1. Home »
  2. Top agentii »
  3. Ce case de pariuri online oferă pariuri pe cornere?

Ce case de pariuri online oferă pariuri pe cornere?

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 13:59:00

image Ce case de pariuri online oferă pariuri pe cornere?

Află de la PariuriX.com ce case de pariuri online oferă clienților posibilitatea de a paria pe cornere. Acest tip de pariu a ajuns în ultimii ani să fie din ce în ce mai popular în rândul pariorilor, și asta pentru că putem paria pe un meci de fotbal fără a trebui să anticipăm câștigătorul sau numărul de goluri înscrise.

Vrei să pariezi pe cornere? Aceasta este agenția recomandată!


Pariuri pe lovituri de la colțul terenului

Realitatea este că deși agențiile de pariuri oferă zeci sau chiar sute de opțiuni de pariere la fiecare partidă, cele mai multe dintre aceste tipuri de pariuri au în final legătură tot cu cele două opțiuni principale (câștigător meci și total goluri), iar de aceea pariuri mai inedite precum cele pe cornere ajung să fie din ce în ce mai căutate.

Casele de pariuri sportive știu acest lucru, iar astfel tot mai multe oferă posibilitatea de a paria pe numărul de lovituri de la colțul terenului sau pe echipa care are mai multe cornere, iar unele dintre ele vin și cu opțiuni suplimentare precum handicapuri asiatice, pariuri pe reprize, următorul corner, par / impar etc. Luând acest lucruri în considerare, mai jos îți voi arăta care din agențiile de pariuri pe internet oferă astfel de opțiuni și la ce tipuri de meciuri.

 

Pariuri pe cornere la agențiile recomandate de PariuriX.com

Trei din cele patru agenții de pariuri recomandate de cea mai activă comunitate de pariori din România oferă pariuri pe lovituri de la colțul terenului, singura excepție fiind Fortuna Bet (deschide cont).

  • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) - sunt oferite multe opțiuni; nu găsim intervale de timp ca la SB, dar găsim în schimb pariuri pe handicapuri europene și asiatice. Și această agenție se axează în special pe campionatele de top. Deschide cont!

  • Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) - ofertă generoasă la campionatele de top, și include și o opțiune mai specială: prima echipă care să ajungă la X cornere (3, 5, 7, 9 etc). Partea și mai interesantă este că exact aceleași opțiuni le găsim și la Liga 1, Betano având astfel o ofertă foarte generoasă pe campionatul nostru când vine vorba de lovituri de la colțul terenului. Deschide cont!

  • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) - nu am găsit handicapuri asiatice, însă în schimb este oferită o gamă foarte largă de handicapuri europene adjustabile astfel încât poți personaliza pariul tău în foarte multe moduri. Din păcate doar la competițiile de top găsim astfel de pariuri. Deschide cont!Alte agenții licențiate ce oferă pariuri pe cornere

  • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) - la partidele importante (top 5 campionate + cupele europene) găsim foarte multe opțiuni: câte cornere va avea fiecare echipă în prima / a doua repriză / total, care echipă va avea primul / ultimul corner, ce echipă va avea mai multe cornere etc. Remarc în special posibilitatea de a paria pe intervale de 15 minute. Deschide cont!

  • Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016) - are o ofertă similară cu cea de la Unibet când vine vorba de competițiile importante, dar are avantajul de a oferi câteva pariuri pe România Liga 1, cum ar fi numărul de cornere total adjustabil (peste / sub) sau numărul exact. Deschide cont!

  • 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016)  - ținând cont că 888Sport utilizează aceeași platformă ca Unibet, este de la sine înțeles că ce găsim acolo vom găsi și aici. Deschide cont!

  • Maxbet (D.ONJN 2555/22.12.2016) - ofertă similară cu cea de la Fortuna Bet: cam 20 de opțiuni pe campionatele de top și vreo 6 pe Liga 1. Deschide cont!

  • Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) - găsim pariuri precum primul corner, ultimul corner, total cornere, handicapuri europene. Deschide cont!

S-ar putea să mai fie și alți operatori licențiați cu pariuri pe cornere, dar care nu ofereau aceste opțiuni în momentul în care am verificat oferta sportivă. Oricum nu e vorba de agenții pe care să le recomandăm în mod deosebit. Ia în considerare faptul că aceste opțiuni pot fi mai degrabe găsite la meciurile din campionatele de top ale Europei. De asemenea, unele case de pariuri au obișnuința de a le adăuga în oferă cu puțin timp înainte de startul partidei. 

Plasează pariuri pe cornere la una din casele de pariuri recomandate de PariuriX!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX