Top case de pariuri online cu cea mai bogată ofertă sportivă

6,3k 0

Descoperă top case de pariuri online cu cea mai bogată ofertă sportivă - vezi care operatori licențiați ONJN acoperă cele mai multe sporturi, vin cu cele mai multe opțiuni de pariere, și au o ofertă cât mai diversificată.

Vezi lista agențiilor de pariuri cu cea mai bună ofertă sportivă!


Top ofertă sportivă - tu de ce criterii ții cont?

Fără îndoială oferta sportivă reprezintă unul din criteriile de top de care trebuie să ții cont atunci când alegi casa de pariuri online la care joci. Pentru că degeaba o agenție oferă toate avantajele din lume, dacă nu are în ofertă pariul care te interesează. O ofertă bună este caracterizată atât de cantitate, cât și de diversitate. Ce înțeleg eu prin cantitate? Un număr mare de evenimente sportive acoperite, dar și un număr mare de opțiuni de pariere la fiecare meci în parte. Iar când zic diversitate, mă gândesc că nu vreau să am o ofertă super bogată pe fotbal, dar să bată vântul la pariurile pe sporturi de nișă. La fel mă gândesc că din 200 de pariuri pe un meci de fotbal, ar fi de preferat să nu aibă toate de-a face cu goluri și câștigător. Să găsesc handicapuri, pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, pariuri speciale și altele. Iar în funcție de aceste aspecte am împărțit agențiile de la noi în 3 categorii:

  • agenții recomandate, cu o ofertă bogată
  • case de pariuri cu o ofertă medie
  • operatori care nu consider că merită să ne concentrăm prea mult pe ei și pe care nu îi voi mai menționa

Totuși aceste informații ar trebui luate doar ca un punct de reper, și în final să alegi agenția care crezi că ți se potrivește cel mai bine. Că degeaba un operator are pariuri pe 30 de sporturi dacă tu pariezi doar pe fotbal. Și degaba o agenție vine cu o abundeță de pariuri pe cartonașe dacă tu pariezi doar pe goluri. Cred că ai priceput ideea.

Și mai am o sugestie. Deschide cont la mai multe agenții din rândul celor recomandate (vezi aici lista), deoarece vei putea găsi la una pariuri ce poate lipsesc de la cealaltă. Fiindcă nici o casă de pariuri nu are o ofertă completă care să acopere absolut tot. Plus că jucatul la mai mulți operatori simultan oferă și alte avantaje pe care le-am prezentat în ACEST ARTICOL.

Număr de sporturi acoperite de operatorii licențiați

Unibet

35

Winmasters

31

Maxbet

21

Netbet

33

Betano

27

Stanleybet

16

Sportingbet

33

BetStars

27

Casa Pariurilor

14

Betfair

31

Efbet

24

Superbet

14

Admiral

31

Fortuna Bet

22

PublicWin

8

888Sport

31

RedSevens

22

Mozzartbet

8

 

Case de pariuri online recomandate cu cea mai bogată ofertă

  • Unibet.ro (L1160657W000330) - Punctul forte îl reprezintă varietatea de handicapuri asiatice disponibile, Unibet având cea mai bogată oferă în acest sens. La orice partidă decentă găsești inclusiv handicapuri de cote 1.06 sau 10.00, liniile fiind foarte diversificate. La partide de top pot fi găsite și pariuri unice, precum top pase decisive, mingea să lovească transversala sau care echipă are o posesie superioară. Deschide cont acum!

  • Betano.ro (L1170664W000663) - fiind sponsorul principal al Ligii 1 Betano, este și recomandarea mea principală în materie de pariuri pe prima ligă de fotbal din România. Aici găsești probabil cea mai bogată ofertă pe campionatul intern: goluri, marcatori, cornere, cartonașe, pariuri de lungă durată etc. Plus că este și singura agenție licențiată care oferă transmisiuni live video la toate meciurile din campionatul intern Deschide cont acum!

  • Betfair.ro (L1160655W000329) - lăsând la o parte platforma de betting exchange, care evident este atracția principală, pot scoate în evidență pe platforma de pariuri sportive posibilitatea de a plasa pariuri pe intervale de 1 și 5 minute. O facilitate destul de unică. Oferta sportivă oricum este per total foarte bună, astfel încât compania Betfair își respectă blazonul. Deschide cont acum!

  • Admiral.ro (L1172564W000756) - acest site de pariuri sportive online utilizează aceeași platformă ca și Unibet,ro, deci în mare vei găsi aceeași ofertă sportivă. Poate te întrebi de ce ai juca la Admiral dacă oferă aceleași facilități ca Unibet? Ce zici de un pachet de bun venit foarte atractiv: profit triplu cash la primul pariu + freebet de 150RON după ce plasezi un pariu de minim 1RON. Deschide cont acum!

  • Efortuna.ro (L1160665W000326) - recomand această agenție online în special celor care preferă tipurile de pariuri disponibile la agențiile stradale. Vei găsi aici pariuri combinate, intervale de goluri și multe altele. Plus că poți efectua un depozit din agenții stradale! Deschide cont acum!


Alte agenții pe care le poți încerca ce au o ofertă sportivă bună

 

Informații suplimentare despre oferta sportivă a agențiilor licențiate

Deschide cont și pariază acum pe cea mai bogată ofertă sportivă!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și pierderile. Majoritatea articolelor din secțiunea Resurse și Agenții îmi aparțin, și te invit și pe tine să le descoperi pentru a deveni un jucător mai bun. Mai nou sunt și tipster pe Premier League, așa că vă invit să îmi urmăriți ponturile săptămânale.