1. Home »
  2. Top agentii »
  3. România Liga a 3-a: Vezi ce agenții online oferă pariuri pre-meci și live pe al treilea eșalon valoric!

România Liga a 3-a: Vezi ce agenții online oferă pariuri pre-meci și live pe al treilea eșalon valoric!

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-09-09 17:45:00

image România Liga a 3-a: Vezi ce agenții online oferă pariuri pre-meci și live pe al treilea eșalon valoric!

România Liga a 3-a: Vezi ce agenții online oferă pariuri pre-meci și live pe al treilea eșalon valoric și pariază chiar acum pe cea mai bună ofertă 24 / 7, cu un super bonus de bun venit!

Pariază pe Liga 3-a din România la agenția recomandată de PariuriX!

 

Putem plasa pariuri online pe România Liga 3?

Aproape toate casele de pariuri acoperă integral România Liga 1, iar majoritatea oferă inclusiv pariuri pe Liga a doua, atât pre-meci cât și live (deși este drept că există excepții sau diferențe vizibile între oferte). Însă când vine vorba de Liga a 3-a lucrurile se schimbă destul de mult, și asta pentru că sunt mult mai puține acele case de pariuri pe internet care bagă asemenea meciuri în ofertă. Totuși am pretenția de a putea paria pe acest campionat, nu de alta dar piața de pariuri din România este reglementată iar agențiile de aici ar trebui să se axeze pe competițiile locale. Că am văzut că meciuri din Rwanda și Burundi oferă destule. 

Liga a 3-a din România a început weekend-ul trecut, dar nu am luat atunci la purificat oferta pentru că am pornit de la ideea că probabil operatorii de pariuri vor evita să adauge din prima aceste meciuri, ca să vadă întâi cum se prezintă echipele. Acest lucru este de înțeles, pentru că nici o casă de pariuri nu ar vrea să bage în ofertă echipe aflate într-o situație similară cu cea în care este Șoimii Pâncota din liga secundă, sau să ofere cote eronate din cauza lipsei de informații. Dar acum că deja am intrat în etapa a doua, a venit momentul să vedem dacă putem paria sau nu online pe Liga a 3-a din România.

 

Situația cu 4 ore înainte de începerea meciurilor

Vineri, la ora 13:00, cu patru ore înainte de disputarea primelor partide ale etapei a doua, am consultat oferta pre-meci a tuturor operatorilor licențiați. Singura agenție unde am găsit în ofertă meciuri a fost Betano (vezi site-ul agenției). Această agenție oferea pariuri pe 10 partide diferite, în condițiile în care la ora 17:00 începeau 20 de meciuri. Nu este rău, că oricum nu aveam pretenții să le găsesc pe toate. Din păcate erau oferite doar câte 3-4 opțiuni de pariere la fiecare, dar decât deloc este bine și așa.

romania-liga-3.png

 

Situația cu 15 minute înainte de începerea meciurilor

Nici cu un sfert de oră înainte de fluierul de start situația nu s-a schimbat foarte mult. Singura noutate era faptul că Betfair (intră acum pe site) a introdus în ofertă trei meciuri, și nu doar că le-a băgat, dar oferea foarte multe opțiuni de pariere, așa cum se poate vedea în poza de mai jos. Lista de fapt era mai lungă decât ce am reușit să prind eu în poză.

 

Betano nu a mai adăugat nimic în ofertă, dar nici celelalte agenții nu au început să ofere pariuri-meci. Doar netbet.ro și unibet.ro au băgat pe site-urile lor secțiunea ”România Liga 3”, care totuși era goală și nu conținea nimic. Dar măcar acesta era un semn că s-ar putea să găsesc meciurile la pariuri live. 

Și am avut dreptate, pentru că la Unibet, la ora 16:55 au apărut și primele două meciuri în ofertă, pe care găseam în jur de 50 de opțiuni de pariere. Deci dacă erai pe fază puteai pune câteva pariuri pre-meci interesante.

unibet-liga-3.png

 

Situația la pariuri live

Din fericire la pariuri live lucrurile s-au schimbat în bine. Am consultat oferta la 17:15, iar în acel moment se putea paria pe al treilea eșalon valoric din România la următoarele case de pariuri online:

  • netbet.ro (D.ONJN1279 /29.06.2016) - șase meciuri în oferta live, și în jur de 20-22 opțiuni de pariere la fiecare 
  • unibet.ro (D.ONJN 1564/25.08.2016) - cinci meciuri  în oferta live, 18 - 20 de opțiuni la fiecare.
  • betano.ro (D.ONJN 172/30.01.2017) - cinci meciuri în oferta live, 15-16 opțiuni la fiecare.
  • winmasters.com (D.ONJN 1278 /29.06.2016) - trei meciuri în oferta live, 16 opțiuni la fiecare
  • efortuna.ro (D.ONJN 1560/25.08.2016) - șapte meciuri în oferta live, 9 - 15 opțiuni la fiecare
  • betfair.ro (D.ONJN 1291/29.07.2016) - câte trei meciuri atât la pariuri sportive cât și la betting exchange, în jur de 20 de opțiuni fiecare.
  • superbet.ro (D.ONJN 1562/25.08.2016) - șapte meciuri în oferta live, în jur de 15 opțiuni de pariere la fiecare

Unibet și Netbet aveau cea mai bună ofertă, luând în considerare diversitatea tipurilor de pariuri!

 

pariuri-live-netbet.png

Dacă o agenție nu apare pe lista de mai sus, înseamnă că nu oferea pariuri live pe România Liga 3. Oricum m-am uitat pe absolut toate site-urile de pariuri licențiate, chiar și cele mai slabe. Interesant este că Circus avea în oferta live o partidă din Rwanda, dar din România Liga 3 nu avea nimic.

 

Concluzii

Să concluzionăm cele descoperite la etapa a doua din România Liga 3, sezonul 2016 - 2017. Dacă vroiai să pariezi pre-meci din timp, atunci cu câteva ore înainte de startul meciurilor doar Betano oferea pariuri, ea acoperind cam jumătate din meciuri. Din păcate oferea doar 2-3 opțiuni la fiecare. Unibet și Betfair au adăugat și ele câteva partide înainte de fluierul de start, oferind destul de multe opțiuni. Dar trebuia să fii pe fază.

La pariuri live am găsit opt agenții care ofereau pariuri pe 5-7 meciuri (în condițiile în care se jucau 20 în acel moment), toate oferind aproximativ cam aceleași opțiuni de pariere (cu mici diferențe).

Este foarte posibil ca situația să difere de la etapă la etapă. De exemplu țin minte că sezonul trecut Sportingbet (vezi site-ul agenției) chiar acoperea multe meciuri din Liga a 3-a, deși este drept că acum nu am găsit nimic. Dar nu este exclus să ofere din nou rundele viitoare. În orice caz poți lua acest articol ca un punct bun de reper pentru a ști la ce să te aștepți în continuare, dar în același timp îți recomand să arunci și tu un ochi peste oferta mai multor operatori înainte de a decide unde să pariezi.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX