Ce agentii de pariuri online ofera betting exchange?

2021-01-06 12:37:00 8,1k 0

În România piața de betting exchange nu este la fel de cunoscută ca în America de Nord sau Vestul Europei, dar chiar și așa ne propunem ca prin intermediul acestui articol să vă prezentăm principalele agenții de pariuri online care oferă pariorilor români posibilitatea de a face betting exchange. Sau asta ne propuneam, pentru că de când a fost introdusă licența obligatorie pe teritoriul țării noastre, un singur operator a aplicat pentru o licență de betting exchange, cunoscută la noi si sub numele de pariuri in contrapartidă.

Joacă acum la cea mai bună agenție de betting exchange din lume!


Care este singura casă de pariuri online licențiată care oferă betting exchange?

Este vorba de Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016), cea mai puternică agenție online la nivel mondial (click aici pentru a deschide cont nou). Cu peste 400 de milioane de euro castigați anual, Betfair se plasează în fruntea ierarhiei când vine vorba de agenții de pariuri care oferă betting exchange. Betfair a pus bazele  betting exchange-ului online, fiind prima casă de pariuri care s-a hotărât să ofere libertate totală gamblerilor, în anul 2000. Dacă la început a fost privită de mulți cu „un sâmbure de îndoială”, cu trecerea anilor Betfair a crescut foarte mult, devenind în prezent un colos al gamblingului. Chiar dacă multă lume nu cunoaște în prezent betting exchange-ul, ținând cont de seriozitatea și de profesionalismul de care Betfair a dat dovadă de-a lungul timpului suntem de părere că acest mod de a paria va crește în popularitate în România de la an la an.

Află tot ce trebuie să știi despre Betfair, cea mai bună agenție de betting exchange din lume!

 

Cum se comportă site-ul agenției din punct de vedere tehnic?

Dacă din punct de vedere al designului Betfair nu se situează în fruntea agențiilor de pariuri online, interfața simplă și concentrată pe informații îi conferă acesteia un plus de viteză la navigarea între diferitele opțiuni ale site-ului. În cazul în care întâmpinați dificultăți în utilizarea site-ului sau vă confruntați cu anumite probleme, aveți posibilitatea de a lua legătura cu staff-ul tehnic direct prin live chat! De regulă nu durează mai mult de 60 de secunde până sunteți puși în legătură cu un operator.

 

Ce trebuie sa stiu despre aceasta platforma de betting exchange?

Ținând cont de faptul că încă sunt destui pariori care nu au auzit de betting exchange ne-am propus să vă punem la curent cu acest „fenomen” din lumea pariurilor. Platforma de pariuri în contrapartidă Betfair nu oferă cote fixe clienților săi, așa cum ne-au obișnuit agențiile de pariuri, ci variabile, în funcție de suma pariată pe un anumit rezultat. În cazul în care un anumit eveniment lipsește din ofertă, aveți posibilitatea să solicitați introducerea sa, însă trebuie să tratați totul cu maximă atenție, deoarece s-ar putea să ajungeți în pierdere. În ceea ce privește evenimentele importante din fotbal,  tenis, hochei, handbal sau baschet, Betfair oferă cote ceva mai mari decât agențiile de pariuri online. Un alt amănunt foarte important este acela că dumneavoastră nu jucați împotriva casei de pariuri, ci împotriva altor jucători, ceea ce face ca Betfair să nu câștige nimic de pe urma pariului dumneavoastră. Chiar și așa, agenția nu iese în pierdere, deoarece taxează fiecare bilet câștigător cu 5% din valoarea acestuia.

Totuși trebuie luat în considerare faptul că Betfair are și o platformă separată de pariuri obișnuite, în cotă fixă, exact ca orice altă casă de pariuri online. Dar în acest articol nu ne axăm pe acest subiect.

Dă CLICK AICI pentru a afla de la PariuriX ce bonusuri si promotii ofera Betfair clientilor din Romania!

 

Depuneri și retrageri  de bani pe betting exchange

Depozitele și retragerile la o agenție de tip betting exchange se realizează în același mod ca și la celelate agenții de pariuri online. Betfair acceptă atât depuneri cât și retrageri prin intermediul următoarelor servicii de plăți: carduri Visa, Mastercard și Maestro, și până la Skrill, Neteller, Paysafecard, Western Union și transfer bancar. Mai multe detalii despre acest subiect pot fi găsite la acest link: https://pariurix.com/agentii/betfair/plati

Pe ansamblu, Betfair este o agenție solidă și sigură pe care o puteți încerca cu încredere. Chiar dacă este lider doar pe piața betting exchange, agenția britanică poate concura cu orice agenție clasică de pariuri online. Chiar dacă în România, Betfair este singura casă de pariuri online care oferă betting exchange, la nivel mondial mai există agenții care funcționează pe acest principiu. Printre acestea se numără și agențiile: Ladbrokes, World Bet Exchange sau Matchbook.

Joacă acum la cea mai bună agenție de betting exchange din lume!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult