Superbet - pariuri online și jocuri de casino

Superbet este o casă de pariuri prezentă atât în mediul offline cât și online, ea deținând o licență provizorie de funcționare care confom D.ONJN 1562/25.08.2016 este valabilă până la sfârșitul lunii august 2026.

Despre istoria agenției
Cu toții am auzit de Superbet. Aceasta este de mulți ani una din cele mai importante case de pariuri stradale având sucursale în toate orașele medii și mari, astfel încât este imposibil să nu fi auzit de ea. În ciuda acestui aspect, istoria ei este o necunoscută totală. Deși am căutat în amânunt, nu am găsit nimic despre anul înființării, oamenii din spatele agenției, și dacă acest operator face parte din vreo rețea mai mare care funcționează la nivel internațional (dar nu cred).

Chiar și pe site-ul Superbet există o secțiune ”Despre noi” din care nu aflăm absolut nimic util, în afară de obișnuitele laude ”avem cele mai bune cote”, ”avem cele mai bune promoții”. Dacă ai date despre istoria agenției, nu ezita să ne spui și nouă printr-un reply la această recenzie sau direct pe forumul nostru de discuții.

Agențiile stradale Superbet
Superbet deține peste 500 de agenții stradale împrăștiate pe întreg teritoriul țării. Peste 120 din acestea pot fi găsite în București, iar majoritatea celorlalte sunt situate în alte orașe medii și mari. Chiar și așa există și excepții. De exemplu în Râmnicu Sărat, oraș cu 30,000 de locuitori, sunt nu mai puțin de trei agenții Superbet, în timp ce pariorii din Lupeni, Petrila sau Simeria au și ei câte o agenție locală la care să joace.

Majoritatea agențiilor sunt deschise între 10:00 și 22:00, dar mai sunt și sucursale (în special prin București) care au program prelungit până la miezul nopții. Din păcate angajații de la Superbet au prostul obicei de a încerca să scape de clienți cu vreo jumătate de oră înainte ca programul să se încheie, iar acesta nu este doar un caz izolat, ci se întâmplă în destul de multe locații ale acestui operator.

Aproape toate localurile sunt spațioase, aerisite, îngrijite și conțin minim 2 case la care poți plasa bilete. De asemenea pot fi găsite aparate de păcănele, dar și ecrane pe care poți urmări atât evenimente sportive, cât și curse de câini sau extragerile LuckySix.

Superbet online
Superbet a făcut în 2015 trecerea către mediul online, acolo unde din păcate serviciile oferite nu se ridică la nivelul celor din agențiile stradale. Nu oferta sportivă sau cotele sunt de vină, ci mai degrabă problemele tehnice cu care clienţii agenţiei se confruntă atunci când vor să parieze online. Dar despre platforma de pariuri online Superbet vom vorbi pe larg în secțiunile următoare.

Pariază online la casa de pariuri Superbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

4577 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii