1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Strategii pariuri pe numărul exact de cornere din meci pentru rezultate mai bune la PredictorX

Strategii pariuri pe numărul exact de cornere din meci pentru rezultate mai bune la PredictorX

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 12:26:00

image Strategii pariuri pe numărul exact de cornere din meci pentru rezultate mai bune la PredictorX

De curând PariuriX a lansat concursul PredictorX, unde trebuie să dai mai multe pronosticuri la 5 meciuri alese de staff. Unul dintre cele mai importante este cel pe numărul exact de cornere, unde vei primi câte 10 puncte pentru fiecare alegere corectă.

Mulți pariori m-au întrebat ce strategii de pariuri ar putea folosi pentru a avea rezultate cât mai bune, iar de aceea în cele ce urmează vreau să prezint câteva sisteme simple cu care să anticipezi numărul de cornere într-un meci. Trebuie totuși să înțelegi din start că vorbim de un pariu cu șanse mici de reușită care la o casă de pariuri ar avea o cotă destul de atractivă. Așa că nici o strategie nu îți poate garanta rezultate sigure, dar să zicem că îți poate crește șansele de reușită pe termen lung.

Deschide cont și joacă la agenția recomandată de PariuriX!

 

Joacă același număr de cornere la fiecare meci

O primă strategie, și cea mai simplă, este aceea de a juca același număr de cornere la fiecare meci. Se alege un număr care iese mai frecvent și e mai apropiat de media generală. Statistic, jumătate din meciuri se termină cu undeva între 9 și 13 cornere, deci oricare număr ales din acest interval poate reprezenta un punct bun de plecare. Apoi se merge pe ideea că mai devreme sau mai târziu unul sau mai multe meciuri se vor termina cu acest număr de cornere.


Media între numerele de cornere ale celor două echipe

O altă strategie simplă este aceea de a face o medie între numărul de cornere din meciurile celor două echipe care urmează să se întâlnească, și să joci numărul cel mai apropiat de acea valoare. Să zicem că avem un meci între CFR Cluj și Dinamo. La momentul scrierii acestui articol CFR avea în sezonul curent o medie de 9.19 cornere / meci, iar Dinamo de 9.32 cornere /meci, deci un pronostic de ”Exact 9 cornere” merita luat în considerare.

Iar pentru o acuratețe mai mare, poți filtra doar statisticile din competiția respectivă (în cazul acesta Liga 1). Făcând asta, ajungem la o medie de 10.31 cornere / meci pentru CFR Cluj și 9.44 pentru Dinamo, deci și opțiunea ”Exact 10 cornere” reprezenta o opțiune viabilă de jucat. Întâmplător sau nu, meciul chiar s-a terminat cu 10 cornere. Evident că chiar și așa vor fi destule meciuri unde nu vei ghici numărul exact de cornere, dar pe termen lung se poate dovedi a fi o tactică eficientă. Pentru că practic joci varianta cu șansele cele mai mari de reușită.

 

Strategie pe cornere cu mai multe variabile

Pornim de la ideea că mai multe variabile relevante vor aduce rezultate mai bune. Eu voi lua același meci Dinamo vs CFR Cluj și mă voi folosi de următoarele date:

  • Care a fost media de cornere a celor de la Dinamo în meciurile de acasă în actualul sezon de prima ligă – 4.30
  • Care a fost media de cornere a adversarilor lui Dinamo când au jucat în actualul sezon pe stadionul acesteia – 5.65
  • Care a fost media de cornere a celor de la CFR Cluj în meciurile din deplasare în actualul sezon de prima ligă – 5.00
  • Care a fost media de cornere a adversarilor lui CFR Cluj când aceasta juca în deplasare deplasare în actualul sezon de prima ligă – 5.00

Folosind aceste valori vom calcula :

  • Câte cornere ar trebui să aibă Dinamo în acest meci – facem media între numărul obișnuit de cornere pe care îl are Dinamo de obicei acasă (4.30) și cel al cornerelor care se dau împotriva lui CFR în deplasare (5.00), și ajungem la o valoare de 4.65.
  • Câte cornere ar trebui să aibă CFR în acest meci - facem media între numărul obișnuit de cornere pe care îl are CFR de obicei în deplasare (5.00) și cel al cornerelor care se dau împotriva lui Dinamo pe teren propriu (5.65) și ajungem la o valoare de 5.325.

Adunăm cele 2 valori și ajungem la un rezultat total de 9.975, pe care îl rotunjim la 10. Acesta a fost și numărul exact de cornere în meci. Dar cum am zis și mai sus, este un exemplu fericit. Cornerele țin mult și de noroc, așa că nici o formulă din lumea asta nu va garanta rezultate exacte.

Tu poți personaliza această strategie astfel încât să ia în considerare mai multe variabile pe care le consideri relevante. De exemplu poți ține cont și de media totală de cornere din liga respectivă, sau de diferența de valoare dintre cele două echipe.

 

Folosește distribuția statică Poisson pe cornere

Este o strategie destul de complicată care implică multe calcule, așa că am decis să o evit pentru moment. Dacă totuși te-am făcut curios, avem AICI un articol detaliat despre cum ea poate fi implementată pentru numărul de goluri dintr-un meci. Urmând aceiași pași, o poți adapta și pentru pariuri pe numărul exact de cornere. Dacă vor exista suficiente persoane interesate, voi reveni cu un articol separat în care voi prezenta de la 0 utilizarea distribuției statice Poisson pe numărul de cornere.

 

Unde găsim statistici despre cornere?

Există site-uri de statistici care afișează media de cornere pe meci a unei echipe, atât per total cât și pentru un anumit interval de timp sau o anumită competiție. Cel mai bun site de acest gen pe care noi îl cunoaștem este https://corner-stats.com/, doar că accesul la toate statisticile este contra-cost.

Poți face un abonament VIP de test gratuit pentru 3 zile fără a avea nevoie de un card, dar îți oferă acces complet doar la o singură competiție. Dacă cunoști vreun site gratuit care oferă aceleași facilități precum Corner-Stats, nu ezita să dai un reply mai jos (nu avem colaborare cu ei, nu avem motive să vă recomandăm să vă faceți Premium acolo, doar că nu cunoaștem vreun site gratuit cel puțin la fel de bun).

Voi ce strategii ați încercat să folosiți până acum la concursul PredictorX, sau care credeți că ar putea fi cele mai eficiente?

Pentru mai multe informații despre pariuri pe cornere, dar și pentru alte strategii și sfaturi ce merită încercate, accesează articolul ”Pariuri pe cornere - tipuri de pariuri, sfaturi și strategii de joc, agenții recomandate”.

Deschide cont și joacă la agenția recomandată de PariuriX!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX