1. Home »
  2. Top agentii »
  3. Ce case de pariuri online oferă pariuri pe intervale de goluri?

Ce case de pariuri online oferă pariuri pe intervale de goluri?

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 12:36:00

image Ce case de pariuri online oferă pariuri pe intervale de goluri?

Vrei să pariezi pe intervale de goluri și nu știi la ce case de pariuri online o poți face? Află de la PariuriX! Toate agențiile oferă pariuri de tipul ”over / under”, dar doar câteva au în ofertă pariuri pe intervale de goluri precum 1-3, 2-4 sau 3-5. Și mai puține sunt cele cu pariuri pe intervale pe o singură repriză cum ar fi tg 2r (total goluri repriza a doua) 1-2, 2-3 etc. 

Pariază chiar acum la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!

 

CE AGENȚII OFERĂ PARIURI PE INTERVAL GOLURI?

 

Case de pariuri recomandate cu pariuri pe intervale de goluri

Am examinat oferta caselor de pariuri online recomandate de PariuriX. Am reușit să găsesc astfel de pariuri doar la următoarele 3 agenții:

  • Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) - la meciurile cât de cât importante oferă pariuri pe intervale goluri atât pe tot meciul, cât și pe fiecare echipă în parte. Nu am găsit totuși pe reprize, dar per total Fortuna este agenția recomandată pentru acest tip de pariu. La ea vei găsi și multe alte opțiuni specifice mai degrabă agențiilor stradale, precum pariuri combinate. Deschide cont!

  • Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) – are în ofertă pariuri precum 0-1, 0-2, 2-3, 0-3, 4-6 etc, dar nu am găsit intervale pe o singură repriză. Deschide cont!

  • Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) – sunt oferite pariuri pe 0-1, 2-3 și 4-6 goluri, dar și aici intervalele pe prima și a doua repriză lipsesc. Deschide cont!

Unibet.ro, Admiral.ro, Sportingbet.ro și Betfair.ro au și ele oferte bogate când vine vorba de pariuri pe goluri, dar din păcate pariurile pe intervale exacte lipsesc.

 

Alte case de pariuri online cu pariuri pe intervale goluri

Din rândul celorlalți operatori licențiați, aș mai scoate în evidență:

  • Pokerstars (D.ONJN 1438/12.08.2016)  – am găsit câteva intervale, dar foarte puține: 0-1 (echivalentul a sub 1.5 goluri) 2-3 și 4+ (echivalentul la over 3.5). Deci singurul interval oferit pe care nu se poate paria prin opțiunile ”over / under” este cel de 2-3 goluri. Deschide cont!

  • Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016)  – sunt oferite mai multe intervale: 0-1, 2-3, 4-5 etc. Unele din ele mai lipsesc la anumite meciuri mai puțin importante. Deschide cont!

Mai problematic este faptul că din toate agențiile la care am consultat oferta sportivă (vreo 10), nici una nu oferea astfel de pariuri pe o singură repriză. Am folosit ca punct de reper atât un meci din România Liga 1 cât și unul din Anglia Premier League, situația fiind aceeași de fiecare dată.

Este foarte posibil ca astfel de pariuri să fie oferite de unele dintre celelalte agenții online (în special cele trecute din offline în online), dar pe acestea nu le recomandăm în mod deosebit fie pentru că serviciile lasă de dorit, fie pentru că site-urile sunt instabile și cu bug-uri. 

Pariază chiar acum la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX