Agenții de pariuri pe internet la care poți paria pe cartonașe galbene și roșii!

2021-01-06 13:59:00 10,9k 0

Află de la PariuriX.com care sunt agențiile de pariuri pe internet care oferă pariuri pe cartonașe galbene și roșii. De curând v-am arătat care sunt casele de pariuri online la care poți paria pe cornere (vezi aici), iar astăzi voi vorbi de un alt tip de pariuri foarte popular care nu are legătură cu numărul de goluri sau cu echipa care câștigă / marchează. Este vorba de pariurile pe cartonașe, atât galbene cât și roșii.
 

PARIAZĂ PE CARTONAȘE ȘI ELIMINĂRI CHIAR ACUM!

Ia în considerare faptul că opțiunile prezentate mai jos sunt oferite de regulă doar la meciurile din principalele cinci campionate ale Europei (Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga) și din cupele europene, dar mai pot exista și excepții.


Pariuri pe cartonașe la agențiile recomandate de PariuriX

Atât staff-ul cât și membrii comunității noastre recomandă în mod special aceste case de pariuri online. Să vedem cum stau acestea când vine vorba de pariuri pe avertismente. 

  • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) oferă multe opțiuni printre care și posibilitatea de a plasa pariuri pe fiecare echipă (câte cartonașe va primi, va avea o eliminare), sau handicapuri europene și asiatice. Mai mult decât atât, poți paria dacă un anumit jucător va fi avertizat, iar în cazul unor anumiți jucători (dar doar câțiva la fiecare meci) poți paria dacă repectivul va fi eliminat. Deschide cont!

  • Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)  - am găsit 3 opțiuni: peste / sub total cartonașe, cartonaș roșu: da / nu și intervalul primului cartonaș: înainte de minutul 23 sau după. Ca plus, toate aceste opțiuni le-am găsit inclusiv la partide din România Liga 1! Deschide cont!

  • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) - se simte din plin că este o agenție britanică deoarece iese un pic din tiparul obișnuit când vine vorba de pariuri pe cartonașe. Nu poți paria pe numărul efectiv de cartonașe din meci sau pe o eliminare, dar poți plasa pariuri de tipul over / under pe total puncte sau pe numărul de puncte acumulat de fiecare echipă (se acordă un anumit punctaj diferit pentru fiecare tip de cartonaș). De asemenea la unele meciuri poți plasa pariuri pe intervale de 60 de secunde sau 5 minute pe cartonașe (de exemplu că va fi arătat un cartonaș între intervalul 33:00 - 33:59) Deschide cont!

 

Alte agenții cu pariuri pe cartonașe galbene și roșii ce merită încercate

Din rândul celorlalți operatori legali din România, doar la 3 din ei am găsit astfel de pariuri: 

  • Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016) - oferă în jur de 3-5 opțiuni la fiecare meci din campionatele de top. Pe lângă opțiuni principale precum total cartonașe sau cartonaș roșu găsim pariuri pe primul / ultimul cartonaș. Ia în considerare faptul că unele opțiuni sunt introduse mai târziu în ofertă (de regulă în ziua meciului). Deschide cont!

  • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) - oferă multe opțiuni, printre care și câteva destul de inedite. În afară de opțiuni precum par / impar, sau posibilitatea de a paria pe numărul de cartonașe a fiecărei echipe în fiecare repriză, mi-a sărit în ochi posibilitatea de a paria pe intervale de 15 minute. Deschide cont!

  • 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016)  - 888sport utilizează aceeași platformă de pariuri ca Unibet, deci opțiunile ce pot fi găsite acolo le vom găsi și aici, ceea ce este un lucru bun. Deschide cont!

  • Admiral (D. ONJN 1283 /28.06.2017) - Admiral, ca și 888Sport, utilizează aceeași platformă de pariuri online ca Unibet, așa că și opțiunile de pariere oferite sunt similare. Deschide cont!

  • Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) - sunt oferite de regulă 4 pariuri: primul cartonaș, ultimul cartonaș, număr de cartonașe roșii, număr total de cartonașe în meci. Deschide cont!

La restul agențiilor licențiate nu am reușit să găsesc astfel de pariuri. Totuși ia în considerare faptul că mai pot exista și excepții în funcție de meciul pe care pariezi. Poate unele mai bagă din când în când astfel de pariuri cu puțin timp înainte de startul partidei. Cert este că cele listate de noi au cele mai multe pariuri pe cartonașe galbene și roșii.

PARIAZĂ PE CARTONAȘE ȘI ELIMINĂRI CHIAR ACUM!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult