1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Sistemul scorului par la pariuri sportive

Sistemul scorului par la pariuri sportive

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-25 11:41:00

image Sistemul scorului par la pariuri sportive

Descoperă sistemul scorului par - un sistem extrem de simplu pe care chiar și un parior începător îl poate aplica fără probleme! În acest articol vom vorbi un pic despre el, iar la final vom trage linie pentru a vedea dacă este și eficient!

Vrei să aplici sistemul scorului par? O poți face la această casă de pariuri online

 

1. ÎN CE CONSTĂ SISTEMUL SCORULUI PAR?

Ideea de bază este una foarte elementară: trebuie să pariezi că un meci de fotbal se va termina cu un număr par de goluri. Astfel pariul este câștigător dacă meciul se încheie cu scorul de 0:0, 1:1, 2:0, 0:2, 3:1, 1:3, 2:2 etc. Deci practic suma golurilor înscrise în meci trebuie să fie divizibilă cu 2 pentru ca pariul să iasă. De regulă un astfel de pariu are o cotă de 1.90 deoarece casele de pariuri pornesc de la ideea că există o probabilitate egală ca într-un meci să se înscrie un număr par sau impar de goluri.
 

1.1 De ce ar trebui utilizat acest sistem, și pe meciuri?

Pe câteva forumuri din străinătate am găsit mai multe persoane care aplică acest sistem și care susțin că din punct de vedere matematic sunt șanse un pic mai mari ca într-un meci să se înscrie un număr par de goluri. Din păcate eu nu am reușit să găsesc statistici concludente în acest sens. Susținătorii acestei strategii pornesc  și de la ideea că un meci începe de la 0:0, deci implicit de la un scor par, și că orice rezultat de egalitate sau victorie la 2 goluri va duce către un pariu câștigător, în timp ce doar o victorie la un gol va face ca pariul să fie pierzător.

Sigur, un meci se poate încheia și cu un succes la scor, dar se pornește de la ideea că acelea sunt mai degrabă excepții, mai ales în cazul unor meciuri echilibrate pe hârtie. Luând  în considerare cele mai comune 3 situații posibile într-un joc de fotbal (remiză, victorie la un gol și victorie la 2 goluri), 2 din ele sunt favorabile scorului par. Pornind de la această idee se recomandă utilizarea sistemului pe meciuri între echipe de nivel apropiat care mai degabă nu marchează și nici nu primesc foarte multe goluri. Adică un astfel de sistem nu ar trebui utilizat pe formații precum Barcelona, Real Madrid sau Bayern Munchen, și nici pe partide din ligi unde de multe ori scorurile o iau razna.

Totul despre over/under 2.5: https://pariurix.com/totul-despre-pariurile-de-tip-pestesub.html


1.2 Cum găsim cele mai bune pariuri pe scor par?

Unii pariori care pun accent pe statistici și probabilități susțin că este bine să mizăm pe acele echipe care în ultima vreme au fost implicate mai des în meciuri cu rezultate pare, pentru că acestea ar fi predispuse să repete un astfel de scenariu. Alții au o percepție opusă, și anume aceea că ar trebui să mizăm pe echipe care vin după mai multe meciuri cu rezultate impare, pentru că astfel cresc șansele de a urma și un scor par. O ultimă categorie, în care mă regăsesc și eu, pornește de la ideea că rezultatele precedente nu mai au cum să influențeze rezultatele viitoare, iar atunci astfel de statistici sunt irelevante.

Pe de altă parte, dacă o echipă este super pragmatică și face mai mult remize, atunci faptul că vine după 3 rezultate pare deja nu mai e o coincidență, iar astfel rezultatele precedente ajung să conteze. Dar aici este important: trebuie să îți dai seama dacă în cazul unei serii mai lungi de scoruri similare a fost vorba doar de noroc / soartă, sau este ceva mai mult decât atât.

Discută cu alți pariori ai comunității PariuriX despre cele mai cunoscute strategii de pariuri!
 

2. STRATEGII DE UTILIZAT PE SISTEMUL SCORULUI PAR

Sunt pariori care folosesc sistemul scorului par simultan cu o strategie de pariuri a cărui rol constă în modificarea mizei după fiecare pariu. Pentru că vorbim de cote de 1.90, cea mai potrivită strategie în acest caz ar fi Martingale (află mai multe), unde miza trebuie dublată după fiecare pariu pierzător. Când un pariu iese, o luăm de la capăt. De exemplu dacă ai o bancă de 100u, poți aplica un Martingale pe 5 pași având ca mize: 3-6-12-24-48. Un pariu câștigător va compensa în mare parte toate pariurile pierdute anterior (dar nu integral, pentru că nu avem cote chiar de 2.00), dar o serie de 5 pariuri pierzătoare la rând vor duce la pierderea întregii bănci.

Probabil că pe termen scurt poți face bani în acest mod, însă din experiență am învățat că o astfel de strategie nu este niciodată eficientă pe termen lung, iar mai devreme sau mai târziu vei prinde o serie slabă de rezultate. Pe site-ul PariuriX avem un ghid care conține cele mai cunoscute strategii din ultimii 10 ani; recomand să îl consulți pentru a găsi o strategie mai potrivită ce poate fi combinată cu sistemul Scorului Par. Accesează acum ghidul celor mai bune strategii de pariuri!


3. PĂREREA MEA DESPRE STRATEGIA SCORULUI PAR

Cu siguranță vorbim de un sistem controversat. La prima vedere pare un sistem rudimentar, bazat strict pe noroc. Dacă însă aprofundăm și citim argumentele celor care îl folosesc, pare a nu fi vorba doar despre șansă. Recunosc că nu l-am folosit suficient de mult pentru a putea trage o concluzie în acest sens, dar nu exclud posibilitatea unor rezultate decente dacă este utilizat corect. Ca primă părere, pot spune că nu este cel mai catastrofal sistem care l-am văzut vreodată, dar nici nu te va îmbogăți prea curând.  Oricum nu aș folosi pe el strategii precum Martingale.

Dacă vrei să încerci sistemul scorului par, atunci ai putea ține un jurnal de pariuri pe forumul PariuriX pentru ca și alți utilizatori ai comunității noastre să vadă ce rezultate reușești să obții. Astfel ei pot să te ajute cu sfaturi și sugestii care să îmbunătățească acest sistem de pariere.

Vrei să aplici sistemul scorului par? O poți face la această casă de pariuri online!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX