1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Strategii de pariuri sportive ce pot fi jucate și testate cu doar un euro

Strategii de pariuri sportive ce pot fi jucate și testate cu doar un euro

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:41:00

image Strategii de pariuri sportive ce pot fi jucate și testate cu doar un euro

Acestea nu sunt strategii de pariuri pe care ar trebui să le folosești pe termen lung. Nu sunt nici ponturi și șmecherii care să te ajute să câștigi o avere din nimic. Acestea sunt sfaturi pe care ar trebui să le urmezi atunci când mai ai foarte puțini bani pentru pariuri și vrei să câștigi suficient pentru a putea continua să pariezi.

Efectuează un depozit începând cu doar 20RON și primești un bonus de până la 500RON!
 

1. STRATEGII CU BANI PUȚINI PE CURSE DE CÂINI

Statistic, în 70% din cazuri un favorit nu va câștiga cursa în care este implicat. Asta înseamnă că dacă ai un pic de noroc poți câștiga ceva bani dacă pariezi pe un outsider. Plecând de la aceleași statistici se întâmplă foarte rar ca cei cotați cu ultima sau penultima șansă să reușească o victorie. Luând aceste aspecte în considerare sunt două moduri în care îți recomand să pariezi.
 

Pariuri cu buget limitat pe curse de câini - Strategia 1

Alege două curse de câini. Fii sigur să te limitezi la curse cu șase câini și nu cu mai mulți. Obiectivul este acela de a nimeri dubla câștigătoare, adică o dublă formată din cei doi câini care câștigă cele două curse. Pentru a face acest lucru, vei forma un sistem în care alegi primii patru favoriți de la prima cursă și primii patru favoriți de la cursa a doua. Sistemul tău va conține astfel un total de 16 pariuri. Selectezi miza de 0,10€ / pariu, ceea ce înseamnă o miză totală de 1.60€. Atâta timp cât niciuna din curse nu este câștigată de un outsider vei avea cu siguranță un pariu câștigător. Desigur, ai putea câștiga mai puțin decât ai pariat inițial dacă ambele curse sunt câștigate de principalii favoriți. Dar cum am spus mai sus, acest lucru de obicei nu se întâmplă, iar astfel ai șanse reale să câștigi mai mult decât ai mizat inițial.

 

Pariuri pe curse de câini cu bani puțini - Strategia 2

Și de data aceasta vei alege tot două curse. Prima cursă trebuie să fie una mai dezechilibrată, care are un favorit sau doi favoriți cerți și sunt șanse mici ca vreunul din ceilalți patru câini să producă o surpriză. Este indicat să consulți statisticile înainte, pentru a face o alegere cât mai bună.

Acum alege încă o cursă, una un pic mai echilibrată, iar aici vei merge pe mâna primilor patru favoriți, așa cum ți-am arătat și în exemplul primei strategii. Vei forma un nou sistem de duble ce conține combinații între cei doi câini aleși la prima cursă și cei patru câini aleși la cursa a doua. Ai astfel opt combinații posibile, ceea ce înseamnă o miză totală de 0,80€ dacă pui 0,10€ pe combinație. Tot cu 0,10€ recomand să mai pui un pariu Each/Way pe prima cursă cu cei doi câini aleși de tine. Miza totală a pariului este de 0,20€, deci în total ai investit 1€ în pariuri pe aceste două curse.

Urmând acești pași ai șanse destul de mari ca una din combinații să fie câștigătoare și poți câștiga chiar o sumă mult mai mare decât investiția inițială dacă ești suficient de norocos.

Strategii pariuri sportive și sisteme ce te ajută să câștigi mai mulți bani la pariuri - descoperă-le acum!

 

2. STRATEGII PE CURSE DE CAI APLICABILE CU O DEPUNERE MINIMĂ

În funcție de tipul cursei de cai pe care o urmărești sunt șanse de 60-80% ca favoritul chiar să câștige. Problema este că operatorii de pariuri obișnuiesc să stabilească de multe ori favoriți falși. Ce înseamnă asta? Un cal care de fapt nu este pe hârtie favorit este cotat de agenție cu prima șansă la victorie pentru a băga în derută pariorii. Pe vremuri această tehnică era destul de eficientă pentru că pariorii nu prea aveau alte puncte de reper în afară de cote și n-aveau de unde să știe cu exactitate dacă cotele oferite sunt în concordanță cu realitatea. În zilele noastre internetul este de mare folos, iar aici putem găsi tot felul de statistici ajutătoare. Plus că pe anumite forumuri de specialitate sunt pariori profesioniști specializați pe curse de cai care vin cu tot felul de informații utile.


Pariuri pe curse de cai - Strategia 1

Acum să revenim la strategie. Alege cinci curse de cai și alege favoritul din fiecare cursă (favoritul pe bune, nu cel conform cotelor). Acum pune un pariu treble cu miză de 0.10€ / pariu. Miza totală va fi de 1€ (deoarece un pariu treble conține 10 combinații posibile). Pentru a avea pe bilet măcar o combinație câștigătoare, va trebui să nimerești măcar trei din cei cinci câștigători. Chiar și un singur pariu câștigat ar trebui să-ți aducă profit. Dacă însă reușești să nimerești patru sau pe toți cinci câștigători atunci vei lua o sumă considerabilă de bani.
 

Pariuri pe curse de cai - Strategia 2

Această strategie merită folosită doar pe termen scurt și nu trebuie să ai așteptări prea ridicate. Alege o cursă cu cinci cai și pariază 0.20€ pe fiecare cal participant că va câștiga. Să presupunem că primii doi favoriți au cote mai mici de 5.00, iar ultimii trei au cote mai mari. Astfel dacă cursa va fi câștigată de un favorit, vei câștiga mai puțin decât ai mizat inițial, dar dacă un outsider își adjudecă victoria, atunci și tu iei mai mulți bani. Este evident că acest mod de a juca nu te va îmbogăți prea curând, dar îți va permite să plasezi destul de multe pariuri cu ultimul tău euro.

În cazul în care nu știi prea multe despre pariurile pe curse de cai, atunci tot ce trebuie să știi poți găsi aici: https://pariurix.com/cum-se-pariaza-pe-curse-de-cai.html

 

3. STRATEGIE PENTRU RULETĂ CU DOAR 1 EURO

Dacă te simți norocos dar nu vrei să te complici cu curse de cai sau câini pentru 1€ atunci poate ar fi mai bine să joci la ruletă. Sunt nenumărate moduri în care poți juca banii, cum ar fi parierea pe un anumit număr sau pe o secvență de tipul par / impar sau roșu / negru. De exemplu ai putea să-ți stabilești în cap o secvență de tipul: Roșu – Roșu – Negru. Pariezi întâi acel 1€ pe culoarea roșie. Dacă predicția ta este corectă câștigi 2€ pe care-i pariezi din nou pe roșu. Un nou pariu câștigător îți va aduce suma de 4€ și din nou joci all-in, dar de data aceasta pe negru. Astfel o serie de trei pariuri câștigătoare la rând îți vor aduce în buzunar o sumă de opt ori mai mare decât cea mizată inițial. Dacă vrei să-ți forțezi norocul și mai mult de atât ai putea continua seria cu încă trei pariuri, tot all-in, iar astfel câștigul potențial ajunge la 64€.

Este însă foarte adevărat că ai o probabilitate de 12.5% să prinzi trei pariuri câștigătoare la rând și o probabilitate de 1.56% pentru a prinde o serie de șase astfel de pariuri. Dar la urma urmei potențialul câștig este direct proporțional cu șansele de câștig; deci cu cât vrei să câștigi mai mult, cu atât trebuie să și riști mai mult. Persoanele mai optimiste ar putea privi altfel lucrurile: la fiecare pariu ai șanse de 50% - 50%, astfel încât se merită să aplici o astfel de strategie.

Dacă vrei să vorbești și cu alți pariori despre diferite strategii la ruletă sau la alte tipuri de jocuri de noroc, atunci te invit pe https://pariurix.com/discutii/cazino acolo unde te așteaptă cea mai activă comunitate de pariori din România!


4. UN SFAT PENTRU PARIORII CU UN BUGET REDUS

Ocazional casele de pariuri online dau pariuri gratuite pentru a-și recâștiga clienții vechi care nu s-au mai jucat acolo de ceva vreme. De obicei aceste pariuri gratuite reprezintă sume destul de mici cuprinse între 1€ și 5€ (deși pot exista și excepții). De obicei în urma acestor pariuri tu vei primi doar profitul, nu și suma mizată. Să presupunem că primești un bonus de 1€ și-l pui pe cotă 1.80. Dacă pariul este câștigat nu vei primi în cont câștigul total de 1.80€, ci doar profitul de 0.80€ (deși aici trebuie consultat regulamentul promoției). Află de la pariurix.com ce este un freebet!

Părerea mea este că într-o astfel de situație este obligatoriu să pariezi pe o cotă cât mai mare dacă vrei să obții ceva din urma pariului tău gratuit. Dacă primești un bonus de 5€ atunci ai putea împărți banii în cinci părți egale. Faci 5 bilete de pariuri de cotă 20.00 fiecare, și pui câte 1€ pe bilet. Dacă ești norocos și câștigi un bilet, vei face apoi suficienți bani pentru a putea paria mai departe. Gândește-te bine înainte de a-ți folosi pariul gratuit pe o cotă derizorie. Chiar dacă acesta va fi câștigător, nu vei putea face mai departe mare lucru cu suma câștigată.

De asemenea, vezi că sunt case de pariuri online care oferă în 2018 bonusuri fără depozit. Accesează acum lista acestora!

Efectuează un depozit începând cu doar 20RON și primești un bonus de până la 500RON!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+84.8
Câștigate
55
Pierdute
32
2
Gabriel Morariu
+63.71
Câștigate
34
Pierdute
14
3
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX