1. Home »
  2. Top agentii »
  3. Case și agenții de pariuri online la care puteți paria live non stop

Case și agenții de pariuri online la care puteți paria live non stop

Baicu Marius
Baicu Marius

2015-04-08 14:45:00

image Case și agenții de pariuri online la care puteți paria live non stop

Vezi la ce agenții de pariuri online poți paria live non stop, la orice oră din zi sau din noapte. Pariurile live sunt acele pariuri plasate pe evenimente aflate în desfăşurare. Un pariu live poate fi plasat după ce s-a efectuat prima pasă dintr-un meci de fotbal sau după ce s-a jucat prima minge dintr-un meci de tenis,practic după începerea respectivului eveniment sportiv.

Alegerea casei de pariuri atunci când pariem live este foarte importantă. Dacă pariem live avem avantajul de a vedea anumite aspecte care ne vor convinge dacă merită să pariem sau nu pe un anumit pronstic. O echipă mare favorită sau un jucător de tenis care pleacă cu prima şansă într-un meci pot avea zile mai slabe. Urmărind câteva minute dintr-un meci de tenis sau câteva schimburi de mingi dintr-un meci de tenis ne dăm seama dacă este rentabil să pariem pe acel meci. În plus, în special la meciurile de fotbal, pariind live avem avantajul de a vedea cum se prezintă starea gazonului pentru că pe un gazon prost o echipă tehnică va întâmpina probleme.

Pariază acum 24 / 7 la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!

 

La orice casă de pariuri online poți paria live 24 / 7

non-stop.jpg

Este important de precizat că se poate paria live atât la case de pariuri online cât și offline, dar diferențele sunt destul de notabile. Pentru a paria în timp real offline, va trebui să intri într-o agenție stradală atunci când are loc meciul și să îl urmărești pe monitoarele din sală, dacă acesta este transmis acolo. Oricum offline oferta live este destul de săracă, și va trebui să stai de fiecare dată la o coadă când vrei să pui un pariu. Plus că mai este o diferență notabilă: agențiile stradale sunt deschise doar până la ora 22:00, sau în cel mai bun caz până la 00:00.

În schimb orice casă de pariuri online oferă posibilitatea de a paria live la orice oră din zi sau din noapte, deoarece acestea funcționează non-stop. Astfel, indiferent că pariezi de pe PC, telefon sau tabletă, poți paria la orice oră îți tună. Mai sunt și alte avantaje în favoarea pariurilor pe internet: ofertă sportivă mult mai bogată, posibilitatea de a plasa un pariu live în maxim câteva secunde, acces la transmisiuni live video direct din fereastra de pariere etc. Dacă vrei să vezi o listă de avantaje oferite de pariurile online în detrimentul celor offline.

La ce agenții de pariuri online putem parialive non-stop?

Deci putem paria live non-stop la orice casă de pariuri online, dar putem juca în legalitate doar la cele licențiate ONJN. O listă completă cu agențiile autorizate de către Oficiul National pentru Jocuri de Noroc poate fi găsit accesând acest link oferit de PariuriX.com.

În ceea ce privește agențiile recomandate de PariuriX, mai jos poți vedea un top5, iar pentru mai multe detalii te invit să accesezi link-ul: https://pariurix.com/resurse/pariuri-live/pariuri-live.html


Top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX pentru pariuri live:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX