Bonus Superbet și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Superbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

50% până la 250RON

sub forma de pariu fără risc
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

BONUS PENTRU PRIMA DEPUNERE

Clienții noi ai celor de la Superbet  (D.ONJN 1562/25.08.2016) primesc un bonus de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 50% în limita a 250RON. Asta înseamnă că dacă primul tău pariu este pierzător, primești înapoi jumătate din miză sub formă de bonus.
 

Termeni și condiții ofertă

  • Primul pariu trebuie să fie plasat pe o miză de minim 10RON pentru a se califica pentru această promoție.
  • Pariul poate fi plasat atât pe evenimente sportive (pre-meci și live), cât și pe evenimente non-sportive precum loto sau pariuri virtuale.
  • Dacă pariul este pierzător primești înapoi sub formă de bonus jumătate din miză în limita a 250RON.
  • Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote de minim 1,50 în maxim 30 de zile.
  • Exemplu: Plasezi un prim pariu pe 500RON. Dacă acesta este câștigător nu mai primești nici un bonus dar te poți bucura de câștigurile acumulate. Dacă în schimb pariul este pierzător, agenția îți dă înapoi 250RON, iar tu trebuie să rulezi 1,250RON înainte de a putea solicita o retragere.
     

Părerea noastră despre această ofertă

Atunci când s-a lansat pentru prima dată în mediul online, superbet.ro oferea un pariu fără risc de 100% în limita a 500RON, dar probabil staff-ul agenției a ajuns la concluzia că acel bonus era prea mare. Sau poate oferta inițială a fost gândită pentru un interval scurt de timp, cât să poată atrage atenția potențialilor clienți. Actualul bonus nu este rău, dar trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că sunt oferte de bun venit ale altor operatori mai tentante decât aceasta.

 

ALTE PROMOȚII OFERITE

Din păcate promoții foarte cunoscute precum ”Super bonus până la 100%”,  ”Pariul șansă” sau ”Superpot” sunt disponibile doar în agențiile stradale, nu și online. În schimb poți profita de pe urma promoției ”Cote mărite” atât online cât și offline. De asemenea, dacă alegi să-ți încerci norocul la ”păcănelele” din secțiunea Casino, primești un bonus de 100% în limita a 1,000 RON.

Deși Superbet (click aici pentru a discuta cu alţi pariori despre acest operator) nu excelează din punct de vedere al promoțiilor oferite, aceasta vine din când în când și cu alte oferte tentante. De exemplu pe durata Campionatului European de Fotbal 2016 au fost puse la bătaie 25,000 de tricouri cu naționala României care erau acordate aleatoriu celor care pariau minim 50 RON pe bilet.

Cel mai bine este să intri în secțiunea Promoții de pe site-ul Superbet şi acolo vei vedea o listă cu toate ofertele disponibile. În dreptul fiecăreia scrie unde este aceasta valabilă: online, offline sau la ambele.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Superbet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

4585 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii