Strategie pariuri câștigătoare pentru meciuri live

466,2k 0

Cauți o strategie de pariuri câștigătoare pentru meciuri live? Atunci ești în locul potrivit deoarece exact acest lucru voi încerca să îți ofer în cele ce urmează. Dacă în schimb vroiai un articol care să prezinte pe larg metodele prin care poți urmări gratuit pe net meciuri live video, atunci ghidul pe care îl cauți este acesta: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html.

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România


STRATEGIE MECIURI LIVE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. În ce constă strategia noastră?

  2. Reguli ce țin de modul de organizare

  3. Cum poți avea mai multe pariuri câștigătoare?

  4. Link-uri utile care îți vor fi de real folos

 

1. STRATEGIE MECIURI LIVE - ÎN CE CONSTĂ STRATEGIA NOASTRĂ?

Plasarea de pariuri pe meciuri live reprezintă un mod rapid de a câștiga o sumă substanțială de bani într-un timp foarte scurt, dar în același timp este și modul prin care cei mai mulți pariori ajung să-și piardă întregul bankroll din doar câteva pariuri, aceştia din urmă ajungând în această postură şi deoarece comit greşelile despre care am vorbit în ACEST ARTICOL. Deși este o armă cu două tăișuri, eu rămân la părerea că pariurile live reprezintă calea cea mai rapidă către un profit consistent, cu condiția să respecți un set de reguli prestabilite, fără a te abate de la ele.

Pariurile live sunt foarte dinamice și te pun în fața la situații de tot felul, în timp ce majoritatea strategiilor de pariuri sportive (VEZI AICI o strategie bazază pe clasamente şi statistici) sunt destul de conservative și propun un plan fix de pariere, care de multe ori nu prea se potrivește la meciuri live. Problema principală la pariurile în timp real este aceea că mulți pariori sunt luați de val, iar din cauza adrenalinei fac multe greșeli care în cele mai multe cazuri sunt fatale. Din acest motiv strategia propusă de mine se bazează mai degrabă pe respectarea unui set de reguli, decât pe urmarea unui plan fix de pariere. Din punctul meu de vedere, dacă respecți următoarele reguli vei avea șanse reale să câștigi constant din pariuri sportive, desigur cu condiția să fii un parior cât de cât decent. Pentru aceasta consultă zilnic Cota 2 și Pontul Zilei, să nu pierzi cele mai profitabile pariuri sportive. Nu de alta, dar majoritatea care își pierd rapid banii la pariuri live pățesc asta pentru că comit greșeli grave, nu pentru că nu s-ar pricepe la alegerea celor mai bune pronosticuri pariuri sportive.

Primul și cel mai important sfat pe care-l pot da este acela că indiferent de situație nu trebuie să te abați de la regulile de mai jos. Pariurile live oferă tentații foarte mari, iar mulți pariori se abat de la reguli fără să-și dea măcar seama, iar acest lucru nu poate duce decât la rezultate negative. Mai departe voi împărți regulile în două părți: reguli ce țin de modul de organizare și aspecte care te pot ajuta să ai mai multe pariuri câștigătoare.

 

2. REGULI CE ȚIN DE MODUL DE ORGANIZARE

Regula 1 - Stabilește un buget fix pentru pariuri

Site-urile de pariuri câștigă bani atunci când tu pierzi. Cu cât depui mai mult și pariezi mai mult, cu atât ele vor fi mai fericite. De aceea probabil ți s-a întâmplat să vezi că atunci când te loghezi în contul de pariuri sau pierzi aproape toți banii pe care-i ai în cont apare automat o fereastră care te încurajează să efectuezi un nou depozit rapid. Acest lucru nu se întâmplă chiar pe toate site-urile. Atunci când pariezi pe meciuri live și adrenalina prinde cote maxime, nu mai gândești chiar lucid și vei fi mult mai tentat să efectuezi un nou depozit fără a sta prea mult pe gânduri. Acesta este și unul din modurile în care la mulți pariori apare dependența de pariuri.

De aceea trebuie să-ți faci bine calculele înainte de a începe să pariezi. Trebuie să stabilești un bankroll exact: acesta trebuie să fie o sumă pe care să-ți permiți s-o pierzi și căreia să nu-i simți lipsa în cazul în care nu vei fi suficient de inspirat. În nici un caz nu trebuie să iei din banii de chirie, mâncare sau de la alte cheltuieli importante pentru a avea bani de pariuri. Odată ce ai stabilit această bancă trebuie să-ți impui ideea că dacă ajungi pe 0 nu vei efectua imediat un nou depozit fără a-ți face iar calculele de la zero. Degeaba ajungi la început la concluzia că-ți permiți să investești 1.000 RON, dacă după ce-i pierzi bagi alți 4.000 RON din cauza adrenalinei de moment.  Dacă vrei să afli mai multe despre money management-ul la pariuri sportive, accesează acest link: https://pariurix.com/ce-este-moneymanagementul-si-la-ce-ne-ajuta-in-pariuri-sportive.html.

 

Regula 2 - Stabilește o miză fixă pentru fiecare pariu

Mulți pariori când aud de termenul ”strategii de pariuri” se gândesc implicit la strategii precum Martingale sau Fibonacci. În anumite situații astfel de strategii pot fi eficiente, dar mai degrabă pe termen scurt, iar la pariuri live recomand evitarea lor. Realitatea este că mai devreme sau mai târziu vei prinde o serie de pariuri pierzătoare, care ar putea fi fatală dacă folosești o strategie conform căreia miza este crescută constant după fiecare pariu pierdut. Când vorbim de pariuri pe meciuri live recomand evitarea creșterii mizei și axarea pe o miză constantă la fiecare pariu în parte.

Dacă obișnuiești să plasezi atât pariuri de cote mici cât și de cote mari, probabil că n-o să te încânte prea tare ideea unei mize fixe. În cazul acesta ai putea stabili diferite mize pentru fiecare tip de pariu. De exemplu poți stabili o miză de 4% din bancă pentru un pariu de cotă 2.50+, 5% pentru un pariu de cotă 1.70 – 2.50, și 6% pentru o cotă de sub 1.70. Sau ai putea să stabilești pe loc nivelul încrederii pentru fiecare pariu, pe o scară de la 1-10, și în funcție de acest nivel de încredere să decizi mizele exacte, fără a ieși însă din anumite limite prestabilite.

Indiferent de modul în care te hotărăști să procedezi trebuie să ai un plan clar de pariere. În nici un caz nu trebuie să pariezi "la ochi" fiindcă pariurie live pot fi foarte tentante și cu siguranță va veni acel moment în care te vei lăsa luat de val și te vei hotărî să mergi all-in sau să pariezi o sumă mult mai mare decât ar fi cazul.

 

Regula 3 - Nu juca niciodată la recuperare

Aceasta este o regulă foarte cunoscută în pariuri, care este cu atât mai importantă atunci când vorbim de pariuri pe meciuri live. Adrenalina de moment ne poate face ca după o serie de pariuri pierdute să nu mai gândim lucid și să luăm decizii greșite, cum ar fi parierea din grabă a unei sume mari de bani în încercarea de a recupera ce am pierdut anterior. Acesta este și modul în care cei mai mulți pariori ajung să piardă întreaga bancă pentru pariuri.

Indicat este ca în momentul în care ai prins o serie slabă de rezultate să te oprești din pariat în ziua respectivă și să accepți pierderile. Ziua următoare o poți lua de la capăt, deoarece vei fi mai calm și vei avea mintea mai limpede, iar astfel nu mai riști să pierzi toți banii din cauza stării de moment. Am văzut persoane care au câștigat și 5.000RON la pariuri live într-o lună, iar apoi i-au pierdut pe toți într-o singură noapte pentru că pur și simplu n-au știut să se oprească. Cu siguranță nu vrei să ajungi într-o astfel de situație.

Dacă vrei să afli care sunt cele mai comune greșeli la pariuri sportive, și ce soluții există la ele, atunci dă CLICK AICI.

 

Regula 4 - Nu paria când ești distrat, beat sau obosit

Parierea pe meciuri live presupune luarea unor decizii bune într-un interval foarte scurt de timp. Acesta nu este întotdeauna un lucru ușor de făcut nici măcar pentru cei mai buni pariori. Pentru a putea obține cele mai bune rezultate este obligatoriu să ai mintea limpede și să fii concentrat doar pe pariuri în acel moment. Dacă tu tocmai te-ai despărțit de prietenă și gândul îți stă doar acolo, cu siguranță nu vei fi capabil să iei cele mai bune decizii atunci când pariezi live. Acest lucru este valabil și atunci când ești sub influența alcoolului sau / și a diferitelor substanțe, sau ești pur și simplu obosit. 

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum!

De asemenea nu trebuie să exagerezi cu timpul petrecut la calculator. Este o idee bună să aloci suficient timp acestei activități dacă vrei să găsești cele mai bune pariuri. Dar pe de altă parte nu trebuie nici să petreci toată ziua în fața calculatorului, deoarece după câteva ore nu vei mai putea fi concentrat suficient pe ce ai de făcut, iar atunci vor începe să apară și greșelile.

Vrei să accesezi și alte tutoriale și articole de top care să te ajute să îți sporești șansele de câștig? Atunci accesează ”Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga”,  te așteaptă link-uri către zeci de articole de top!

 

3. CUM POȚI AVEA MAI MULTE PARIURI CÂȘTIGĂTOARE

Sfat 1 - Urmărește live video meciurile pe care pariezi

Atunci când pariem înainte de startul unui meci ținem cont de statistici, rezultate recente, echipele de start, stilurile celor două combatante și mulți alți factori de acest gen. Însă atunci când un meci a început aceste lucruri pică în plan secund dacă o echipă sau un anumit jucător prind o zi proastă sau dacă intervin lucruri la care nu ne așteptam înainte de start, precum un gol marcat rapid. Modul în care se joacă devine cel mai important aspect de care trebuie să ții cont. Problema este că tu n-ai de unde să știi cum se joacă un meci dacă nu-l urmărești. Desigur, poți avea acces la statistici, dar acestea sunt de multe ori înșelătoare și nu sunt suficiente pentru a-ți face o părere despre ce se întâmplă pe teren și ce urmează să se întâmple.

Din punctul meu de vedere, pariurile live se merită doar cu condiția să urmărești acele jocuri. În ziua de astăzi canalele de sport din România acoperă majoritatea campionatelor importante de fotbal din Europa și nu numai, turnee importante de tenis, dar și multe alte competiții. Este adevărat că de multe ori vei dori să pariezi și pe meciuri mai puțin importante, care nu sunt televizate. Din fericire există suficiente alternative. În primul rând poți căuta transmisii live pe diferite site-uri, dar aici problema principală este aceea că pot apărea delay-uri, transmisiile pot fi întrerupte și de multe ori sunt pline de reclame (deși instalarea unei extensii la browser de tipul AdBlock ar rezolva această problemă).

O soluție și mai bună o reprezintă alegerea unui site de pariuri care oferă transmisii live video. Poți vedea AICI care agenții licențiate au un astfel de serviciu. Delay-urile sunt destul de mici, transmisiile nu se întrerup, plus că poți urmări meciul dorit direct din fereastra din care pariezi, ceea ce-ți va ușura treaba destul de mult. Mulți consideră acest pas o pierdere de timp, dar dacă chiar vrei să câștigi constant din pariuri pe jocuri in direct atunci acesta este un pas esențial pe care n-ai voie să-l sari.

 

Sfat 2- Caută tendințe care te pot ajuta la pariuri pe meciuri live

Să presupunem că o echipă care teoretic este favorită are un început destul de modest de partidă și poate la prima vedere ai fi tentat să pariezi live împotriva ei. Dar examinând statisticile de la meciurile precedente ajungi la concluzia că această echipă face de obicei o primă repriză de tatonare și este mult mai periculoasă după pauză, în special în ultimul sfert de oră.

În campionatul României, sezonul 2015-2016, ACS Poli Timișoara a marcat 21 de goluri înaintea pauzei de iarnă, dar doar șase din ele au fost reușite în prima repriză. Conform acestei statistici am putea la următorul meci să așteptăm până la pauză, iar atunci să pariem că echipa bănățeană va marca. Dacă n-am avea acces la o astfel de statistică atunci probabil n-am avea încredere să mizăm pe ea la pauză dacă vedem că practică un joc modest în primele 45 de minute.

Sau în Italia Serie A, Udinese și Inter s-au întâlnit în etapa a 16-a a sezonului 2015/2016. La ora disputării acelui joc niciuna din echipe nu înscrisese vreun gol în primul sfert de oră în campionat, deși ambele au jucat câte 15 meciuri. Acesta era un semn bun că un pariu live conform căruia nu se va marca în primele 15 minute este destul de sigur. Așa a și fost, pariul fiind desigur câștigător.

Acesta sunt doar câteva exemple, dar sunt foarte multe alte situații în care partidele trecute ale unei echipe ne pot ajuta să ne dăm seama de modul în care această echipă va juca în diferite momente ale meciului următor.
 

Sfat 3 - Bazează-te pe pariuri realiste

Poate fi foarte tentant să arunci câțiva lei pe un pariu de cotă foarte mare. Ai putea spune că nu vei simți lipsa acelor bani, iar dacă pariul este câștigător, atunci vei câștiga o sumă consistentă. Poate că ocazional chiar nu este o idee rea să faci acest lucru, dar fără să exagerezi. Dacă începi să arunci câte 1-2 lei pe fiecare pariu irealist, atunci acei câțiva lei se vor transforma în câteva sute fără să-ți dai seama și asta cu riscul de a nu avea nici măcar un pariu câștigător.

Pe de altă parte nu recomand nici strategia ”easy money” la pariuri pe meciuri live. Experiența m-a învățat că la pariuri live vom avea parte de cele mai multe situații în care o cotă de 1.05 – 1.10 ne va mânca toată banca exact atunci când ne este lumea mai dragă. Eu prefer să mă bazez pe pariuri de cote nici prea mari, dar nici prea mici (1.40 – 2.50), iar pentru mine acesta este cel mai bun mod de a juca, mai ales pe termen lung.

 

Sfat 4 - Axează-te doar pe campionatele pe care le cunoști

Majoritatea caselor de pariuri au o ofertă sportivă foarte generoasă și nu ezită să întroducă în ofertă meciuri de fotbal din campionate obscure, pe care cu siguranță nu le cunoști. Sunt mulți pariori care cred că în astfel de competiții se pot găsi multe pariuri de valoare care pot aduce un câștig substanțial, iar parțial acest lucru este foarte adevărat. Problema este că dacă nu cunoști cu adevărat acea competiție obscură vei avea parte de foarte multe surprize și vei da de situații care poate într-un campionat de top nu vor apărea vreodată.

Am văzut întoarceri de rezultat de la 0:3 în minutul 80 la 4:3 la final, meciuri în care la pauză scorul era de 4:2 dar până la final nu s-a mai înscris nici un gol, dar și multe alte situații de genul acesta. Plus că la astfel de partide există riscul să apară delay-uri la actualizarea informațiilor, iar meciul să fie blocat exact atunci când vrei să plasezi un pariu. Din toate punctele de vedere cred că este bine să te limitezi doar la competițiile cât de cât cunoscute.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta

Dacă respecți ce am spus mai sus, îți vei mări considerabil șansele de a prinde mai multe pariuri câștigătoare și de a trece cu bine peste momentele dificile în care prinzi o serie slabă de rezultate. Nu uita; pariurile pe meciuri live pot duce la o îmbogățire rapidă, dar și la o pierdere rapidă a întregii bănci.

CLICK AICI pentru a descoperi 30 de sfaturi utile care te vor ajuta să câștigi mai mult la pariuri online. 

 

4. STRATEGIE PARIURI MECIURI LIVE - LINK-URI UTILE

Sunt convins că poate așteptai ceva mai spectaculos, dar dacă am învățat ceva din anii în care joc constant la pariuri sportive este faptul că nu există vreo formulă miraculoasă de îmbogățire peste noapte, iar singurele metode câștigătoare cu adevărat eficiente sunt cele care aparent par plictisitoare și implică multă muncă. Pentru că fără muncă nu ai să reușești niciodată să îți îndeplinești obiectivele, indiferent de domeniul de activitate.

Acest articol ar trebui luat doar ca un punct de reper, iar în încheiere îți voi prezenta câteva link-uri utile de la alte materiale care cu siguranță îți vor fi de real folos, dar și o listă cu agențiile de pariuri sportive la care eu joc cu regularitate. De ce? Pentru că dacă aplici strategia prezentată mai sus la operatorii recomandați de mine vei beneficia de cote mai bune, prromoții mai tentante, vei avea acces la o ofertă sportivă mai bogată și vei putea juca pe o platformă mai stabilă și lipsită de bug-uri. Toate aceste aspecte te ajută pe termen lung să scoți mai mult din pariurile tale, deci implicit să îți mărești profitul.
 

Agenții de pariuri sportive recomandate de PariuriX.com

  • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – are una dintre cele mai bune platforme de live betting dar și cele mai multe transmisiuni live video din rândul operatorilor licențiați, deci merită să joci la Unibetdeschide cont

  • Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) – la Betano mă joc mai ales atunci când nu sunt în fața unui calculator, și asta pentru că este oferită o aplicație foarte performantă pentru Iphone / Ipad ce permite plasarea de pariuri chiar și prin comandă vocală. :Și aici poți urmări streamuri live - deschide cont

  • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – indiferent că vrei să plasezi pariuri back sau lay pe platforma de betting exchange sau vrei să plasezi pariuri în cotă fixă pe platforma de pariuri sportive, Betfair este o alegere excelentă, mai ales că nici de aici nu lipsesc transmisiunile live video - deschide cont

  • Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) - începând din 2018 Fortuna Bet intră și ea pe lista selectă de case de pariuri online care oferă live streaming, deci cusiguranță merită să îi dai o șansă - deschide cont

  • Admiral (D.ONJN 1283 /28.06.2017) - deși nu oferă transmisiuni live video, are o platformă performantă de pariuri live și vine cu câteva oferte de bun venit foarte atractive. Merită să îi acorzi o șansă - deschide cont

 

Articole recomandate de PariuriX.com