1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Strategii pariuri pe NFL (fotbal american)

Strategii pariuri pe NFL (fotbal american)

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-03-07 12:14:00

image Strategii pariuri pe NFL (fotbal american)

La pariuri sportive se învârt sume foarte mari de bani, iar unul dintre sporturile pe care se pariază masiv este fotbalul american. Cel puțin în SUA fără îndoială cei mai mulți bani sunt pariați pe NFL. Totuși, în ultimul deceniu pariurile pe NFL au fost revoluționate, după ce au început să apară tot mai mulți pariori profesioniști care își îndreptau atenția către această competiție. În ziua de astăzi nu mai este suficient să fii un parior decent pentru a putea câștiga bani mizând pe fotbalul american. Cu toate acestea, dacă te pricepi foarte bine la acest sport și știi să iei decizii bune la momentul potrivit îți pot mări șansele de a face profit.

PARIAZĂ PE NFL! COTE ATRACTIVE ȘI BONUSURI TENTANTE!

 

STRATEGIE FOTBAL AMERICAN NFL - CE VEI GĂSI

  1. Importanța strategiilor atunci când pariem pe NFL

  2. Top strategii de pariuri pe NFL

  3. Sfaturi utile atunci când pariezi pe NFL

  4. Agenții recomandate pentru pariuri pe fotbal american

 

1. IMPORTANȚA STRATEGIILOR ATUNCI CÂND PARIEM PE NFL

National Gambling Impact Study Commission” din SUA a făcut publică informația că în anul 2012 s-au pariat ilegal nu mai puțin de 380 de miliarde de dolari, din care 40% au fost mizați doar pe NFL. Până și cercetătorii și specialiștii din domeniu au rămas uimiți de aceste cifre.

Pe internet există foarte multe articole, aplicații, strategii, statistici și multe alte informații utile despre pariurile pe NFL ce pot fi accesate fără probleme de publicul larg, fără restricții. Deoarece există multe surse de informație înseamnă că și pariorii devin din ce în ce mai buni. Ca în orice alt domeniu, trebuie să fii mai bun ca ceilalți și să ieși în față dacă vrei să supraviețuiești. Poate părea ciudat ce spun la prima vedere deoarece ai spune că nu ești în concurență cu alți pariori. Dar îți dai seama că dacă toți pariorii ar face profit atunci casele de pariuri ar avea o viață din ce în ce mai grea.


Ce fac agențiile pentru a combate acest fenomen?

Acestea angajează tot felul de specialiști care examinează diferite tendințe și modele pe care pariorii le urmează, pentru a putea oferi cote în așa fel încât utilizând strategiile, tehnicile și alte informații disponibile pe internet să fie din ce în ce mai greu pentru pariorii obișnuiți să facă profit. Cum am mai vorbit și în alte articole, cotele nu sunt neapărat calculate doar în funcție de nivelul celor două echipe implicate, ci sunt luate în considerare multe aspecte, printre care și tendințele pariorilor. Astfel casa de pariuri poate fi mereu cu un pas în fața clienților. Mai multe detalii despre acest subiect poți găsi aici: https://pariurix.com/cum-sunt-facute-cotele-oferite-de-catre-agentiile-de-pariuri-sportive.html.

Strategiile vechi, care funcționau bine în urmă cu câțiva ani, ar putea fi destul de demodate în zilele noastre, astfel și pariorii trebuie să dezvolte strategii noi sau cel puțin să aducă modificări celor vechi pentru a putea câștiga în continuare din urma pariurilor pe NFL. Fiecare parior își dezvoltă strategii în funcție de modul lui de a juca și de lucrurile pe care le-a învățat de-a lungul timpului. Însă orice strategie se bazează pe anumite tipuri de pariuri. Mai jos voi enumera cele mai populare opțiuni de pariere și vom vedea care sunt demodate și care ne pot ajuta pe termen lung să câștigăm pariind pe NFL.
 

2. TOP STRATEGII DE PARIURI PE NFL

Strategia pariurilor pe handicapuri asiatice

În ziua de astăzi mulți dintre pariorii care fac profit pariază în special pe handicapuri asiatice. Mai exact, sunt preferate acele pariuri conform cărora echipa mai slabă să nu piardă la o diferență mai mare de X puncte sau echipa mai bună să bată la o diferență mimă de Y puncte. Asta permite parierea pe cote de 1.80 – 2.00 chiar și la meciuri care pe hârtie sunt foarte dezechilibrate.

De exemplu avem un meci între Bears și Chiefs. Chiefs sunt favoriți pe hârtie cu o cotă de 1.23, iar adversarii lor au o cotă de 4.25 pentru un eventual succes. Poate că acea cotă de 1.23 este prea mică pentru a paria pe ea, în timp ce o victorie adjudecată de Bears este puțin probabilă. Dar având acces la handicapuri asiatice putem paria că Chiefs va bate la minim nouă puncte diferență sau că Bears nu pierd la mai mult de opt puncte. Ambele pariuri vor avea în situația dată o cotă egală de 1.90. În funcție de analiza noastră unul dintre cele două pariuri probabil va merita jucat, spre deosebire de pariurile pe câștigător meci.

Desigur, trebuie să fii bine documentat pentru a ști când să pariezi și pe cine, dar în orice caz concluzia este simplă: handicapurile asiatice ne oferă posibilități mai multe decât pariurile clasice. Află tot ce trebuie să știi despre handicapuri asiatice!

 

Strategia pariurilor pe câștigătorul meciului

Contrar la ce am spus mai sus, pariurile pe câștigătorului meciului rămân cele mai populare în NFL. Acest lucru se întâmplă deoarece vorbim despre cea mai cunoscută opțiune de pariere și, în același timp, cea mai simplă. Pariorii amatori preferă să plaseze astfel de pariuri, chiar dacă pe termen lung este destul de greu de crezut că se poate face profit bazându-te doar pe ele.

 

Strategia pariurilor de tipul over / under

La un astfel de pariu nu te va mai interesa cine câștigă și cine pierde, ci câte puncte se vor înscrie. Aici avem nevoie de acces la statistici diferite față de tipurile de pariuri de mai sus, dar chiar și așa o analiză amănunțită tot este necesară pentru a putea depista cele mai bune pariuri. Majoritatea caselor de pariuri oferă atât o linie de mijloc, cu cote aproape egale pentru cele două opțiuni over / under, cât și diferite linii care să ne permită să plasăm pariuri mai sigure pe cote mici sau pariuri mai riscante de cote mari. Astfel ne sunt oferite opțiuni variate pentru a paria în funcție de strategia exactă pe care o adoptăm și de riscul pe care vrem să-l asumăm.

 

Strategia pariurilor combinate

În funcție de bookmakerul la care pariem putem avea diferite tipuri de pariuri combinate. Cea mai populară combinație este cea între câștigătorul meciului și over/under pe numărul de puncte. Unele case de pariuri oferă și combinații între over/under și handicapuri asiatice. De exemplu am putea găsi un pariu de tipul: Chiefs – 8.5 și Peste 44 de puncte la o cotă în jurul valorii de 4.00. Evident că astfel de pariuri combinate au de regulă cote destul de atractive, dar și riscul lor este mult mai ridicat. Însă sunt destui pariori care au strategii bazate pe pariuri combinate.

 

3. SFATURI UTILE ATUNCI CÂND PARIEZI PE NFL

Învață strategii noi de pariere!

Strategiile clasice cunoscute și practicate de majoritatea pariorilor implică riscuri mai scăzute deoarece au fost testate de foarte multe ori de tot felul de persoane. Dar cu trecerea timpului acestea sunt din ce în ce mai puțin profitabile. Plus că bookmakerii, fiind în competiție unul cu altul, oferă din ce în ce mai multe tipuri de pariere la meciuri din NFL. Asta înseamnă că avem acces la o ofertă mai diversificată ca oricând, ceea ce ne deschide și nouă mai multe posibiltăți de a descoperi strategii noi ce ar putea fi profitabile. Voi prezenta mai jos un mod interesant de a paria care ar putea fi destul de eficient în zilele noastre.

 

Pariază contra curentului!

În partea de sus a articolului am spus că agențiile de pariuri își ajustează cotele și în funcție de tendințele pariorilor. Astfel este foarte posibil ca unele pariuri să aibă cote mai mici decât ar trebui în mod normal, iar astfel opusurile lor vor avea bineînțeles cote mai mari decât ar fi cazul. Asta înseamnă că avem șanse să dăm frecvent de “value bets”. Este drept că nu este ușor să pariem pe ceva deși întreaga planetă face fix pe dos, dar pe termen lung ar putea fi profitabil. Nu mă înțelege greșit; asta nu înseamnă că trebuie să fii “Gică Contra” de fiecare dată. Trebuie să fii inteligent și obiectiv pentru a depista acele situații favorabile în care este bine să nu faci ce fac și restul. Află ce este un value bet.

 

Ține cont de statistici

Un studiu care ia în considerare toate meciurile din NFL jucate între 1983 și 2012 arată că parierea pe outsideri este mai profitabilă decât cea pe favoriți. În ceea ce privește pariurile pe totalul de puncte, 48% din pariuri au fost câștigătoare pe over, iar 49.52% pe under. Restul de 2.48% au fost cu miză rambursată. S-a luat în considerare la fiecare meci linia de mijloc aleasă de bookmakeri, adică cea la care cota de la over era aproximativ egală cu cea de la under.
 


Cunoaște echipele și particularitățile acestora

Înainte de a începe să pariezi pe NFL trebuie să te documentezi destul de bine din toate punctele de vedere. Trebuie să cunoști echipele și statisticile acestora (cât de eficientă este ofensiva, cât de bine funcționează defensiva etc), condițiile de desfășurare a meciurilor etc. Când îți faci o părere obiectivă despre șansele reale ca un pariu să fie câștigător vezi ce cote oferă bookmakerii și care sunt tendințele de pariere înainte de a te decide dacă merită să pui pariul dorit. De asemenea, folosește-te de handicapuri asiatice și de alte opțiuni de pariere pentru a putea pune cele mai bune pariuri. Strategiile populare de pariere pe NFL încă pot funcționa dacă pui în balanță și lucrurile prezentate în acest articol.

 

4. AGENȚII RECOMANDATE PENTRU PARIURI PE FOTBAL AMERICAN

În încheierea acestui articol îți voi arăta care sunt cele 5 case de pariuri pe care le recomand pentru pariuri pe fotbal american și în special pe NFL. Acestea au de regulă o ofertă sportivă bogată, atât pre-meci cât și live, oferă cote tentante dar și promoții de nerefuzat. Plus că vorbim de agenții serioase la care te poți juca cu încredere. 

PARIAZĂ PE NFL! COTE ATRACTIVE ȘI BONUSURI TENTANTE!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX