Case de pariuri online unde putem paria pe Liga 2 România

Vezi la ce case de pariuri online poți paria pe Liga 2 România. Dacă pe Liga 1 vei găsi pariuri la aproape orice agenție licențiată la noi în țară, lucrurile se schimbă atunci când vine vorba de al doilea eșalon valoric. Unii operatori includ în ofertă doar anumite partide, au o diversitate limitată a opțiunilor de pariere sau nu oferă deloc astfel de pariuri. De aceea în cele ce urmează îți voi prezenta un top5 recomandări, dar și câteva mențiuni la final.

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă pe Liga 2 România!

liga2.jpg

  1. Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) – deschide un cont acum

O trec în fruntea listei chiar dacă unele meciuri din liga secundă nu sunt introduse în oferta pre-meci. Atunci când încep ele fac parte din oferta live de fiecare dată dar mai important de atât, găsești o gamă foarte diversificată de pariuri. Practic găsești la fel de multe opțiuni ca la partidele de primă mână din campionatele importante. În plus, oferta live conține de multe ori și o parte importantă din partidele din al treilea eșalon valoric sau din primele tururi ale Cupei României, pe care majoritatea celorlalți operatori le evită. Deși pre-meci nu vei găsi mereu ceea ce cauți, în ceea ce privește pariurile în timp real recomand Sportingbet cu mare încredere.

 

  1. Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

Unibet oferă și ea pariuri pe aproape fiecare meci din Liga 2 și uneori și din Liga 3. În ceea ce privește oferta pre-meci ea stă ceva mai bine ca Sportingbet, dar consider că nu stă la fel de bine live. Oricum această agenție este o alternativă foarte bună mai ales că ea este per total numărul 1 în România în momentul de față, fiind și casa de pariuri la care joacă cei mai mulți români.

 

  1. Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  –  deschide un cont acum

Netbet are și ea o ofertă bună atât pre-meci cât și live, acoperind majoritatea meciurilor și oferind la ele suficiente opțiuni de pariere încât să mulțumească majoritatea clienților. Dacă deschizi un cont acum primești și bonusuri de până la 1.550 RON pentru a avea mai mulți bani să pariezi pe meciurile favorite.

 

  1. Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – deschide un cont acum

Betfair trebuie privită și ea ca o alternativă foarte bună pentru pariuri pe Liga 2 România, mai ales dacă pariezi pre-meci. Și asta pentru că meciurile sunt băgate în ofertă mai din timp decât la celelalte case de pariuri online. Dar și dacă vrei să pariezi live merită să arunci un ochi peste ofertă deoarece s-ar putea să găsești aici meciuri care să lipsească din alte părți.

 

  1. Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)  – deschide un cont acum

Betano a intrat puternic pe piața de la noi din țară, dar momentan reprezintă o necunoscută în ceea ce privește pariurile pe liga secundă. Dar la ce am văzut până acum, am așteptări destul de mari și nu cred că voi fi dezamăgit.

Agenții precum 888Sport, Fortuna Bet sau BetStars au și ele în ofertă uneori meciuri din România Liga 2, dar este ca o loterie. Nu se știe când au și când nu au, deci nu te prea poți baza pe ele decât dacă ai cont simultan la mai mulți operatori. Agențiile trecute din offline în online precum Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Favbet sau Mozzartbet oferă și ele pariuri pe al doilea eșalon valoric, ceea ce nu este o surpriză ținând cont că vorbim de operatori care se axează în mod special pe piața românească. Însă pe aceștia nu-i recomand în mod deosebit, cei din topul de mai sus fiind alegeri mai bune.

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă pe Liga 2 România!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!