orice oră din zi sau din noapte. Fereastra de pariuri live a fiecărui meci de fotbal include chiar și statistici de la meciul respectiv și ai posibilitatea de a minimaliza tipurile de pariuri care nu te interesează astfel încât acestea nu ne vor încurca prea mult. După ce dai click pe opțiunea de pariere dorită, ea se va încărca într-un bilet virtual în partea de sus a paginii, bilet pe care trebuie să-l accesezi manual. Din cauza acestui aspect se pierde un pic de timp până apuci să pui pariul dorit, timp ce este destul de prețios atunci când vorbim de pariuri live. Dar în afară de acest lucru, nu prea am multe lucruri de reproșat. 

Mai mult decât atât, Efortuna este cel mai bun site de pariuri din România pe care te poți juca fără a fi necesar să ai un card sau un portofel electronic, și asta datorită serviciului Fortuna Cashpoint care îți permite să depui direct din agenții stradale.

 

fortuna-mobil.png

 

 

Winmasters

Cei de la Winmasters folosesc ultimele tehnologii de la Responsive Web Design pentru ca clienții să se poată bucura de lumea fascinantă a pariurilor pe internet de pe orice dispozitiv mobil. Totuși nu te vei putea juca decât din browser, neexistând vreo aplicație. Deși site-ul este optimizat corect și nu pot remarca vreun bug deranjant, nici nu pot spune că agenția vine cu ceva nou cu care să ia fața concurenței. Ea compensează în schimb prin oferta de pariuri live, care este mai mult decât decentă. Per total, dacă vrei să pariezi în timp real de pe telefon sau tabletă, Winmasters este o soluție destul de bună. 

 

winmasters-mobil.png

 

 

Betfair

Cel mai mare site de betting exchange din lume nu dezamăgește nici când vine vorba de aplicația pentru mobil. Aceasta este disponibilă atât pe Android cât și pe dispozitivele Apple și se numește ”Betfair Sports Betting”. Cei de la Betfair vin foarte des cu actualizări, astfel încât cea mai nouă versiune a aplicației pentru Iphone / Ipad necesită minim IOS8. Vestea bună este că  poți paria fără probleme și de pe o versiune mai veche. Dacă ai IOS6 sau IOS7 și vrei să descarci acest program de pariuri vei fi înștiințat că nu îndeplinești condițiile minime pentru a instala ultima versiune și vei fi întrebat dacă dorești în schimb să instalezi o versiune compatibilă.

Am fost surprins să văd că și pentru IOS6 grafica este modernă și aplicația se mișcă bine, dar te avertizez că dacă n-ai o conexiune bună la internet vei întâmpina mai multe probleme decât la alte agenții. Problemele pot fi chiar deranjante atunci când pariezi live, iar din acest motiv nu aș folosi aplicația cu regularitate. Totuși trebuie spus că această aplicație este destul de complexă și poate fi personalizată pentru a-ți trimite notificări de la meciurile care te interesează. 

 

betfair-mobil.png

 

Pokerstars

Dacă n-ai auzit de Pokerstars atunci trebuie să știi că aceasta este platforma de pariuri sportive online a celor de la Pokerstars. Era normal ca un astfel de brand să ofere o aplicație pentru pariuri. Aceasta necesită minim IOS7 sau Android 4.4 și ne permite să pariem în condiții optime, atât pre-meci cât și live, deși nu pot spune că m-a surprins cu ceva.  

 

betstars-mobil.png

 

Casa Pariurilor

În mod surprinzător, Casapariurilor stă chiar bine în ceea ce privește pariurile de pe telefon. Spun că este surprinzător fiindcă vorbim de o casă de pariuri offline care a făcut de curând trecerea în mediul online, iar astfel de agenții au cam dezamăgit când vine vorba de posibilitatea de a paria pe internet. Deci cu atât mai puțin te-ai aștepta ca un operator de acest tip să stea bine la pariuri mobile. Totuși Casa Pariurilor este o excepție și are o aplicație ce poate fi descărcată atât pe IOS7+, cât și pe Android.  Aplicația chiar vine cu câteva lucruri inedite, la care nu mă așteptam.  

De exemplu, dacă pui un bilet la agenții stradale poți scana codul QR al acelui bilet pentru a primi notificări și pentru a vedea rezultatul meciurilor tale, fără nici cel mai mic efort. O altă opțiune inedită este aceea că poți face un bilet virtual, după care aplicația îți spune unde este cea mai apropiată sucursală Casa Pariurilor la care poți paria.  

Problema este că în acest articol ar trebui să vorbim despre pariuri live de pe mobil, iar la acest capitol din păcate cei de la Casa Pariurilor stau chiar prost. Oferta lor live este dezamăgitoare și nu se ridică la nivelul concurenței din mediul virtual, iar acesta este și motivul pentru care nu pot trece acest operator de pariuri mai sus în topul meu.  

 

casa-pariurilor-mobil.png

Agenții precum Superbet sau Mozzartbet nu pot fi incluse în acest top chiar dacă teoretic poți paria la ele live de pe mobil. Problema este că site-urile acestor case de pariuri online nu prea sunt optimizate, ceea ce înseamnă că sunt oferite niște versiuni în miniatură a site-urilor pentru desktop, ceea ce nu este un lucru bun! Este destul de anevoios să pariezi de pe un dispozitiv mobil în condițiile date și sincer să fiu trebuie să fii destul de disperat ca s-o faci, mai ales dacă intenționezi să joci live. 

Lista mai putea include pe Circus, dar acest site încă se confruntă cu anumite bug-uri, motiv pentru care recomand evitarea lui pentru moment. Și alte site-uri precum Maxbet sau Favbet mai au de lucrat până să poată fi luate în serios.

Așa cum poți vedea, în ziua de astăzi poți paria live de pe telefonul mobil la aproape orice casă de pariuri pe internet, fie că o faci prin intermediul unei aplicații sau direct de pe un site optimizat. După cum am spus și la începutul articolului, pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută atunci când pariezi online de pe telefon sau tabletă este indicat să ai un dispozitiv mobil cel puțin decent (nu trebuie nici cel mai nou telefon, dar totuși să fie unul acceptabil), și o conexiune la internet cât mai bună (una wireless este recomandată). 

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX