Contact și relații cu clienții Superbet

Staff-ul Superbet poate fi contactat prin următoarele trei metode:

  • live chat: poți vorbi direct în română cu un operator. Nu este precizat un program, dar am văzut că serviciul este disponibil de obicei de dimineață și până seara până la ore destul de târzii.
  • mail: trimite un mail la suport@superbet.ro și vei primi un răspuns în câteva ore indiferent de solicitarea sau întrebarea ta.
  • suport telefonic: dacă dorești să vorbești la telefon cu un operator poți suna non-stop la numărul 1226. Ia în considerare faptul că vei fi taxat cu 0,20€+TVA pe minut.

Fără îndoială cel mai bun mod de a contacta serviciul de relații cu clienții este prin live chat. Când s-a lansat prima dată Superbet în mediul online era foarte greu să vorbești cu un operator, iar uneori trebuia să aștepți chiar câteva zeci de minute datorită numărului mare de solicitări. Acum cred că au mai angajat oameni și au mai reparat din bug-uri, pentru că durează câteva minute până ești preluat de un operator.

Te avertizez că dacă dai de un bug nu te vei înțelege din prima cu operatorul. Va trebui să insiști până când acesta ia problema în serios. Mai mulți pariori s-au plâns pe forumul nostru de discuții că până n-au insistat și nu i-au stresat pe cei de la Superbet o dată la fiecare 2-3 ore n-au rezolvat nimic. Dacă ai în schimb o problemă minoră sau doar o neclaritate / întrebare vei primi un răspuns clar de la început.

Detalii de contact SUPERBET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon 1226
Email suport@superbet.ro
Adresa de corespondenta Str. Buzeşti, nr. 75-77, București

Pariază online la casa de pariuri Superbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

4577 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii