1. Home »
  2. Top agentii »
  3. Top agenții unde putem paria pe Liga 2 România

Top agenții unde putem paria pe Liga 2 România

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-03-12 14:00:00

image Top agenții unde putem paria pe Liga 2 România

Vezi la ce case de pariuri online poți paria pe Liga 2 România. Dacă pe Liga 1 vei găsi pariuri la aproape orice agenție licențiată la noi în țară, lucrurile se schimbă atunci când vine vorba de al doilea eșalon valoric. Unii operatori includ în ofertă doar anumite partide, au o diversitate limitată a opțiunilor de pariere sau nu oferă deloc astfel de pariuri. De aceea în cele ce urmează îți voi prezenta un top5 recomandări, dar și câteva mențiuni la final.

Descoperă agenția recomandată pentru pariuri pe Liga 2 România!

Case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe Liga 2 România

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

Unibet oferă pariuri pe aproape fiecare meci din Liga 2 și uneori și din Liga 3. Partidele de Liga a 2-a sunt băgate în ofertă cu zile bune înainte de ora de start, și găsim la ele în jur de 16-20 de opțiuni de pariuri printre care și handicapuri asiatice și europene. Se poate paria și live, acolo unde oferta este chiar mai bogată, dar există riscul ca anumite partide de Liga a 2-a să nu fie disponibile pentru live betting. Unibet oferă și câteva pariuri antepost pe al doilea eșalon valoric, precum câștigător campionat sau cel mai bun marcator. Iar dacă deschizi cont acum, primul pariu pe Liga 2 România este 100% fără risc în limita a 250RON!

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – deschide un cont acum

Betfair trebuie privită și ea ca o alternativă foarte bună pentru pariuri pe Liga 2 România, mai ales dacă pariezi pre-meci. Și asta pentru că meciurile sunt băgate în ofertă mai din timp decât la celelalte case de pariuri online. Dar și dacă vrei să pariezi live merită să arunci un ochi peste ofertă deoarece s-ar putea să găsești aici meciuri care să lipsească din alte părți. Aș evidenția prezența unor pariuri de tipul ”Ambele echipe NU vor marca”, ”Următorul gol”, ”Rezultat final + ambele echipe să marcheze”. Clienții noi pot primi până la 5 FREEBET-uri de 100RON dacă deschid cont acum!

 

Betano(D.ONJN 172/30.01.2017)  – deschide un cont acum

Sponsorul principal al primei ligi nu putea dezamăgi nici când vine vorba de pariuri pe al doilea eșalon valoric. Aici găsim poate cele mai multe pariuri pre-meci pe Liga 2 România : în jur de 30 per meci. Mai mult decât atât, oferă și pariuri antepost pe câștigătorul campionatului sau pe golgheterul ligii. Sunt și câteva oferte de pe urma cărora poți profita la pariurile pe liga secundă, precum ”Miza înapoi la 0-0” unde la pariurile pierzătoare de tipul Pauză / Final sau Scor Corect primești înapoi suma pariată în cazul unui rezultat alb. Jucătorii noi beneficiază și de un pachet de bun venit de 100% până la 500RON.
 

Admiral (D.ONJN 1283 /28.06.2017) - deschide un cont acum

Admiral.ro utilizează aceeași platformă de pariuri sportive precum Unibet.ro, deci și aici vom găsi o ofertă destul de bună pe Liga a 2-a. Dacă deschizi un cont acum vei beneficia de profit triplu CASH la primul pariu pe liga secundă + un freebet de 150RON după ce plasezi un pariu de minim 1RON.

 

eFortuna - Fortuna Bet România (D.ONJN 1560/25.08.2016) - deschide un cont acum

Meciurile sunt băgate din timp în ofertă, dar cu câteva zile înainte de meci vei putea plasa doar pariuri de tipul ”Câștigător meci - 1x2” și ”Total goluri - sub / peste”. Totuși dacă pariezi în ziua meciului vei găsi o gamă largă de pariuri combinate, dar și de alte tipuri (scor corect, total goluri prima repriză etc). Poți juca meciurile din Liga 2-a și pe bilete de tipul Fortuna PLUS pentru cote mai mari!

Cu siguranță sunt și alte case de pariuri online la care poți paria pe liga secundă de la noi din țară, dar cele enumerate de mine sunt cele recomandate de PariuriX deoarece oferă servicii de calitate și au o ofertă bună pe Liga 2 România. Am și un sfat pentru tine - dacă nu găsești un pariu care te interesează pre-meci, ai răbdare până după startul partidei deoarece la astfel de meciuri oferta tinde să fie mai bogată live. 

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă pe Liga 2 România!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX