Primul pariu la Superbet

Mulți dintre clienții platformei de pariuri online Superbet sunt pariori care pe vremuri jucau doar offline, dar care au făcut trecerea către mediul virtual în același timp cu agenția lor favorită. De aceea putem presupune că la Superbet joacă multe persoane care nu au mai pariat la vreo altă casă de pariuri online, iar acestora și cele mai simple lucruri li se pot părea complicate. De aceea în cele ce urmează voi explica cum se pune primul pariu, indiferent de tipul acestuia.

Pariu single și multiplu
Un pariu single conține un singur meci, în timp ce un pariu multiplu conține mai multe meciuri. Însă în ambele situații vorbim de un pariu simplu, unde selecția sau toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător. Pentru a pune un astfel de pariu, selectează cota / cotele din dreptul meciului / meciurilor pe care vrei să pariezi. Aceste pariuri se vor încărca în biletul virtual din partea dreaptă a paginii, iar tot ce ai de făcut este să selectezi tabul ”Simplu”, să completezi în partea de jos suma dorită, și să apeși ”Pariază acum”.

Dacă cumva apare opțiunea ”Printează” în loc de ”Pariază acum”, ai grijă să fie selectat tabul ”Online” în partea de sus a biletului.

Pariuri în sistem
Un sistem de pariuri conține mai multe combinații posibile. La un bilet cu cinci meciuri, pe lângă pariuri single și multiple  poți juca combinații de două, trei, respectiv patru meciuri. Sau altfel spus, poți juca sistemele 2/5, 3/5, 4/5. În dreptul la fiecare meci vei vedea că ai un buton ”F” care înseamnă ”eveniment fix”. Acesta este un nume mai puțin utilizat pentru opțiunea ”pariu cu baze”. Dacă apeși pe acel ”F” din dreptul unui meci, atunci respectivul meci va fi eveniment fix (bază) și este obligatoriu să iasă, în timp ce între celelalte meciuri poți juca orice sistem dorești.

De exemplu eu în biletul meu (cel din partea dreaptă) am ales o bază + un sistem 3/4, ceea ce înseamnă că pentru a lua ceva bani trebuie ca acea bază să fie neapărat câștigătoare, iar dintre celelalte patru pariuri să iasă minim 3.

ATENȚIE! La majoritatea agențiilor de pariuri online se completează de obicei miza pe combinație, dar la Superbet treci direct miza totală. Acesta este un lucru bun pentru că poți paria 2 RON chiar dacă biletul tău conține zeci de combinații.

Pune primul tău pariu online la Superbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

4585 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii