Superbet - Pariuri speciale, viruale și eSports

Pariuri speciale și pariuri pe loto la Superbet

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Din oferta online a celor de la Superbet lipsesc pariurile pe sporturi electronice, sporturi virtuale, curse de cai / câini, dar și pe evenimente non-sportive. Pe de altă parte agenția vine și cu ceva nou, ce poate fi suficient pentru a convinge anumiți pariori să deschidă cont.

Pariuri pe loto
Superbet intră pe lista restrânsă de operatori care oferă pariuri online pe cele mai populare loterii din lume. De fapt doar Casa Pariurilor mai au un astfel de serviciu în mediul online. Oferta loto a celor de la Superbet conține pariuri pe Grecia Kino din 10 în 10 minute, pe Win for Life din oră în oră, dar și pe alte loterii europene (Finlanda Keno, Franța Keno, Spania Bono etc), asiatice (Singapore 6/49, Hong Kong 6/49) sau americane (New York Pick10, Florida Fantasy 5, Colorado Cash 5 etc).

Poți juca orice sistem îți trece prin cap (4/6, 3/7, 5/9 etc), iar partea bună este că miza minimă pe bilet este de 2RON indiferent de numărul de combinații (avantaj pe care îl găsim doar la operatorii trecuți din offline în online).

Pariuri pe Lucky Six
Lucky Six este o loterie virtuală unde pariorul trebuie să aleagă 6 numere pe bilet între 1 și 49. Apoi se extrag 35 de bile, iar dacă toate cele 6 numere ale tale se regăsesc printre cele 35 extrase vei câștiga o anumită sumă de bani în funcție de cât de rapid au ieșit. Această loterie este oferită de majoritatea caselor de pariuri offline, dar poartă diferite nume în funcție de agenție (Lucky Six la Superbet și Bet Café Arena, V-Bingo la Stanleybet etc). Interesant este faptul că Superbet este singura agenție care a introdus acest serviciu în mediul online, ceea ce reprezintă un plus. Au loc extrageri din 4 în 4 minute și cu siguranță este mai comod să pariezi din fața calculatorului decât să stai în agenție și să te duci la casieră de fiecare dată. Toate extragerile pot fi urmărite direct de pe site-ul Superbet și poți verifica în orice moment rezultatele extragerilor precedente.

Pariază legal la casa de pariuri online Superbet

Descoperă oferta de pariuri sportive acum.

4577 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii