1. Home »
 2. Strategii pariuri »
 3. Strategia Easy Money - Top Strategii Pariuri Sportive

Strategia Easy Money - Top Strategii Pariuri Sportive

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:44:00

image Strategia Easy Money - Top Strategii Pariuri Sportive

Sporește-ți câștigurile cu strategia Easy Money, una dintre cele mai simple și eficiente strategii de pariuri sportive. Învață cum să obții un profit rapid într-un timp scurt! 

Strategia Easy Money este una dintre cele mai cunoscute strategii de pariuri sportive la nivel mondial, ea fiind și una din puținele care chiar poate aduce câștiguri importante pariorilor, sigur dacă și este aplicată corect. Deși este foarte simplă, ea ascunde multe capcane pe care pariorii neexperimentați le trec cu vederea, iar de aceea în cele ce urmează vom aprofunda un pic acest subiect și vom prezenta tot ce trebuie să știi despre acest sistem de pariere.

Deschide cont și utilizează Easy Money la agenția recomandată!
Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 600RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

1. FORMULA DE BAZĂ A STRATEGIEI EASY MONEY

Strategia Easy Money constă în plasarea unei sume de bani pe un meci cât mai sigur, indiferent de cotă. Întreaga sumă obţinută în urma acelui pariu se mizează integral pe următorul pariu. Noi trebuie să avem de la început stabilit un target, iar în clipa în care am atins acel target să punem profitul separat şi s-o luăm de la capăt.

 

Exemplu:

 • Pornim cu o bancă de 100u şi avem ca target atingerea pragului de 200u.
 • Pariem 100u pe o cotă de 1.15 -> avem 115u.
 • Pariem 115u pe o cotă de 1.10 -> avem 1265.u
 • Pariem 126.5u pe o cotă de 1.20 -> avem 151.8u
 • Pariem 151.8u pe o cotă de 1.17 -> avem 177.60u
 • Pariem 177.6u pe o cotă de 1.13 -> avem 200.68u
 • Am atins target-ul, iar profitul de 100.68u îl punem de-o parte şi o luăm de la capăt cu 100u.

Așa cum poți vedea, vorbim de o strategie extrem de simplă pe care orice parior o poate înțelege imediat. Dar cât de bună este ea? Vom vedea în cele ce urmează.

Utilizează strategia Easy Money la această casă de pariuri online! Te așteaptă cote atractive!

 

2. CE TIP DE PARIOR POATE AVEA SUCCES CU SISTEMUL EASY MONEY?

Această strategie este destinată în special acelor pariori care nu au buget un foarte consistent, și care vor să își mărească rapid banca într-un interval de timp relativ scurt. De asemenea, ea este recomandată în special celor obișnuiți să joace pariuri de cote mici.

O calitate necesară este aceea de a putea evita surprize, lucru care este mai greu de făcut decât pare la prima vedere. Gândește-te că un singur pariu pierzător duce la pierderea tuturor banilor câștigați anterior, deci practic nu este loc pentru pași greșiți.

Trebuie să fii și puternic din punct de vedere mental, pentru că un pariu pierzător poate fi destul de descurajator. Ce este mai enervant decât să câștigi 10 pariuri la rând, ca apoi din al 11-lea să pierzi tot? Și acum să trebuiască să o iei de la capăt, adică să ai nevoie de încă 10 pariuri câștigătoare doar ca să ajungi la nivelul la care erai mai devreme. Mulți pariori nu știu să gestioneze corect astfel de situații, iar atunci încep să se abată de la strategia inițială sau aleg mult mai din fugă meciurile, ceea ce cusiguranță este o greșeală. De aceea îți trebuie multă răbdare și autocontrol.

Este necesar să fii și o persoană echilibrată și realistă, fiindcă strategia este foarte înșelătoare. Pare foarte simplă la prima vedere și poate aduce rapid câștiguri consistente, dar ascunde multe capcane. Astfel este foarte ușor să te lași purtat de val după câteva pariuri câștigătoare și să crezi că nu ai cum să pierzi mai departe, iar o astfel de atitudine îți va aduce numai probleme.

 

3. AVANTAJELE ȘI DEZAVANTAJELE STRATEGIEI EASY MONEY

Avantaje

 • Alte strategii (gen Martingale) sunt destul de anevoioase deoarece vom avea nevoie de zeci de pariuri câştigate pentru a ne dubla banca. Aplicând Easy Money putem să ne dublăm banca sau s-o triplăm din numai câteva bet-uri.
 • Pariurile noastre sunt destul de sigure, având o probabilitate foarte mare de reuşită. Deci nu este prea greu să nimerim o succesiune de pariuri câştigătoare.
 • Putem plasa un număr mare de pariuri într-o zi, mai ales dacă jucăm live (dar și riscurile sunt mai mari). Deci în doar câteva ore sau maxim câteva zile putem obține rezultate notabile.
 • Este o strategie bună atât pentru pariorii care au o bancă solidă, cât şi pentru cei care au o bancă limitată. De fapt este cam singura strategie pe care pariorii cu puţini bani o pot aplica şi din care aceştia chiar pot câştiga sume substanţiale de bani. Însă ai nevoie de o analiză bună a fiecărui pariu şi de mult noroc.

 

Dezavantaje

 • Orice pariu pierdut duce la pierderea întregii bănci. Degeaba câștigăm primele patru pariuri dacă-l pierdem pe al cincilea. În acel caz pierdem şi profitul, dar şi suma investită, deci trebuie să reinvestim bani pentru a putea recupera pierderile.
 • Nici un pariu nu este sigur. S-au vazut şi pronosticuri cu cotă de 1.01 care au fost pierdute.Sigur, probabilitatea e mică, dar se poate întâmpla.
 • Mulţi pariori au un psihic destul de slab, lăsându-se influenţaţi de deznodământul unui anumit pariu. Aceştia vor prinde foarte multă încredere după o succesiune de 4-5 pariuri câştigătoare, crezând că n-au cum să se întâmple o surpriză la următorul, iar astfel și analiza lor poate fi mai superficială. Însă după un pariu pierdut ei se vor descuraja destul de tare la gândul că trebuie s-o ia de la capăt şi să pună iar o succesiune de 4-5 pariuri pentru a recupera pierderile anterioare.

Accesează ”Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga” pentru a găsi într-un singur lor cele mai bune articole și tutoriale despre pariuri sportive

 

4. SFATURI EASY MONEY - TEHNICI PENTRU A CÂȘTIGA MAI MULT

Cum alegem cele mai bune pariuri?

Cei mai mulţi o folosesc pe ponturi fotbal sau partide de tenis. Dacă pariaţi pe fotbal vă sugerez să folosiţi strategia doar pe acele campionate sau echipe pe care le cunoaşteţi şi asta doar după ce analizaţi meciul respectiv. Să nu pariaţi niciodată la întâmplare, chiar dacă o echipa porneşte clar cu prima şansă.

Forma de moment sau importanţa meciului pot contribui la o potenţială surpriză. De exemplu la tenis vom vedea mai des surprize la turnee mici decât la turnee de Grand Slam, deoarece tenismenii buni nu joacă întotdeauna la potenţial maxim atunci când vine vorba de turnee mici.

De asemenea putem folosi strategia pe meciuri de handbal, fiind echipe din campionatele puternice care leagă şi 30-40 de victorii consecutive pe teren propriu, fără sa facă vreun pas greşit timp de 2-3 campionate. Este adevărat însă că vom avea cote foarte mici pe aceste echipe.

Atunci când alegem două echipe / sportivi pe care să folosim strategia este bine să ne uităm la rezultatele recente, să vedem daca au avut obişnuinţa de a mai face rezultate surprinzătoare în trecutul apropiat. Dacă constatăm un astfel de caz este mai bine să evităm meciul respectiv.

Dacă nu știi ce pariuri să alegi, atunci poți consulta secțiunea noastră de ponturi pariuri sportive pentru a vedea care sunt recomandările specialiștilor PariuriX, iar unde este cota mai mare, poți opta pentru o variantă mai sigură. De exemplu în loc de victorie gazde poți juca 1x, în loc de handicap asiatic -1 poți juca handicap -2 etc. 


Folosirea strategiei la pariuri live

Eventual putem folosi strategia şi la plasarea de pariuri live însă trebuie să fim foarte precauţi, deoarece numărul surprizelor aici este de obicei mai mare decât atunci când pariem pre-meci. De exemplu am văzut un parior mizând pe un tenismen care conducea cu 5-2 în setul decisiv, acesta având şi următoarea servă. Adversarul a făcut break şi apoi a întors spectaculos scorul. Sau am văzut un alt parior mizând (pe o cotă foarte mică) prin minutul 85 a unei partide de fotbal că se vor da mai puţin de două goluri în ultimele cinci minute. Finalul de meci însă a fost unul foarte spectaculos şi neaşteptat, cu două goluri marcate, astfel încât acesta a pierdut pariul.

Dacă vrem să folosim strategia la pariuri live este obligatoriu să urmărim meciul pe care pariem, pentru a putea vedea desfăşurarea lui. În nici un caz nu trebuie să mizăm la întâmplare, pentru că astfel sigur norocul nu va ţine cu noi mult timp şi cresc şansele să prindem un pariu pierdut. Realitatea este că pe de-o parte putem să ne ridicăm mult mai repede banca din pariuri live pentru că putem miza pe un număr ridicat de evenimente sportive într-un interval scurt de timp, dar  pe de altă parte și posibilitatea de a da de o surpriză este mai mare decât atunci când jucăm pre-meci. Plus că avem mai puțin timp la dispoziție pentru a analiza partida dorită.


Easy Money vs pariuri multiple - similitudini și diferențe

Mulți pariori nu își dau seama, dar din multe puncte de vedere o strategie Easy Money este similară cu un bilet de pariuri care are o singură variantă de câștig.

Un bilet multiplu cu cinci evenimente cu cotele: 1.15, 1.10, 1.20, 1.17 şi 1.13 este echivalentul plasării unei succesiuni de cinci meciuri cu aceste cote. Cum am arătat mai sus, din cei cinci pași transformam 100u în 200.68u, la fel cum am putea transforma dacă am avea toate cele cinci selecții direct pe același bilet. Și atunci care este diferența dintre cele două situații? Teoretic este doar una: într-o situație jucăm pariurile pe rând, iar în cealaltă le jucăm pe toate o dată. Însă practic pariorii percep în mod diferit cele două situații, iar de aceea apar și diferențe de comportament. Diferențele cele mai importante sunt:

 • Atunci când pun un pariu multiplu, pariorii au obiceiul de a alege mult mai rapid pariurile pe care le joacă, și mult mai superficial. Sigur dacă ar juca câte un pariu pe rând, atunci ei ar fi mai atenți la alegerea respectivului pariu.
 • În cazul pariurilor multiple poți juca mai multe pariuri care se desfășoară la aceeași oră, însă în schimb la Easy Money poți pune un pariu doar după ce precedentul a fost decis.
 • Sunt convins că ai curaj de a juca pe același bilet 20 de pariuri de cotă 1.25 fiecare. Dar dacă ai juca toate pariurile pe rând și ar ieși primele 19, ai avea curaj să îl pui și pe al 20-lea pariind întreaga sumă câștigată anterior? Unii pariori au, alții nu.
Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) - află de la PariuriX.com care tip de pariu este mai avantajos
 

Cum gestionăm corect banii în funcție de buget?
 • Buget substanțial - În caz că avem o banca solidă este recomandat s-o împărţim în mai multe părţi. Astfel în caz că pierdem un pariu înainte să apucăm să ne atingem targetul vom avea în continuare bani s-o luăm de la capăt. Astfel vom putea să ne recuperăm pierderile iniţiale şi vom putea să facem profit.
 • Buget mic – Mulţi pariori care aplică această strategie încep de la o sumă modică pe care vor s-o înmulţească de foarte multe ori. De exemplu am văzut persoane care au început cu 10 RON şi aveau ca target 1.000 RON. Desigur, orice pariu pierdut poate duce la pierderea întregii sume şi poate fi destul de frustrant ca după un număr de 20-30 de pariuri câştigate şi un profit substanţial să pierdeţi totul dintr-o dată. Însă fiecare parior trebuie să decidă cât este dispus să rişte şi cât vrea să câştige.


Indiferent că ai un buget mare sau mic, poți lua în considerare ideea ca după un anumit număr de pariuri câștigătoare să pui deoparte o parte din profit și să continui strategia cu suma rămasă. Astfel, chiar dacă te scoate la un moment dat un pariu, tot rămâi cu ceva. Vom vorbi mai jos despre acest aspect la secțiunea Strategii.

Descoperă casele de pariuri online recomandate pentru a utiliza Easy Money!

 

5. STRATEGII DE PARIURI BAZATE PE EASY MONEY

Strategia Easy Money poate fi folosită în foarte multe moduri, și poate fi personalizată așa cum dorești. În funcție de modul în care o utilizezi, diferă și regulile pe care trebuie să le respecți și modul în care trebuie să analizezi meciurile pe care pariezi. De aceea voi prezenta mai jos pe larg o variantă destul de interesantă a acestei strategii pentru a ști exact cum să te comporți în funcție de o anumită situație. Apoi voi enumera și alte moduri în care poți folosi Easy Money, atașând câteva topicuri de pe forum unde a fost discutat acest subiect.
 

Strategie de 40 de zile pe over 0.5 goluri

Următoarea strategie are ca scop transformarea a 100 RON într-o mică avere în doar 40 de zile, plasând zilnic câte un pariu de tipul ”over 0.5 goluri”. Hai să vedem care sunt regulile de bază pe care trebuie să le respecți pentru a avea succes cu acest sistem:
 

Pariază doar pe campionate în care au loc rar meciuri de 0:0

Trebuie să te limitezi doar la acele campionate în care remizele "albe" au loc foarte rar. De exemplu în sezonul 2015/2016 din Anglia Premier League, cu o etapă înainte de final au avut loc 32 de rezultate de 0:0 în condițiile în care s-au jucat 370 de meciuri, deci asta înseamnă mai puțin de un 0:0 la etapă. Chiar și așa, sunt unele meciuri unde cota pentru un gol marcat este de minim 1.10, ceea ce nu este deloc rău pentru o strategie pariuri de tipul Easy Money.

În Spania La Liga numărul de meciuri de ”under 0.5” a fost chiar mai mic, doar 25 din partidele disputate înainte de ultima etapă terminându-se fără gol marcat. Asta înseamnă o medie de o remiză "albă" la fiecare 15 meciuri (14.8 mai exact), ceea ce cu siguranță este foarte bine pentru o astfel de strategie.

 

Alege echipe care sunt implicate rar în meciuri de 0:0

Ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci este acela de a paria în cadrul acestei strategii pe o echipă precum naționala României. Dacă ești atât de neinspirat să alegi astfel de formații, atunci ai șanse mari să nu treci cu brio de prima săptămână. Indiferent de competiția pe care pariezi, alege acele formații care au un stil de joc deschis și sunt implicate foarte rar în partide fără goluri.

Cele mai bune exemple care îmi vin în minte sunt Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester United sau Manchester City, dar adevărul este că în cazul unor astfel de formații cotele s-ar putea uneori să fie chiar de numai 1.02! Eu recomand să joci doar pariuri de o cotă de aproximativ 1.10, motiv pentru care ar trebui să te documentezi un pic mai bine înainte de a începe să pariezi pentru a găsi echipe mai mici potrivite pentru o astfel de strategie pariuri. Când spun echipe mai mici, mă refer la formații aflate mai degrabă în jumătatea inferioară a unor campionate precum Premier League sau La Liga.

De exemplu din La Liga sezonul 2015/2016, echipe precum Rayo Vallecano, Granada, Espanyol sau Eibar au avut o singură remiză "albă" în 37 de etape. Din Premier League Norwich a fost singura formație care a avut o singură remiză "albă", dar nici Sunderland și Leicester n-au stat deloc rău cu câte două rezultate de 0:0. Mi-a mai sărit în ochi Hannover 96 din Bundesliga, formație care în 34 de etape n-a făcut vreun 0:0! Rennes din Franța Ligue 1 este într-o situație similară, iar o astfel de echipă chiar poate fi o ”mină de aur” pentru că în prima ligă franceză cotele pentru ”over 0.5” sunt sensibil mai mari decât în celelalte campionate importante ale Europei.

Și nu trebuie neapărat să te limitezi la campionatele de top sau la echipele cunoscute, pentru că sunt convins că cu puțină documentare poți găsi formații de mâna a doua perfecte pentru strategia propusă de mine. Plus că în cazul meciurilor mai puțin cunoscute, de obicei și cotele pentru gol marcat sunt ceva mai bune.

 

Consultă-te și cu alți pariori pentru a găsi cele mai potrivite meciuri!

Pe forumul nostru de discuții unul din cele mai active topicuri este cel al strategiei ”Minutul următorului gol”, strategie foarte diferită de cea propusă de mine. Însă ambele strategii au un punct comun foarte important: obiectivul este acela de a găsi meciuri în care să se marcheze goluri. De aceea poți consulta cu regularitate acel topic pentru a vedea ce meciuri sunt propuse de alți utilizatori, deoarece o mare parte din ei sunt pariori experimentați. De asemenea, poți veni și tu cu propuneri proprii pentru a vedea ce păreri au ceilalți pariori.
 

Cât poți câștiga dacă urmezi această strategie pariuri?

Așa cum am spus și la începutul articolului, obiectivul este acela de a găsi câte un meci zilnic pe care să pariezi că se marchează minim un gol. Presupunem că pornești cu o bancă de 100 RON și că joci în fiecare zi all-in pe câte o cotă de 1.10 timp de 40 de zile:

 • După 5 zile = 161.05 RON
 • După 10 zile = 259.38 RON
 • După 15 zile = 417.72 RON
 • După 20 de zile = 672.74 RON
 • După 25 de zile = 1,083.45 RON
 • După 30 de zile = 1,744.89 RON
 • După 35 de zile = 2,810.15 RON
 • După 40 de zile = 4,525.76 RON

Dacă reușești să prinzi 40 de pariuri câștigătoare la rând de cotă 1.10 fiecare atunci vei câștiga o sumă de aproximativ 45 de ori mai mare decât cea investită inițial. Desigur, pe lângă faptul că un singur pariu pierdut va duce la pierderea întregii bănci, se pune și următoarea întrebare: vei avea tupeu ca după 20 de pariuri câștigătoare să joci all-in acea sumă de 672,74RON? Dar după 35 de zile mai poți paria 2.810 RON pe un singur meci știind că un pariu pierdut te va lăsa fără nici un ban? Acestea sunt întrebări pe care trebuie să ți le pui înainte de a începe să practici această strategie de pariuri sportive, pentru că dacă nu crezi că o poți duce până la capăt, atunci ar trebui fie să renunți la ea, fie să o adaptezi nevoilor tale pentru a găsi o formă cu care să te simți confortabil.

Înainte de a încheia, vreau să arăt și la ce sume ai putea ajunge dacă nu te retragi după cele 40 de zile, ci în schimb alegi să mergi în continuare all-in pentru încă 50 de zile!

 • După 50 de zile = 11,741.8 RON
 • După 60 de zile = 30,455.2 RON
 • După 70 de zile = 78,992.9 RON
 • După 80 de zile = 204,888.1 RON
 • După 90 de zile = 531,426.9 RON

Totuși nu recomand să mergi chiar atât de departe pentru că șansele de a prinde o serie câștigătoare atât de lungă sunt similare cu cele pe care le ai atunci când joci la loto și speri să prinzi unul din premiile cele mari. Consider că varianta inițială cu 40 de zile este mai mult decât suficientă. De asemenea, nu trebuie să joci strategia exact cum am prezentat-o eu, ci o poți modifica conform nevoilor tale. Dacă de exemplu vrei să joci precaut, atunci ai putea ca după un anumit număr de zile să pui deoparte o parte din câștig și să continui doar cu suma rămasă în cont.

Deschide cont și utilizează Easy Money la agenția recomandată!
Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

 

Alte variante de Easy Money ce merită încercate

Sub 4.5 goluri

Așa cum mai sus am vorbit despre o strategie pe over 0.5 goluri, la fel de bine poți aplica una pe under 4.5. Cotele vor fi similare, dar sigur, depinde și de la meci la meci. Această strategie trebuie aplicată la acele partide unde se întâlnesc echipe pragmatice, care se închid bine, și care sunt de nivel apropiat. Despre strategia pe sub 4.5 goluri s-a discutat mult în acest topic pe forum.
 

Over 6.5 game-uri la tenis

În 2013 userul vledy209614 a propus pe forumul de discuții PariuriX.com o strategie Easy Money pe tenis pariind doar minim 6.5 game-uri în meci. Cotele sunt destul de mici, cuprinse între 1.05 și 1.10 la fete, și chiar mai mici de 1.05 la băieți. Astfel de pariuri pe meciuri de băieți sunt destul de sigure, dar cotele sunt foarte mici, ajungând uneori chiar și la 1.01. De aceea este mai bine de jucat pe fete cu condiția de a ști să alegi partide echilibrate în care ori ambele adversare sunt capabile să facă break-uri, ori ambele sunt bune pe serviciul propriu. A alege un meci unde una din sportive este foarte bună pe retur, iar cealaltă are serviciul foarte slab, este o idee ce se poate dovedi a fi destul de proastă.

 

Easy Money cu progresie

Presupunem că ai un buget de 100u, dar pariezi inițial doar 10u. Joci cote mici de 1.05 – 1.15 până reușești să dublezi acei 10u, după care te te oprești din pariat pe ziua respectivă. În cazul în care dai de un pariu pierzător, atunci mizezi întreaga sumă rămasă de 90u pe o cotă de 1.10 pentru a recupera pierderile precedente. Practic pornești de la ideea că este extrem de greu să prinzi două pariuri de cote mici pierzătoare la rând. Sigur, se poate întâmpla și acest lucru, iar atunci este mai bine să îți accepți pierderile și să nu mai forțezi norocul. Despre Easy Money cu progresie s-a discutat pe forum

 

6. LA CE CASE DE PARIURI ESTE RECOMANDAT SĂ UTILIZĂM STRATEGIA?

Recomand să ai cont deschis la mai multe agenții de pariuri pe internet și să pui fiecare pariu acolo unde este cota mai bună, deoarece în cazul cotelor mici o diferență aparent nesemnificativă poate fi chiar importantă pe termen lung. PariuriX.com recomandă în mod special următorii operatori (fiecare are ctote bune și servicii de calitate):


Alți operatori ce merită încercați cu încredere:

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX