Ce case de pariuri online oferă pariuri de tipul GG (gol gol)?

2021-01-06 14:03:00 12,6k 0

Află de la PariuriX ce case de pariuri online oferă pariuri de tipul ”ambele echipe marchează”, pariu cunoscut și sub numele de GG (gol gol). Acesta este un tip de pariu foarte popular, motiv pentru care aproape toate agențiile de pe internet îl oferă. Însă unele din ele vin inclusiv cu combinații între GG și câștigător meci sau total goluri, în timp ce altele permit plasarea de pariuri ”Ambele marchează” pe fiecare repriză în parte. 

Pariază acum pe ”GG” la agenția recomandată de PariuriX!
 


LA CE AGENȚII ONLINE GĂSIM PARIUL ”AMBELE MARCHEAZĂ”?

tabela.jpg

Voi împărți agențiile în două categorii principale: case de pariuri recomandate în special de PariuriX și ”restul”. Considerăm că operatorii din prima categorie oferă per total servicii ceva mai bune decât ceilalți (nu este doar părerea noastră, ci și cea a utilizatorilor noștri), iar de aceea le vom trece separat. Însă nici celelalte agenții nu trebuie neglijate.


Agenții recomandate de PariuriX

  • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – poți pune pariuri de tipul GG atât pe întreg meciul, cât și pe fiecare repriză în parte (și chiar la ambele). Interesant este faptul că se poate paria și pe rezultatul opus; deci la un pariu de tipul ”Ambele echipe înscriu în ambele reprize” poți paria pe ”NU”, deși este drept că vei găsi o cotă de doar 1.01. Deschide cont!

  • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) – poți paria pe ”GG”, dar și pe opțiunea ”Nu vor marca ambele echipe”. Mai mult decât atât, poți miza dacă vor marca ambele echipe în prima / a doua repriză, și poți pune pariuri combinate de tipul ”rezultat final și ambele marchează”. Deschide cont!

  • Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016)   – și aici poți paria pe ”Ambele echipe înscriu – Da / Nu”, dar și pe combinații între GG și câștigător / total goluri. Deschide cont!

  • Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)  – oferta este foarte bogată, practic sunt oferite aceleași pariuri ca cele enumerate mai sus la Netbet. Deschide cont!

  • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)  – Vine cu opțiunile oferite de agențiile de mai sus, plus cu câteva tipuri de  pariuri în plus precum: ”Fiecare echipă să înscrie minim câte două goluri” sau ”Ambele marchează și meciul nu se încheie cu o remiză”. Aceste opțiuni nu le-am găsit la alte agenții! Deschide cont!

 

Alte case de pariuri pe internet

Realitatea este că pariurile pe ”Ambele echipe marchează” pot fi găsite în oferta fiecărei agenții licențiate, dar din cele rămase aș scoate în evidență:

  • Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016)  – oferă inclusiv pariuri combinate de tipul ”ambele marchează și total goluri”, ”rezultat final și ambele marchează”. Deschide cont!

  • 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016)   – deoarece folosește aceeași platformă ca și Unibet, opțiunile de pariere oferite sunt și ele cam aceleași. Deschide cont!

  • BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016)   – ambele echipe marchează în întreg meciul / prima repriză / a doua repriză / ambele reprize: Da / Nu, rezultat final + ambele marchează. Deschide cont!

  • Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016)  – oferă mai multe pariuri și combinații care cuprind opțiunea GG, dar nimic în plus față de agențiile prezentate mai sus. Deschide cont!

Opțiunile enumerate mai sus sunt oferite la aproape fiecare meci cât de cât decent, excepție făcând acele partide unde sunt oferite doar câteva pariuri. La meciurile de mâna a treia probabil vei găsi doar pariul ”GG” și atât, dacă este oferit și acesta.

Pariază acum pe ”GG” la agenția recomandată de PariuriX!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult