1. Home »
  2. Top agentii »
  3. Top case de pariuri online după suport și serviciu de relații cu clienții

Top case de pariuri online după suport și serviciu de relații cu clienții

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-04-15 05:50:00

image Top case de pariuri online după suport și serviciu de relații cu clienții

Top case de pariuri online după suport și serviciu de relații cu clienții - vezi care agenții oferă cel mai bun suport pariorilor, descoperă modurile în care poți contacta staff-ul la casele de pariuri de top, și află de ce este important ca operatorul la care joci să ofere suport prin live chat / apel telefonic.

DESCOPERĂ CASELE DE PARIURI RECOMANDATE DE PARIURIX!
 

TOP RELAȚII CU CLIENȚII - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Criterii pe care trebuie să le respecte un serviciu de relații cu clienții de top
    1.1 Modul în care putem contacta serviciul de suport clienți

  2. Top case de pariuri online cu cele mai bune servicii de suport clienți

  3. Informații despre serviciul de relații cu clienții la alți operatori licențiați

 

1. Serviciu de relații cu clienții - ce criterii sunt importante?

suport-clienti.jpg

1.1 Calitatea serviciului de relații cu clienții

În primul rând contează calitatea serviciului. Pentru că trebuie să îți pui următoarea întrebare: cât de mult ne pot ajuta operatorii serviciului de relații cu clienții, și cât de calificați sunt aceștia? La multe din casele de pariuri online licențiate vom avea de multe ori impresia că discutăm cu un robot fiindcă primim mai degrabă răspunsuri prestabilite, oferite cu ”copy-paste”. Din acest motiv va fi mult mai greu să ne înțelegem cu operatorii dacă dăm de un bug sau întâmpinăm o problemă mai apare ce nu poate fi rezolvată cu un citat din regulament.

Problema este că nu pot ține cont de acest aspect atât de mult pe cât mi-aș dori în alcătuirea topului meu, deoarece nu prea m-am confruntat cu probleme suficient de serioase încât să pot vedea exact cât de capabili și calificați sunt angajații unei anumite agenții. De aceea, dacă ai avut parte de experiențe plăcute sau neplăcute cu serviciul de suport clienții a unei anumite agenții de pariuri online (oricare ar fi ea), aș aprecia dacă ai împărtăși părerile tale și cu ceilalți pariori ai comunității noastre direct pe forumul de discuții Pariurix.
 

1.2 Modul în care putem contacta serviciul de suport clienți

În mare parte acesta este criteriul de care am ținut cont în acest top. Din punctul meu de vedere, existența unui serviciu de live chat este un criteriu decisiv și foarte important. Dacă întâmpin o problemă, vreau să o pot rezolva în câteva minute / zeci de minute, nu să aștept cu orele până primesc un răspuns pe mail, după care să fie necesar să trimit un nou mail și să aștept iar câteva ore și tot așa. De asemenea, este preferabil ca serviciul de live chat să fie disponibil în română măcar câteva ore pe zi, deoarece va fi mai ușor să ne înțelegem cu operatorul chiar dacă cunoaștem foarte bine limba engleză. Suportul prin telefon reprezintă și el un plus, dar din nou ar fi recomandat unul în limba română la un număr național, pentru a evita plata unor apeluri destul de scumpe la numere străine. Totuși de când piața de jocuri de noroc din România a fost reglementată de către ONJN, situațiile în care trebuie să vorbim în engleză cu un angajat al agenției sunt din ce în ce mai rare.

Agențiile la care lipsește atât suportul prin live chat cât și prin telefon oferă de regulă posibilitatea de contact prin email sau prin completarea unui formular online. În cazul lor mă aștept la răspunsuri cât mai rapide și mai exacte, pentru a evita acele situații în care trebuie să dau zece mailuri până mă înțeleg cu operatorii și pentru a evita să pierd 3 zile până fac acel schimb de zece mailuri. 

Înainte de toate trebuie precizat că un alt articol foarte bun pe această temă este: Serviciul de relații cu clienții: aici găsești datele de contact a fiecărei agenții licențiate!

 
 

2. Top case de pariuri cu cele mai bune servicii de suport clienți 

Din punctul meu de vedere următoarele 5 agenții au cele mai bune servicii de relații cu clienții, deși este destul de greu de făcut o departajare între ele. De aceea le trec ca aflându-se la același nivel, chiar dacă există anumite diferențe notabile între ele. Ideea e că la nici unul din acești 5 operatori nu o să îți albească părul până când vei primi un răspuns. 
 

Operatorii Sportingbet din România au un program de lucru între orele 09:00 și 23:00 de luni până duminică, interval în care pot fi contactați atât prin live chat cât și prin apel telefonic la un număr național (+40 316300581) unde tariful este unul normal. În afara acestui program poți accesa serviciul de suport clienți în engleză, care de asemenea este disponibil prin live chat și apel telefonic (număr internațional). 

 

Operatorii Netbet pot fi contactați direct în limba română de luni până duminică între orele 10:00 și 23:00 atât prin live chat, cât și prin apel telefonic (+40 316 300 249 sau +40 316 304 852). Numerele sunt din România, deci tariful este unul normal. Dacă întâmpini o problemă în afara acestui interval orar, atunci poți completa un formular direct de pe site și vei primi un răspuns în timpul programului de lucru. Nu există un serviciu de contact clienți în engleză pe care să îl poți accesa. 

 

Serviciul de relații cu clienții este disponibil zilnic în limba română direct prin live chat între orele 11:00 și 00:00. În afara acestui interval orar poți folosi serviciul de live chat în engleză. De asemenea există un serviciu de contact prin mail. Pentru verificarea contului de pariuri și informații despre procesul de verificare KYC trebuie să trimiți mail la adresa [email protected], iar pentru orice alt tip de probleme utilizează căsuța: [email protected]. Înainte era oferit și suport prin telefon la un număr internațional, dar acest serviciu nu mai este disponibil

 

Staff-ul Betano poate fi contactat prin live chat (zilnic 14:00 - 00:00), prin mail ([email protected]), dar și prin apel telefonic invers (zilnic între 16:00 și 22:00, trebuie completat un formular de pe site și vei fi sunat când un operator este liber). Indiferent de metoda de contact aleasă, vei vorbi cu operatorii doar în limba română. Ca minus trerbuie să evidențiez faptul că răspunsurile sunt destul de robotice și de multe ori nu au nici o legătură cu ce am întrebat, iar acest lucru nu este prea plăcut. Pe de altă parte cred că această problemă există la jumătate din operatorii licențiați.
 

Staff-ul Betfair  poate fi contactat prin următoarele metode: 

  • live chat: nu este precizat un interval orar, dar cred că este disponibil 24 / 7. În timpul zilei vei fi întâmpinat de un angajat în limba română, iar în restul timpului vei fi redirecționat către serviciul de live chat în engleză.
  • telefon (0044 203 059 8888): serviciul este oferit între 08:30 și 13:30 doar în engleză (nu știu sigur dacă mai este disponibil)

Din ce știu, operatorii sunt destul de capabili și vei rezolva într-un interval scurt de timp aproape orice problemă. 

 

3. Informații despre serviciul de relații cu clienții la alți operatori

Este oferit suport doar în română. Poți contacta staff-ul Winmasters prin live chat între orele 10:00 și 22:00, prin telefon (0318 600 444) între 09:00 și 23:00, dar și prin email ([email protected]).  Poți trimite emailuri la orice oră, dar nu vei primi răspunsuri decât între 09:00 și 23:00. 

 

Este disponibil un serviciu de relații cu clienții prin mail ([email protected]), dar și prin apel telefonic (+4031 437 85 80). Staff-ul Fortuna Bet poate fi contactat zilnic între orele 08:00 și 22:00.
 

Serviciul de suport clienți este disponibil în două moduri. Poți trimite un mail la adresa [email protected], sau poți suna la numărul +44 203 478 1907. Serviciul este disponibil zilnic între 08:00 și 00:00.

 

Dacă la agenții de pariuri precum Stanleybet sau Superbet înțeleg să mai existe minusuri, pentru că vorbim totuși despre agenții care nu au multă experiență în mediul online, de la Pokerstars (site-ul de pariuri a celor de la PokerStars, cea mai mare cameră de poker din lume) mă așteptam la un live chat sau serviciu de suport prin telefon. În schimb trebuie să ne mulțumim cu suport prin mail la adresa [email protected] sau prin completarea unui formular din aplicația pentru poker. 

Înainte de a paria online la POKERSTARS citește aici despre ce te așteaptă: https://pariurix.com/inainte-de-a-paria-online-la-pokerstars-citeste-aici-despre-ce-te-asteapta.html

 

Este oferit suport prin mail la adresa [email protected], dar și telefonic la numărul 0800 500 505. Ambele servicii sunt disponibile de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00. De obicei la mail-uri durează 1-2 ore până vei primi un răspuns, dar în perioade foarte încărcate poate dura și câteva zile. Așteaptă-te atât la citate lungi din regulament (care nu este prea clar), cât și la răspunsuri ceva mai concrete, la subiect. Deci în principiu pleci lămurit. Pentru răspunsuri rapide poți apela cu încredere la serviciul de suport prin telefon. Numărul afișat este unul din România, iar mai mult de atât, accesarea lui este complet gratuită. 

Staff-ul poate fi contactat prin mail la adresa [email protected], prin live chat, dar și telefonic (0800 895412 -telefon verde și + 4031 229 5902 - tarif normal). Nu este precizat programul de funcționare.
 

Este evident că la Superbet serviciul de contact clienți funcționează doar în limba română. Este oferit un serviciu de live chat, dar este greu de precizat un orar exact deoarece acesta nu este afișat pe site. În orice caz, atunci când un operator nu este disponibil vei fi redirecționat către un formular pe care îl poți completa cu problema ta. 

 

Staff-ul poate fi contactat doar prin mail la adresa [email protected], sau prin completarea unui formular online.
 

Este oferit suport prin live chat, dar nu este precizat un orar de funcționare a acestui serviciu. 

Ar mai fi Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) și Mozzartbet (D.ONJN 336 /27.02.2017) , dar în ambele cazuri singura modalitate de contact este prin email și n-am idee cât durează până primești un răspuns. Mailurile de contact sunt [email protected], respectiv [email protected]  

Sper că acest articol ți-a fost de folos în a afla care sunt agențiile de pariuri online licențiate cu cele mai bune servicii de relații cu clienții, dar și de a vedea modul în care poți contacta operatorii la fiecare casă de pariuri în parte. 

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX