1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Strategii de pariuri care nu merită încercate

Strategii de pariuri care nu merită încercate

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:42:00

image Strategii de pariuri care nu merită încercate

Care strategii de pariuri sportive nu merită încercate? Răspunsul simplu este acela că toate strategiile de pariuri sportive sunt proaste, cel puțin pe termen lung, cu excepția aceleia pe care o inventezi singur și care funcționează pentru tine. Totuși, unele strategii dau randament mai prost decât altele, iar în cele ce urmează le voi scoate în evidență pe cele mai groaznice. Este adevărat că unele din ele pot fi modificate pentru a fi transformate în sisteme funcționale, care să aibă rezultate decente. La fel de adevărat  este că o parte din ele îți pot aduce rezultate bune măcar pe termen scurt, dar vei depinde mult de noroc. 

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!


STRATEGII PARIURI CE NU MERITĂ ÎNCERCATE - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?

  1. Șase sisteme la pariuri falimentare pe termen lung

  2. Nu cheltui bani pe sisteme de pariuri

  3. De ce sistemele sunt populare dacă nu garantează câștiguri sigure?
     

1. ȘASE SISTEME LA PARIURI FALIMENTARE PE TERMEN LUNG

Sistemul Martingale

Fără îndoială ai auzit de acest sistem, el fiind destul de popular printre pariori chiar dacă pe termen lung nu este foarte eficient. Obiectivul este acela de a paria pe cote de ~2.00 și de a dubla miza după fiecare pariu pierdut. Ideea de bază este aceea că atunci când un pariu va fi câștigător vei recupera toți banii pierduți din pariurile precedente și vei face și profit.

Problema este că îți trebuie o sumă aproape infinită de bani pentru a nu-ți face probleme în ceea ce privește posibilitatea de a pierde întregul bankroll. Cu cât ai mai multe pariuri pierzătoare la rând, cu atât trebuie să investești mai mulți bani, iar aceasta devine o mare problemă pentru majoritatea jucătorilor.

Să presupunem că pui un pariu cu 10 RON și-l pierzi. Apoi va trebui să pui 20 RON, 40 RON, 80 RON, 160 RON și tot așa până vei prinde un pariu câștigător. Atunci când va fi necesar să pariezi sume mari vei avea dubii serioase dacă se mai merită să pui următorul pariu sau nu. Poate la prima vedere vei spune că este aproape imposibil să prinzi o succesiune lungă de pariuri pierzătoare la rând, dar în realitate din punct de vedere al probabilității nu este deloc greu, ci de fapt cu siguranță vei prinde o astfel de serie mai devreme sau mai târziu.

Din aceste motive strategia poate fi bună pe termen scurt, dar pe termen lung este mai mereu falimentară. Pentru mai multe detalii despre Martingale îţi recomand articolul Strategia Martingale.

 

Strategia bazată pe șirul lui Fibonacci

Aceasta este de asemenea foarte populară și se aseamănă din anumite puncte de vedere cu Martingale fiindcă trebuie să mărești miza după fiecare pariu pierdut. Față de strategia precedentă, aici ar trebui să joci cote de minim 3, iar valoarea următorului pariu trebuie să fie egală cu suma investită în precedentele două pariuri pierzătoare. Un astfel de șir de mize arată în felul următor: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 etc. Pe termen lung riscurile sunt similare ca și în cazul strategiei Martingale, deși este drept că aici îți vei permite să acoperi un număr mai mare de pariuri pierdute, deoarece miza nu mai crește la fel de brusc.

Ca o părere personală, cred că Fibonacci poate fi folosită cu succes pe termen scurt și mediu dacă ești cât de cât bun în a alege pronosticuri câștigătoare, ai un buget consistent, dar și un plan bine pus la punct. Pentru mai multe detalii despre strategie îţi recomand articolul Sistemul Fibonacci.

 

Dublează câștigurile

Acest sistem a fost creat pentru jocurile de ruletă, dar a fost modificat pentru a putea fi folosit și la pariuri sportive. Tot ce trebuie să faci este să alegi o secvență de cinci pariuri consecutive. De exemplu la ruletă ai putea alege: negru, negru, negru, roșu, roșu. Apoi alegi și alte secvențe precum: roșu, negru, roșu, roșu, negru, și tot așa. După ce ți-ai stabilit câteva secvențe pariezi pe ele la ruletă.

Să luăm prima secvență și să spunem că pariezi 1€ pe negru. Dacă pariul este câștigător primești 2€. Apoi pui acei 2€ tot pe negru și joci în sistem all-in până închei secvența. Dacă reușești să prinzi o succesiune de cinci pariuri câștigătoare la rând vei lua suma de 32€ investind doar 1€. Problema este că se va întâmpla destul de rar să prinzi mai mult de două pariuri câștigătoare consecutiv. De fapt ai o șansă de 1 la 32 să termini secvența, ceea ce înseamnă că ai nevoie de destul de mult noroc pentru a duce o serie la final. Astfel pe termen lung este o strategie păguboasă, ea ținând strict de noroc.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE

 

Pariază mereu pe roșu

Cine știe de unde a venit această idee, probabil că de la emisiuni TV din SUA precum “The Mentalist” sau ”American Dad”. Este însă suficient de spus că pariind pe culoarea roșie nu afectează cu nimic șansele tale de câștig.

Dacă îți place să cauți articole cu diferite strategii sportive, atunci este posibil că ai dat de articole în limba engleză în care unele persoane pretind că au câștigat sume mari de bani pariind o zi întreagă pe echipe sau concurenți îmbrăcați în roșu (în funcție de sport), pe cât de ridicolă ar putea părea această afirmație. Unii spuneau că pariurile pe concurenții cu culoarea roșie la curse de cai era cel mai bun mod de a face rapid profit. Orice persoană normală la cap își va da seama că probabilitatea de a câștiga este aceeași indiferent de culoarea pe care pariază, dar ești liber să încerci această “strategie” dacă crezi în basme.

 

Sistemul “Walk Away”

Circulă pe net (mai mult prin alte țări) un sistem ce conține cinci reguli, acestea fiind inserate într-o aplicație. Rulezi aplicația și primești sistemul tău de pariuri care ar trebui să-ți aducă un câștig substanțial. Bineînțeles că în practică sistemul nu merge nici pe departe la fel de bine ca în teorie. Ai putea la fel de bine să alegi pariurile într-un mod aleatoriu și să pariezi sume la nimereală.

 

Sistemul lui D’Alembert (Sistemul progresiei negative)

Și acesta este un sistem cunoscut, pe care l-am mai prezentat în articolele de pe site-ul nostru, iar de aceea nu voi intra în prea multe amănunte. Problema principală a acestui sistem este aceea că este eficient doar dacă reușești să câștigi mai multe pariuri decât pierzi. Iar dacă ești capabil să faci acest lucru, la ce îți mai trebuie sisteme de pariuri? Pentru mai multe detalii despre strategie îţi recomand articolul Strategia D'Alembert.

 

2. NU MAI CHELTUI BANII PE SISTEME DE PARIURI

Intră pe Google și caută sisteme de pariuri și vei găsi destule contra cost. Desigur, cei care le vând spun că sistemele lor garantează un profit substanțial și lucruri de genul. Dacă un astfel de sistem ar fi existat sunt convins că ar fi aflat deja toată planeta de el, iar casele de pariuri ar fi luat de mult măsuri pentru a-l stopa. Însă un astfel de sistem nu există, astfel încât cheltui practic bani de pomană. Nu plăti pentru subscripții, nu cumpăra cărți și în nici un caz să nu scoți bani din buzunar pentru diferite “aplicații minune”. Persoanele care vând astfel de servicii se gândesc cum să se îmbogățească ei cât mai rapid, nu cum să te îmbogățească pe tine.

De fapt povestea este cam aceeași ca și în cazul celor care vând ”ponturi sigure pe Facebook”, adică ponturi de la ”blaturi”. Dacă o persoană chiar ar avea așa ceva, crede-mă că ar găsi nenumărate metode de a se îmbogăți sincer fără a se mai chinui să vândă informația pe net pe mărunțis. Despre acest subiect am vorbit în detaliu AICI și AICI, și am explicat pe larg de ce acestea sunt doar simple povești. Dacă înțelegi aceste lucruri, vei înțelege și că în cazul sistemelor minune situația este cam aceeași.

 

3. DE CE SISTEMELE DE PARIURI SUNT ATÂT DE POPULARE?

Nu este o regulă care să spună că dacă folosești sisteme de pariuri vei pierde sigur. Dar dacă folosești diferite aplicații pentru a face simulări vei vedea că absolut fiecare sistem duce în final la pierderi. Pe termen lung funcționează doar acele sisteme pe care pariorii le crează pentru ei bazându-se pe propriul stil de a paria. Pentru a face un sistem cât de cât eficient, un parior trebuie să ia considerare tipurile de pariuri pe care obișnuiește de obicei să le joace, cotele pe care pariază, temperamentul lui și alți factori importanți. Este de asemenea foarte important de precizat că o strategie care funcționează bine pentru un parior nu va funcționa la fel de bine și pentru alt parior.

Sunt persoane care par să fie foarte ghinioniste la pariuri sportive sau la jocuri de cazino, pentru că pur și simplu nu știu cum să joace într-un mod corect. Un sistem de pariere ar putea ajuta un anumit parior să devină mai bun și să câștige bani în loc să piardă. De asemenea l-ar putea ajuta să țină sub control anumite sentimente și să se autocontroleze mai bine atunci când pariază, dar aceasta este cu totul altă discuție.

Dacă vrei să afli cum poți inventa propriul tău sistem de pariere în funcție de stilul tău de joc, recomand să accesezi acest link: https://pariurix.com/cele-mai-bune-strategii-de-pariuri.html. Dacă vrei să afli care sunt cele mai populare strategii de pariuri din utltimii 15 ani, cu bune și rele, atunci recomand ACEST GHID. Aici vei găsi și o parte din strategiile despre care am vorbit mai sus, pentru că sunt totuși strategii super cunoscute. Nu în ultimul rând, dacă ai inventat o strategie de pariuri pe care vrei să o testeze și alți pariori, sau din contră, vrei să vezi ideile altora, o poți face pe forumul PariuriX în secțiunea ”Discuții strategii de pariuri sportive și pariuri online”.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România!


Te-ar mai putea interes și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX