Pariuri live la Superbet

Ofertă modestă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Pagina de pariuri live se confruntă cu mai multe probleme, dar înainte de a vorbi despre acestea, să vedem cât de bună este oferta live.

Ofertă live Superbet
În timp ce la Unibet găseam 9 meciuri de fotbal, 28 de tenis și încă 11 partide de la 7 sporturi diferite, Superbet acoperea 7 meciuri de fotbal, 37 de tenis și 14 de la 5 sporturi diferite. Prin urmare oferta de pariuri live este surprinzător de bună, comparabilă cu cea de la Unibet.

Am observat și un paradox. Superbet se axează în mod deosebit pe meciurile din campionatele României la handbal, volei sau baschet, astfel încât la acest operator găsești unele meciuri de la noi din țară care nu sunt în oferta live a niciunei alte agenții. Pe de altă parte, într-un moment în care în ofertă puteam găsi meciuri de fotbal din liga a treia din Turcia sau Grecia, lipseau partidele din liga secundă românească deși ele sunt acoperite de majoritatea operatorilor.

Aspecte tehnice
În condiții normale platforma de pariuri live funcționează bine, cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate în maxim 2-3 secunde din momentul în care apeși ”Pariază”, opțiunile de pariere sunt blocate rar; deci poți paria fără probleme.

Dacă povestea s-ar termina aici ar fi bine, dar nu se termină, nici pe departe. Pe forumul nostru de discuții am observat că cele mai multe erori și bug-uri cu care se confruntă clienții Superbet au legătură cu pariurile live. Să vedem o listă cu cele mai comune probleme întâlnite:

 • mai mulți pariori au pățit ca atunci când intră pe pagina de pariuri live să fie deconectați din cont, iar problema persista de fiecare dată. În mod normal acest bug a fost reparat între timp, dar a rezistat suficient de mult încât să enerveze foarte mulți clienți.
 • mai mulți pariori au pățit ca la anumite pariuri live să scrie că sunt limitați la 0 RON, deci practic să nu poată paria. Când au accesat serviciul de suport clienți au fost informați că este de fapt o problemă tehnică și că n-ar fi limitați. Însă această problemă n-a fost rezolvată, iar pariorii primeau în continuare aceleași răspunsuri (chiar după o săptămână sau mai mult).
 • un parior s-a trezit că i-au fost anulate 3 pariuri live la aproximativ 10 minute după ce le-a plasat (atenție, n-au fost refuzate din start, ci anulate ulterior) pe motiv că nu ar fi primit serie și nu ar fi fost procesate cum trebuie de către sistem.

În final tu decizi dacă vrei să deschizi un cont sau nu, dar este bine să cunoști aceste lucruri. Dacă ai întâmpinat și tu o problemă sau o eroare atunci când pariai live nu ezita să dai un reply mai jos sau să postezi pe forumul nostru de discuții.

Pariază live la casa de pariuri online Superbet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

4577 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii