Depuneri și retrageri Superbet

Plăți Superbet - Depuneri și retrageri de bani

2RON

Miza minima

Superbet are limite destul de lejere, depunerea și retragerea minimă fiind de 20 RON fiecare, indiferent de metoda de plată aleasă. În ceea ce privește depunerea sau retragerea maximă, aceasta este de 20.000 RON.

Contul de pariuri poate fi alimentat online prin Skrill, Paysafecard, Neteller utilizând un card de credit / debit sau direct din agențiile stradale. Retragerile pot fi solicitate doar prin metoda prin care ai depus ultima dată, singura excepție fiind în cazul depunerilor prin Paysafecard. În acest caz banii vor putea fi scoși doar pe card. Asta înseamnă că nu poți retrage bani dintr-o agenție stradală dacă nu ai depus anterior dintr-o astfel de agenție.

Cum depun și retrag din agențiile Superbet?
Fără îndoială aceasta este metoda de plată preferată de către clienții Superbet deoarece aceștia au posibilitatea de a alimenta contul de pariuri și de a avea acces la câștiguri într-un timp foarte scurt, și fără a fi necesar să folosească carduri de credit / debit, portofele electronice sau alte metode de plată.

Pentru a depune este suficient să te duci la cea mai apropiată sucursală, să înmânezi casierei banii și o copie după buletin, iar ea se ocupă de restul. Atunci când retragi trebuie întâi să faci o programare pe site: selectezi agenția de unde vrei să scoți banii, și să treci suma pe care vrei să o retragi.

Depuneri și retrageri de bani la Superbet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 20 instantaneu
Transfer bancar


Skrill 20 20 instantaneu
Neteller 20 20 instantaneu
Paysafecard 20 20 instantaneu

Depune acum și pariază la Superbet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

4585 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii