1. Home »
 2. Strategii pariuri »
 3. Strategii pariuri sportive și sisteme ce te ajută să câștigi mai mulți bani la pariuri

Strategii pariuri sportive și sisteme ce te ajută să câștigi mai mulți bani la pariuri

PariuriX
PariuriX

2023-01-25 11:44:00

image Strategii pariuri sportive și sisteme ce te ajută să câștigi mai mulți bani la pariuri

Aici te așteaptă în jur de 20 dintre cele mai bune strategii de pariuri sportive testate de specialiștii PariuriX în ultimii 15 ani, dar și sfaturi despre cum să alegi o strategie potrivită ție sau cum să creezi propriul sistem de pariere. Fără o strategie bună este aproape imposibil să ai succes pe termen lung la pariuri. În acest articol ne propunem să vă prezentăm care sunt strategiile de pariuri cunoscute şi aplicate de-a lungul timpului de majoritatea pariorilor profesionişti.

Testează acum cele mai tari strategii de pariuri sportive la una din agențiile licențiate de top!

Primești și un bonus de bun venit pentru a avea mai mulți bani la dispoziție!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

STRATEGII PARIURI SPORTIVE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Importanța unei strategii de pariuri sportive
  1.1 Care sunt cele mai populare strategii
  1.2 Strategii ce se pot aplica doar online
  1.3 Cum se testează eficient o strategie

 2. Strategii care au ca scop stabilirea mizelor
  2.1 Strategia Martingale
  2.2 Strategia Easy Money
  2.3 Strategia după șirul Fibonacci
  2.4 Strategia Labouchere
  2.5 Sistemul 1-3-2-6
  2.6 Criteriul lui Kelly
  2.7 Strategia de pariuri D'Alembert
  2.8 Sistemul outsiderelor
  2.9 Sistemul scorului par
  2.10 Sistemul 4 Frank Belanger
  2.11 Strategia Paroli (Reverse Martingale)
  2.12 Minutul Următoului Gol (MUG)

 3. Strategii care au ca scop analiza meciurilor
  3.1 Strategie clasamente și statistici pe bază de tendințe de pariere
  3.2 Strategie clasamente și statistici pe bază de studii academice
  3.3 Strategie bazată pe feed-uri către transmisiuni live din fotbal
  3.4 Strategie pentru meciuri live pe bază de reguli și sfaturi
  3.5 Strategie rezultate live la fotbal pe bază de tendințe de pariere
  3.6 Strategie pentru a găsi cele mai bune pariuri under / over pe fotbal 

 

1. IMPORTANȚA UNEI STRATEGII DE PARIURI SPORTIVE

După cum spuneam şi mai sus este foarte important să folosim o strategie la pariuri sportive. Astfel vom reuşi pe termen lung să ne maximizăm câştigurile şi să minimizăm sumele pierdute. Jucând haotic poate vei fi pe plus după câteva luni, dar dacă tragi linie la capătul unei perioade mai mari de timp şansele să mai fi pe profit sunt mici. Bineînţeles că şi atunci când aplicăm o strategie este nevoie să fim inspiraţi în alegerea pronosticurilor. Un parior slab nu va avea succes chiar dacă va aplica toate strategiile, dar măcar pierderile avute vor fi mai mici decât dacă ar juca la întâmplare..

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online

 

1.1 Care sunt cele mai populare strategii de pariuri

Martingale, Fibonacci sau Easy Money sunt denumiri pe care majoritatea pariorilor le-au auzit măcar o dată. Unii au avut succes cu ele şi le-au utilizat o perioadă mai lungă de timp, alţii au pierdut atunci când au apelat la ele. 

 • Martingale este o strategie destinată celor care deţin o bancă solidă pentru că se poate ajunge la sume foarte mari dacă seria de pronosticuri pierdute se prelungeşte.
 • Easy Money poate fi aplicată chiar şi de un parior care are 2-3 lei în cont. Un parior care vrea să facă easy money trebuie să aibă răbdare multă şi nervi de "oţel".
 • Fibonacci este o strategie bazată pe şirul descoperit de matematicianul italian cu acelaşi nume. Strategia poate fi aplcată de ce ei care au o bancă medie, mizele crescând puţin mai lent decât la martingale.
 • Minutul Următorului Gol (MUG) - este o strategie inventată chiar pe forumul nostru de discuții, și care a avut parte de un succes enorm în rândul pariorilor. Te las să o descoperi singur mai jos!

Nu intrăm în alte detalii despre cele mai populare strategii la pariuri pentru că vom discuta puţin mai în detaliu în capitolele următoare ale acestui articol. Ia însă în considerare faptul că deși sunt cele mai populare strategii, nu înseamnă implicit că sunt și cele mai bune.

 

1.2 Strategii ce se pot aplica doar în mediul online

Marea majoritate a strategiile la pariuri pot fi aplicate atât online, cât şi online. Totuşi, dacă le aplicăm online pierdem destul de mulţi bani din taxe şi câştigurile nu sunt la un nivel ridicat.

De exemplu, dacă am încerca să aplicăm Easy Money online vom plăti o dată 5% din miză şi a doua oară 1% din câştig. Dacă am începe Easy Money cu 100 RON propunându-ne să facem o cotă de 1.30 pe zi (din mai multe pronosticuri) am avea un câştig efectiv de aproximativ 122 RON. După aceea dacă mizăm cei 122 RON pe o cotă de 1.30 vom ridica aproximativ 148 RON. În schimb dacă aplicam strategia online în aceleaşi condiţii aveam 100 x 1.30 x 1.30, adică după doi paşi ajungeam la 169 RON. Diferenţa este de 21 RON şi aici vorbim doar de doi paşi.

O strategie pe care o putem utiliza exclusiv online este "Minutul următorului gol", unde mizăm progresiv pe intervalul în care se va marca următorul gol. Offline este imposibil s-o aplicăm, chiar dacă în unele agenţii vom găsi meciuri pe care putem paria live pe minutul următorului gol. În această strategie orice secundă face diferenţa, aşa că n-avem cum să o jucăm decât online.

Strategii precum Martingale, Fibonacci, sistemul lui Kelly, Labouchere etc teoretic pot fi jucate şi offline. Practic însă, după cum am prezentat şi la Easy Money, am avea pierderi mult prea evidente pentru a juca la agenţiile de cartier. Chiar şi un parior amator care vrea să testeze aceste strategii ar trebui să ţină cont de aceste pierderi pentru că în pariuri este foarte important să fim cât mai eficienţi cu putinţă.

 

1.3 Cum se testează o strategie în mod eficient

O strategie la pariuri în mod eficient se poate testa în două moduri. Primul implică investirii unei sume mici de bani, fii atent pe câți bani pariezi. Astfel putem testa strategiile cu mize minime timp de 1-2 luni şi dacă totul decurge cum trebuie apoi puteţi creşte mizele. Ţineţi însă cont că se poate întâmpla ca atunci când creşteţi mizele să nu mai aveţi acelaşi succes în alegerea pronosticurilor. Trebuie avut în vedere şi acest aspect, astfel că nu recomandăm să pariaţi mai mult decât vă permiteţi să pierdeţi.

Vă recomandăm să testaţi strategiile de pariuri la această casă de pariuri online. Aici primiţi un bonus de bun venit foarte tentant. Decoperă acum cele mai atractive bonusuri la pariuri sportive!

Al doilea mod în care puteţi testa o strategie este gratuita şi implică crearea unui cont pe site-ul nostru. Apoi intraţi în secțiunea strategii pariuri sportive, unde vă deschideţi un topic nou şi testaţi strategia. Astfel veţi putea urmări progresul unei strategii pe o durată mai lungă de timp fără a risca vreun ban din propriul buzunar. Aplicând această modalitate de a testa o strategie în mod eficient mai puteţi să şi primiţi sfaturi de la pariori mai experimentaţi, astfel că veţi câştiga de două ori (nu riscaţi nici un leu şi primiţi sfaturi gratuite de la pariori experimentaţi).  

În cele ce urmează vă vom prezenta succint o serie de strategii la pariuri. Nu putem spune că sunt chiar toate pentru că fecare îşi poate crea propriul sistem, ajustând una dintre aceste strategii de bază. Nici nu spunem că acestea sunt cele mai bune, sau că toate merită încercate. Cert este că veţi găsi mai jos informaţii despre strategii de pariere de care majoritatea am auzit şi pe care mare parte dintre pariorii cu experienţă le-au testat măcar o dată. Este important de precizat că nu toate sunt strategii cunoscute la nivel mondial, câteva din ele fiind inventate de noi, de membrii comunității PariuriX, sau sunt inspirate de pe forumuri internaționale de specialitate. Dar avem în această listă și multe strategii care au fost inventate de matematicieni celebri în urmă cu câteva decenii sau chiar câteva secole, deci găsești aici tot felul de sisteme de pariere care de care mai diversificate.


2. STRATEGII CARE AU CA SCOP STABILIREA MIZELOR

sisteme pariuri si stragetii prezentat de barbat

Strategiile de pariuri ar putea fi împărțite în două categorii principale în funcție de modul în care sunt concepute. Prima categorie include acele strategii care au ca scop modificarea mizelor după fiecare pariu în funcție de un anumit tipar specific acelei strategii. De regulă aici găsim mai mult sisteme de pariere inventate cu mult timp în urmă de statisticieni sau experți în probabilități care au încercat să găsească metode eficiente de a stabili miza perfectă pentru fiecare pariu în parte în funcție de situație, pentru a obține un profit cât mai mare cu un win rate cât mai mic.

 

2.1 Strategia Martingale

Metoda presupune dublarea mizei în cazul unui pariu pierdut, astfel încât atunci când un pariu este pierdut să se recupereze pierderile şi să se facă un mic profit. Pentru a face martingale trebuie să avem o cotă de peste 2. Pentru a avea succes atunci când aplicăm această strategie trebuie să deţinem o bancă solidă, pentru că după 6-7 pierderi succesive se ajunge la mize foarte mari comparativ cu suma de pornire. Cum funcţionează mai exact:

 • Pas 1: 10 ron x cota 3 - pierderm 
 • Pas 2: 20 ron x cota 3 - pierdem
 • Pas 3: 40 ron x cota 3 - câştigăm 120 ron şi facem profit 50 ron
 • Revenim apoi la pasul 1.

În articolul: "Strategia Martingale" găsiţi mai multe detalii despre această strategie.

 

2.2 Strategia Easy Money

Strategia presupune "rostogolirea" câştigurilor până la targetul stabilit. Implică parierea pe cote mici şi foarte mici. Pentru a avea succes cu această strategie este indicat să vă stabiliţi un target realizabil şi să pariaţi doar pe echipele pe care le cunoaşteţi şi nu la "grămadă" pe tot ce prindeţi doar pentru că are o cotă mică. Cei care aplică easy money îşi stabilesc un target zilnic pentru a nu juca foarte mult şi pentru a evita prinderea unei "gherle" care i-ar falimenta. De asemenea este indicat ca atunci când ajungem la o anumită cotă să punem câştigurile de o parte şi să o luăm de la capăt, pentru că un pariu pierdut aici înseamnă irosirea muncii de până atunci.

 

2.3 Strategia după şirul Fibonacci

O altă stregie progresivă de miză este Fibonacci. Aici folosim formula dezvoltată de un matematician. Astfel atunci când pierdem vom calcula miza următorului pariu ca findi egală cu suma precedentelor două mize. În momentul în care câştigăm revenim la miza iniţială. Indicat este să pariem pe cote de minim 3 atunci când folosim şirul lui Fibonacci Luăm şi un exemplu pentru a înţelege exact mecanismul:

 • Pas 1: Miza 3 ron x cota 3 - pierdut -3
 • Pas 2: Miza 3 ron x cota 3 - pierdut -3
 • Pas 3: Miza (suma mizelor de la paşii 1 şi 2) 6 ron x cota 3 - pierdut -6
 • Pas 4: Miza (suma mizeelor de la paşii 2 şi 3) 9 ron x cota 3 - pierdut - 15
 • Pas 5: Miza 15 ron x cota 3 - câştigat 45 ron - 42 ron (pierderi anterioare şi miza curent), profit 3 ron

 

2.4 Strategia Labouchere

Sistem de pariere progresiv negativ bazat pe calcule matematice. Conceptul acestei strategii presupune lucrul cu o serie aleatorie de numere de la 1 la 9 Luăm un exemplu succint pentru a înţelege cum funcţionează strategia, iar pentru mai multe lucruri despre ea vă recomandăm articolul Strategia Labouchere

Presupunem că şirul nostru este 1,3,4,7, 6,8 şi noi vrem să pariem prima şi ultima unitate din şir. Atunci vom paria 9 unităţi (1+8). Dacă iese acest pariu vom elimina numerele din şir şi vor rămâne 3,4,7,6. Continuăm acum cu miza 9u (3+6) şi din nou dacă iese le scoatem din şir. Dacă prindem şi ultimul pariu cu miză 11u (4+7) atunci am completat seria şi o luăm de la capăt. Dacă pierdem atunci vom adăuga miza la finalului şirului. De exemplu dacă am fi pierdut primul pariu din exemplul de mai sus seria arăta 1,3,4,5,7,6,8.

 

2.5 Sistemul 1-3-2-6

Un sistem de pariere progresiv utilizat în mod special la casino, dar care poate fi aplicat şi de către pariori. Straegia are la bază teoria că poţi câştiga patru pariuri consecutive. Veţi paria o unitate pe prima miză, trei unităţi pe miza a doua, două unităţi şi apoi şase unităţi. Dacă veţi câştiga patru pariuri la rând veţi face un profit între 1 şi 6 unitaţi. Dacă pierdeţi o luaţi de la început cu o unitate. Se aleg cote de aproximativ 2.

Exemplu:

 • Pas 1: 1 u (10 RON) x cota 2 = câştig 20 RON (10 RON profit)
 • Pas 2: 3u (30 RON) x cota 2 = câştig 60 RON (40 RON profit)
 • Pas 3: 2u (20 RON) x cota 2 = câştig 40 RON (profit 60 RON)
 • Pas 4: 6u (60 RON) x cota 2 = câştig 120 RON (profit 120 RON)

Dacă pierdem la oricare din paşi reîncepem de la pasul 1. Important este să nu avem foarte mule pariuri pierdute la rând pentru că am avea apoi foarte mult de recuperat.

Citiţi articolul "Sistemul 1-3-2-6" pentru a afla mai multe informaţii despre strategie!
 

2.6 Criteriul lui Kelly

Utilizând formula matematică de fizicianul Kelly Jr. calculăm care trebuie să fie miza jucată pe un pariu pentru a creşte posibilitatea de mărire a băncii pe termen lung.

Formula de calcul este: f = (bp - q) / b, unde:

 • f = suma din bankroll care trebuie pariată
 • b= raportul dintre profit şi riscul pariului după o victorie
 • p= probabilitatea ca pariul să fie câştigător
 • q= probabilitatea de a pierde pariul

Ca și în cazul celorlalte strategii prezentate anterior, avem un articol din care puteți afla mai multe informații. Dați click aici pentru a îl accesa.

 

2.7 Strategia de pariuri D'Alembert

Dinamica strategiei este extrem de simplă. După fiecare pariu pierdut creşteţi mza cu o unitate, iar după un pariu câştigat aceasta scade tot cu o unitate.

Exemplu:

 • Pas 1: 1u (10 RON) x cota 2 - pierdut
 • Pas 2: 2u (20 RON) x cota 2 - pierdut
 • Pas 3: 3u (30 RON) x cota 2 - câştigat 60 RON
 • Pas 4: 2u (20 RON) x cota 2 - pierdut
 • Pas 5: 3u (30 RON) x cota 2 - câştigat 60 RON

Pentru a fi eficient folosind această strategie trebuie să aveţi câteva principii. Citiţi articolul: "Strategia de pariuri sportive D'Alembert" pentru a afla aceste principii, dar şi pentru a descoperi mai în detaliu această strategie.

 

2.8 Sistemul outsiderelor

Acesta este unul dintre sisteme simple de pariere. Asemănător cu martingale, doar că aici ne stabilim un profit şi ajustăm mizele astfel încât atunci când prindem un pariu câştigător să realizăm profitul propus. Este denumit sistemul outsiderelor pentru că majoritatea îl folosesc pe echipele care pleaca cu şansa a doua în special în meciurile din sporturile americane (pentru că se joacă aproape noapte de noapte) şi poate fi mai rapid obţinut acel target. Selectăm o echipă care vine după multe eşecuri şi mizăm pe ea până va câştiga. În momentul în care echipa aleasă câştigă o abandonăm şi căutăm o altă formaţie cu serii lungi de eşecuri.

Exemplu:
Presupunem că alegem un outsider şi ne propunem un target de 10 RON şi acest outsider primeşte cota 2.50 de fiecare dată (bineînţeles că cota variază, dar noi luăm aşa să ne fie mai simplu în exemplu).

 • Pas 1 (profit dorit 10 RON): 7 RON x cota 2.5 - câştig eventual 17.5 RON - pierdut
 • Pas 2 (profit dorit 17 RON): 12 RON x cota 2.5 - câştig eventual 30 RON - pierdut
 • Pas 3 (profit dorit 47 RON): 33 RON x cota 2.5 - câştig 82.5 RON - câştigat (33 RON miza + 27 RON mizele de la paşii pierduţi + 12.5 RON profitul dorit)

Noi am ajustat mizele astfel încât să fie o sumă fără zecimale pentu a fi mai uşor la calcule, adică miza normală la pasul 2 era 11.xx RON, iar la pasul 3 32.xx RON.

Mai multe despre strategie găsiţi în articolul "Sistemul Outsiderilor".

 

2.9 Sistemul scorului par

După cum îi spune şi numele aici pariem pe faptul că vom avea număr par de goluri (0, 2, 4, 6, 8 etc) într-un meci de fotbal. Căutăm echipe care au serii de 2-4 meciuri încheiate fără un număr par de goluri. Mizăm pe ea până câştigăm, iar după fiecare pierdere înmulţim miza precedentă cu 2.2. Cota pentru tipul de pariu "scor par" este în general 1.90 şi de aceea vom înmulţi mizele cu 2.2

Exemplu:

 • Pas 1: Miza 3 ron x cota 1.90 - pierdut -3
 • Pas 2: Miza 6.6 ron x cota 1.90 - pierdut -9.6
 • Pas 3: Miza 14.52 ron x cota 1.90 - pierdut -24.12
 • Pas 4: Miza 31.95 ron x cota 1.90 - câştigat (câştig 60.7 ron = 56.1 totalul mizelor + 4.6 ron profit).

În general o echpă nu are serii foarte lungi de meciuri în care scorul să nu fie par, de aceea este o strategie destul de folosită de către pariori. Mai multe detalii despre ea găsiţi în articolul "Sistemul scorului par", articol ce poate fi accesat urmând acest link PariuriX.

 

2.10 Sistemul 4 Frank Belanger

Una dintre cele 22 de strategii publicate de Frank Belanger în cartea sa este cea mai bună în opiinia pariorilor (cea mai bună dintre cele prezentate de Belanger). Avem nevoie de un procent de reuşită de doar 36% pentru a avea succes. Problema este că mizele cresc destul de mult, aşa că vă trebuie o bancă de start.

Progresia mizelor: X, 2X, 3X, 5X, 8X, 14X, 23X şi 39X, unde X este miza. Calculul este făcut la o cotă minimă de 1.93. În momentul în care se obţine profit se începe o nouă serie cu miza X. Dacă aveţi însă un pariu câştigat şi sunteţi tot în pierdere continuaţi cu miza anterioară pariului câştigător.

Exemplu:

 • Pas 1: 1u (10 RON) x cota 1.95 = pierdut -10
 • Pas 2: 2u (20 RON) x cota 1.95 = pierdut -10
 • Pas 3: 3u (30 RON) x cota 1.95 = câştigat +58.5 - suntem pe minus aşa că:
 • Pas 4: 2u (20 RON) x cota 1.95 = câştigat + 39 - avem profit 97.5 şi investiţie 80 aşa că suntem pe plus şi reîncepem strategia de la pasul 1.


2.11. Strategia Paroli (Reverse Martingale)

Strategia Paroli este cunoscută și ca Reverse Martingale deoarece după fiecare pariu câștigător trebuie să dublezi miza, iar după fiecare pariu pierzător trebuie să o iei de la cap, pariind din nou miza inițială. Este recomandat să utilizezi acest sistem de pariere pe 3 pași. Asta înseamnă că după 3 pariuri câștigătoare trebuie să pui profitul deoparte și să o iei de la capăt. 

Exemplu:

 • Pas 1: Pariezi 1u pe o cotă de 2.00 și câștigi, deci urmează să dublezi miza.
 • Pas 2: Pariezi 2u pe o cotă de 2.00 dar pierzi, deci o iei de la capăt.
 • Pas 3: Pariezi 1u pe o cotă de 2.00 și câștigi, așa că dublezi iar miza.
 • Pas 4: Pariezi 2u pe o cotă de 2.00 și câștigi, așa că dublezi iar miza.
 • Pas 5: Pariezi 4u pe o cotă de 2.00 și câștigi, deci ai prins o serie de 3 pariuri câștigătoare la rând, așa că o iei iar de la capăt.

 

2.12 Sistemul Minutul Următorului Gol (MUG)

Am lăsat această strategie la final deoarece aceasta este destul de specială, ea fiind inventată chiar de un utilizator PariuriX. Este vorba de utilizatorul Petre Mihai, strategia lui fiind atât de apreciată încât are sute de mii de vizualizări și mii de posturi pe forumul nostru de discuții. Ideea de bază este destul de simplă: să pariezi live pe intervale de 10 sau 15 minute că în următorul interval se marchează un gol. În cazul în care nu s-a marcat, pariezi din nou mărind miza conform unui plan bine stabilit din start. Dar cel mai bine este să descoperi singur această strategie direct pe forumul nostru de discuții

Indiferent ce strategie vă decideţi să aplicaţi trebuie să fiţi conştienţi că şi alegerea pronosticurilor contează foarte mult. De aceea nu este obligatoriu să aveţi şi voi succes chiar dacă aţi văzut mulţi alţi pariori care aveau rezultate notabile aplicând aceeaşi strategie folosită de voi. 

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

 

3. STRATEGII CARE AU CA SCOP ANALIZA MECIURILOR

În cele ce urmează vom vorbi și despre acele strategii care se referă strict la modul de a alege cele mai bune pariuri. În unele cazuri poate fi vorba de un set de reguli puse cap la cap care formează o strategie, alte cazuri se referă la o serie simplă  de calcule ce trebuie efectuate pentru a vedea dacă un pariu merită jucat sau nu, dar avem și strategii care încearcă să exploateze anumite tendințe care se repetă constant iar pe care agențiile de pariuri le neglijează.

Aceste strategii nu mai au o vechime de zeci de ani și nici nu sunt atât de faimoase la nivel mondial precum cele de mai sus, dar asta nu înseamnă că nu sunt cel puțin la fel de eficiente. Unele sunt inventate chiar de noi, în timp ce altele au fost preluate de pe forumuri de străinătate după ce ne-am convins că ele au fost eficiente pentru mulți pariori.

 

3.1 Strategie clasamente și statistici pe  bază de tendințe de pariere

Examinând clasamente și statistici putem depista la unele echipe sau chiar la unele ligi anumite tendințe care se repetă în mod constant, dar de care casele de pariuri nu țin cont suficient când stabilesc cotele. Astfel putem găsi câteva pariuri de valoare ce se pot dovedi a fi cu adevărat profitabile și care ne pot aduce câștiguri consistente într-un interval scurt de timp.

Despre această strategie am discutat pe larg.  Aici am vorbit pe larg despre 5 tendințe destul de interesante:

 • când o echipă evoluează peste sau sub așteptări
 • cum să profităm de pe urma pariurilor pe marcatori când un jucător este în formă
 • cum să facem bani de pe urma echipelor care au probleme cu adversarii de nivel apropiat, dar care sunt adevărate sperietori pentru granzi.
 • cum să facem bani de pe urma echipelor codașe care nu par capabile să bată pe nimeni pe teren propriu.
 • depistarea anumitor particularități în funcție de campionat

 

3.2 Strategie clasamente și statistici pe baza de studii academice

Aceasta nu este chiar o strategie în sine, ci mai degrabă ne învață cum să formăm o strategie avansată în funcție de stilul nostru de joc și de tipurile noastre de pariuri preferate. În acest sens am propus câteva studii academice complexe, dar care te avertizez că sunt mai degrabă destinate pariorilor cu cunoștințe solide de matematică, statistică și probabilități.


3.3 Strategie bazată pe feed-uri către transmisiuni live din fotbal

Chiar dacă nu te interesează strategia în sine, în prima parte a a articolului am prezentat setup-ul meu – adică ce calculator, ce echipament hardware, dar și ce scaun sau birou utilizez. Acest setup mă ajută să fiu mai eficient pe termen lung deoarece mă pot concentra pe ce fac în cele mai bune condiții posibile. Așa că dacă ești genul de persoană care petrece ore bune în fața calculatorului, recomand să arunci un ochi peste ce am postat.

În a doua parte a articolului am prezentat site-uri recomandate pentru feed-uri live stream, dar și o listă cu cele mai profitabile tipuri de pariuri la pariuri live. Toate aceste lucruri puse cap la cap formează un sistem de pariere eficient pentru pariuri live, chiar dacă acesta nu are în spate vreo formulă miraculoasă de joc.

 

3.4 Strategie pentru meciuri live pe bază de reguli și sfaturi

Acesta este un sistem de pariere destinat pariurilor live ce este format din reguli ce țin de modul de organizare, sfaturi care să te ajute să ai mai multe pariuri câștigătoare, și un set de materiale ajutătoare la care am prezentat link-uri. Articolul cu pricina este acesta: Strategie pariuri câștigătoare pentru meciuri live.
 

3.5 Strategie rezultate live la fotbal pe bază de tendințe de pariere

Avem aici o nouă strategie bazată pe tendințe de pariere, dar de data aceasta tendințe ce pot fi depistate pe baza de scoruri live la fotbal. Am abordat trei tendințe principale:

 • Când se va marca următorul gol
 • Outsideri care conduc
 • Jucători care pot face diferența pe final de meci

Accesează acum articolul ” Urmărind scoruri și rezultate live la fotbal am câștigat la pariuri sportive online
 

3.6 Strategie simplă de a găsi cele mai bune pariuri under / over pe fotbal

Aceasta este o strategie simplă pe 3 pași care te ajută să găsești pariuri de valoare de tipul under / over. Astfel poți vedea dacă un pariu merită jucat sau din contră, trebuie evitat. Strategia poate fi găsită în articolul ” Totul despre pariurile de tip peste/sub număr de goluri” la capitolul 5.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX