Verificarea contului de pariuri la Superbet

1-3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Imediat după ce ți-ai deschis un cont de pariuri la Superbet vei vedea că pe pagina principală ești atenționat că trebuie să îți verifici contul de pariuri. Acolo va apărea și un formular din care poți parcurge acest proces de verificare. Practic tot ce ai de făcut este să încarci o copie a unui act de identitate, preferabil a cărţii de identitate. Probabil că pot fi acceptate inclusiv copii după pașaport sau permis de conducere.

Nu sunt solicitate și alte acte?
Aceasta este o întrebare logică ținând cont că majoritatea caselor de pariuri online cer inclusiv o dovadă a adresei și o copie după cardul de credit/debit (dacă depui în acest mod). Mie nu mi-au fost cerute astfel de acte nici la început, dar nici pe parcurs, chiar dacă am efectuat şi retrageri. Pe de altă parte sunt pariori care susțin că le-au fost cerute aceste acte, plus un selfie cu buletinul în mână. Cu siguranță dacă te vei afla într-o astfel de situație vei fi înștiințat pe mail de către staff-ul agenției și vei primi toate detaliile necesare.

Ce restricții am dacă nu verific contul?
În primul rând nu vei putea solicita retrageri. Plus că vei fi stresat în mod constant cu notificări că trebuie să parcurgi procesul de verificare, motiv pentru care recomand ca acesta să fie primul lucru de care să te ocupi după ce ți-ai deschis contul.

Cât durează verificarea contului?
Diferă de la caz la caz. Am observat că dacă trimiți copia de buletin imediat după înregistrare este posibil să ai contul verificat în maxim câteva ore. În caz contrar poate dura o zi, iar în unele cazuri chiar și mai mult. Dacă trec 3-4 zile și nu primești nici un răspuns din partea agenției, atunci recomand să trimiți un mail la adresa suport@superbet.ro, mail în care ai putea atașa chair copia cărţii de identitate.

Pot verifica contul dintr-o agenție stradală?
Pe forumul de discuții PariuriX sunt pariori care susțin că și-au verificat contul în acest mod: s-au dus cu cartea de identitate la casieră iar ea s-a ocupat de restul. Nu știu dacă acest lucru este posibil din orice sucursală sau dacă în cazul lor s-a făcut o excepție, dar poți încerca să vezi.

Pariază online la casa de pariuri Superbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

4577 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii