1. Home »
 2. Top agentii »
 3. Agențiile de pariuri online cu cele mai rapide plăți – top case de pariuri online

Agențiile de pariuri online cu cele mai rapide plăți – top case de pariuri online

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-03-01 20:20:00

image Agențiile de pariuri online cu cele mai rapide plăți – top case de pariuri online

Atunci când alegem casa de pariuri online la care să ne jucăm, unul din criteriile de care ar trebui să ținem cont este viteza cu care sunt procesate plățile. 


AGENȚII CU CELE MAI RAPIDE PLĂȚI - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL

 1. Aspecte care influențează timpul de așteptare
  1.1  Cât de mult contează metoda prin care retragem banii?
  1.2 Timpul de așteptare a banilor poate fi influențat și de banca la care avem cont?
  1.3 Prima retragere durează întotdeauna mai mult
  1.4 Retrageri direct din agenții stradale

 2. Top case de pariuri online cu cele mai rapide plăți
  2.1 Top 5 agenții după timpul de așteptare
  2.2 Timpi de așteptare la alți operatori

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online


1. ASPECTE CARE INFLUENȚEAZĂ TIMPUL DE AȘTEPTARE

În ceea ce privește depunerile nu sunt prea multe de discutat. La orice agenție de pariuri depozitul are loc instant, singura excepție fiind reprezentată de depunerile prin transfer bancar. Totuși, realitatea este că sunt foarte puțini cei care aleg să depună prin această metodă de plată.

Diferențele apar în ceea ce privește retragerile. Sunt agenții care procesează o cerere de retragere mult mai rapid decât altele, iar acest aspect poate fi foarte important mai ales dacă vrei să ai acces la banii tăi într-un timp foarte scurt. Dacă ai nevoie urgent de bani și ai suma necesară pe contul de pariuri cu siguranță vei dori ca cererea ta să fie procesată cât mai rapid și să nu stai cu zilele / săptămânile până să-ți vezi banii. Dar înainte de a prezenta un top al caselor de pariuri cu cele mai rapide plăți sunt câteva subiecte ce trebuiesc acoperite.  


1.1 Cât de mult contează metoda prin care retragem banii? 

Răspunsul este simplu: foarte mult. Cele mai populare metode prin care pariorii își retrag câștigurile sunt: carduri de credit / debit, portofele electronice (Skrill, Neteller) și transfer bancar. În cazul unei retrageri prin transfer bancar sau pe card, retragerea va dura în mod normal 2-5 zile, iar uneori poate dura chiar mai mult. În cazul retragerilor prin Skrill lucrurile stau diferit, iar banii pot intra pe cont chiar și în câteva minute / ore. 

De ce această diferență? Dacă soliciți o retragere prin Skrill / Neteller, banii vor intra în cont imediat ce staff-ul agenției de pariuri acceptă această tranzacție. În schimb, dacă retragi pe card / prin bancă, chiar dacă operatorul acceptă instant retragerea, vor dura câteva zile până îți intră banii pe cont din cauza băncii, nu a casei de  pariuri. 

Problema retragerilor pe portofele electronice este aceea că deşi dacă banii întră imediat, tot trebuie să aștepți acele câteva zile pentru a transfera banii din portofelul online în contul bancar. Totuși aici există o metodă de a "fenta" acest timp de așteptare. Îți poți comanda un card Skrill (se comandă direct de pe site-ul Skrill), iar cu acel card ai acces instant la banii de pe contul Skrill. De exemplu dacă tu soliciți o retragere la ora 12:00 de pe Sportingbet în Skrill, iar la ora 13:00 aceasta a fost procesată, atunci te poți duce imediat la bancomat cu cardul Skrill pentru a retrage banii. CLICK AICI pentru mai multe detalii.
 

1.2 Timpul de așteptare a banilor poate fi influențat și de banca la care avem cont? 

Revenim un pic la retragerile efectuate direct prin bancă sau pe carduri normale. Am spus mai sus că de obicei durează 2-5 zile. Probabil te întrebi de unde această diferență? În primul rând contează cât de rapid procesează casa de pariuri tranzacția. Dar chiar dacă avem două agenții (să spunem Unibet și Sportingbet) care acceptă solicitarea ta în același timp, tot există posibilitatea ca la una să vină banii mai rapid decât la cealaltă. 

Unele case de pariuri trimit direct banii către banca clientului, în timp ce altele lucrează cu intermediari. Este normal că în al doilea caz timpul de așteptare este un pic mai mare decât în primul, deși diferențele n-ar trebui să fie foarte mari. Contează mult și banca la care tu ai cont. Este cunoscut faptul că la bănci precum BCR și CEC timpul de așteptare al plăților prin transfer bancar este mult mai mare decât al altor bănci precum Transilvania sau Raiffeisen.  

Este importantă și relația între banca prin care casa de pariuri trimite banii și banca la care tu ai cont. De exemplu cei de la Unibet (deschide un cont acum) trimit bani prin EarthPort, companie care în România are cont deschis la Raiffeisen (mai multe despre acest subiect poți afla din topicul Unibet de pe forumul Pariurix). Astfel este destul de logic că dacă tu soliciți o retragere la Unibet vei primi mai rapid banii într-un cont Raiffeisen și mult mai încet într-un cont deschis la CEC. Astfel, cum se poate vedea, timpii de așteptare nu depind doar de casele de pariuri, ci și de bănci. 

 

1.3 Prima retragere durează întotdeauna mai mult 

Un alt lucru important de precizat este acela că prima retragere va dura întotdeauna mai mult. Acest lucru se întâmplă pentru că majoritatea operatorilor de pariuri îți vor cere copii după actele de identitate înainte de a procesa cererea ta de retragere şi de aceea în unele cazuri este posibil să aștepți chiar cu câteva zile mai mult decât normal. Indicat este să trimiți aceste acte imediat după ce ți-ai deschis contul de pariuri, pentru a evita astfel de întârzieri atunci când retragi. Oricum conform legii trebuie să îți verifici contul în maxim 30 de zile de la înregistrare. 

Află tot ce trebuie să știi despre verificarea identității la casele de pariuri online.

1.4 Retrageri direct din agenții stradale

Mai nou anumite case de pariuri online au un avantaj important în defavoarea celorlalte când vine vorba de cele mai rapide plăți, și asta pentru că permit efectuarea de retrageri direct din sucursale proprii. Aici vorbim de operatori care funcționează atât online cât și offline. Pe această listă se află: Fortuna BetSuperbetStanleybetMozzartbetși Casa Pariurilor. Mai nou și bookmakerii prezenți doar online caută soluții pentru a permite tranzacții financiare din locații fizice, iar primul care a reușit asta este acest operator. El oferă posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri atât din casele de pariuri Favbet, cât și din agențiile Smith & Smith.

Cum utilizezi o astfel de metodă de plată? Practic tot ce ai de făcut este să te duci într-o agenție stradală, să înmânezi casierei suma cu care vrei să îți alimentezi contul online, și să îi spui userul tău, iar banii sunt transferați direct în cont fără a fi necesar să utilizezi un card sau un portofel electronic. Atunci când vrei să retragi banii, din nou trebuie să te duci într-o sucursală a operatorului respectiv și să soliciți banii. La unele agenții este necesar să programezi o retragere de pe site întâi, dar chiar și așa tot poți avea acces la banii tăi în aceeași zi fără nici cea mai mică problemă.

 

2. TOP CASE DE PARIURI ONLINE CU CELE MAI RAPIDE PLĂȚI

În cele ce urmează voi face abstracție de posibilitatea de a efectua tranzacții direct din agenții stradale, și voi prezenta un top a vitezei de procesare a retragerilor luând în considerare celelalte metode de plată. Întâi voi prezenta top5 agenții după timpul de procesare, dar într-o ordine aleatoare, pentru că diferența dintre timpii de așteptare este destul de mică și oricum sunt mai degrabă influențați de factorii prezentați mai sus. Așa că mi-ar fi greu să vin cu un clasament exact. Apoi voi vorbi un pic și despre ceilalți operatori licențiați.

 

2.1 Top 5 agenții după timpul de așteptare
 

Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  intră pe site-ul agenției!

netbet.png

Netbet oferă retrageri prin transfer bancar, card de credit / debit, Skrill, Neteller și Paysafecard. Retragerea minimă este de 20 RON prin Skrill, 50ROn prin Smith&Smith și 80 RON prin restul metodelor de plată. Nu se percep taxe. Retragerile prin bancă sunt făcute prin intermediul firmei Europaynet. 

Durează în jur de 24 de ore până cei de la Netbet procesează o cerere de retragere. Dacă retragi prin transfer bancar sau pe card, atunci la acest interval se mai adaugă și 1-2 zile până când banii intră în cont. N-am retras până acum vreo sumă mare de bani de la Netbet, deci nu pot spune dacă o retragere mai consistentă durează mai mult decât o retragere normală. 

 


Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) vezi site-ul agenției

unibet.png

Un mare minus al celor de la Unibet este acela că nu oferă tranzacții prin portofele electronice. De asemenea nu poți retrage banii direct pe card, dar îi poți scoate pe contul bancar atașat acelui card, iar astfel îi poți retrage direct de la bancomat atunci când aceștia ajung în cont. 

Deși sunt permise doar retrageri prin transfer bancar, acestea sunt procesate mai rapid ca la aproape orice altă casă de pariuri online. Mai sus am precizat că Unibet lucrează cu EarthPort, companie care în România are cont deschis la Raiffeisen. Asta înseamnă că dacă retragi banii pe un cont de Raiffeisen, ai șanse mari să primești banii în aceeași zi sau maxim în ziua următoare (cu condiția să nu retragi în weekend). 

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)  - vizitează site-ul Betfair

Poți utiliza următoarele metode de plată: card de credit/debit, Skrill, Paysafecard, transfer bancar, Neteller și Click and Buy. Depunerea minimă este de 6€ - 15€ în funcție de metoda de plată aleasă și vei fi taxat cu 1.5% - 2.5% din suma depusă. Retragerea minimă este de 4€ - 30€ și nu trebuie plătite comisioane.  Uneori retragerile pe portofele electronice pot fi procesate și în numai câteva minute, deși uneori pot dura până la 24 de ore (un timp totuși mai mult decât decent). În ceea ce privește retragerile pe card, acestea durează 2-5 zile. 

Vrei să afli mai multe despre metodele de plată oferite de Betfair? DETALII AICI!
 

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) deschide un cont acum

sportingbet.png

Poți depune și retrage sume începând cu 40 RON indiferent de metoda de plată aleasă: card de credit / debit, transfer bancar, Skrill. Nu se percep taxe.  Retragerile prin Skrill sunt uneori procesate chiar în aceeași zi în care ai făcut o solicitare, iar de obicei nu durează mai mult de 24 de ore, cel puțin nu în zile lucrătoare. Cât despre retragerile prin transfer bancar, acestea durează cam 2-3 zile. Și atunci când trimiți actele spre verificare vei vedea că acestea sunt de obicei verificate în maxim 24 de ore, dar dacă durează mai mult poți intra pe live chat să vorbești cu un operator. Ai șanse ca acestea să fie verificate pe loc. 
 

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) - înregistrează-te acum prin Pariurix!

betano.png

Indiferent de metoda de plată aleasă, depozitul minim este de doar 20RON, iar retragerea minimă este de 120RON. Din ce știu, o retragere prin Skrill poate fi procesată în aceeași zi în care ai solicitat-o, în timp ce o retragere pe card durează în jur de 2-3 zile.

Este Betano una din agențiile de pariuri online cu cele mai rapide plăți? Află acum!

 

2.2 Timpi de așteptare la alți operatori


Pokerstars (D.ONJN 1438/12.08.2016) - deschide un cont

pokerstars.png

Cei de la Pokerstars și-au făcut în 2015 o platformă de pariuri sportive numită Pokerstars. Aceasta nu se ridică din multe puncte de vedere la nivelul platformei de poker, dar chiar și așa, există anumite avantaje în a paria pe un site de pariuri sportive care aparține de cea mai mare cameră de poker din lume. Unul din aceste avantaje este reprezentat chiar de viteza de procesare a retragerilor. 

Retragerile prin Skrill (deschide un cont acum) solicitate în zile de lucru (luni – vineri) sunt procesate foarte rapid, iar uneori vei primi banii chiar și în câteva minute din momentul în care ai solicitat acea retragere. Retragerile prin bancă sunt procesate și ele într-un timp mai mult decât decent, iar de obicei vei primi banii în cont în maxim 2-3 zile. Cel puțin la acest capitol platforma de pariuri a celor de la Pokerstars ia fața multor site-uri concurente. 

Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016)

casa-pariurilor.png

Dacă retragi prin transfer bancar banii vor intra în maxim 1-2 zile, ceea ce este foarte bine. Este însă drept că viteza de procesare a tranzacțiilor este unul din puținele capitole unde Casa Pariurilor ia fața concurenței.  Ar mai trebui spus că sunt acceptate inclusiv depuneri / retrageri prin Skrill, iar tranzacția minimă este de 20 RON indiferent de metoda de plată aleasă. 

Află mai multe despre depuneri și retrageri: https://pariurix.com/agentii/casa-pariurilor/plati
 

Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016)

efortuna.png

Depunerea minimă este de 25 RON iar retragerea minimă de 50 RON indiferent de metoda de plată aleasă, dar partea proastă este că depunerile / retragerile prin Skrill nu sunt acceptate. O retragere prin transfer bancar durează în jur de 3 zile lucrătoare, interval la care se mai adaugă încă aproximativ 3 zile dacă ești la prima retragere și abia ai trimis documentele spre verificare. 

888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) - deschide un cont

888sports.png

Indiferent de metoda de plată aleasă, depunerea minimă este de 10€, iar retragerea minimă de 3£. Singura excepție apare în cazul plăților prin transfer bancar, unde depozitul minim este de 100€, iar retragerea minimă de 20£. Știu că poate părea ciudat că suma minimă ce poate fi retrasă este mai mică decât cea pe care o poți depune, dar te asigur că informațiile sunt corecte. De asemenea trebuie precizat că nu sunt percepute taxe. 

Din ce știu, retragerile sunt procesate destul de greu. O retragere prin Neteller și Skrill poate dura 2-3 zile, prin Ukash și pe card 6 zile, în timp ce o tranzacție prin bancă poate dura chiar și 11-12 zile. 
 

Winmasters (D.1278 /29.06.2016) - deschide un cont

winmasters.png

Retragerea minimă este de 80 RON prin Neteller, Skrill și card de credit și de 350 RON prin transfer bancar. În funcție de metoda de plată aleasă se percepe o taxă de până la 3%. 

Ar mai trebui menționate și alte agenții precum Stanleybet, Superbet, Mozzartbet sau Maxbet dar nu sunt prea multe de spus, în toate aceste cazuri o retragere prin bancă durând de regulă 2-4 zile. 

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX