1. Home »
 2. Strategii pariuri »
 3. Strategii de pariuri sportive utilizând site-uri de scoruri live

Strategii de pariuri sportive utilizând site-uri de scoruri live

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 13:56:00

image Strategii de pariuri sportive utilizând site-uri de scoruri live

Vezi ce strategii de pariuri sportive la care poți utiliza site-uri de scoruri live îți recomandă PariuriX să folosești. Vrei să ai un avantaj în fața caselor de pariuri? Atunci utilizează site-uri care oferă scoruri live. Din ce în ce mai mulți pariori aleg să parieze în timp real deoarce pariurile live pot reprezenta o metodă rapidă de a face ceva bani. Iar acele platforme de scoruri live pot fi de real folos atunci când plasăm pariuri în timp real. În acest articol vom vedea care sunt cei mai importanți provideri de scoruri live și care sunt tacticile pe care le poți implementa pentru a scoate maximul din strategia ta de pariuri sportive.
 

STRATEGII SCORURI LIVE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Care este cel mai bun serviciu de scoruri live?
  - Ce alternative există la acesta?

 2. Sfaturi utile de care să ții cont

 3. Cele mai profitabile tipuri de pariuri pe baza de scoruri live

 4. Cele mai bune strategii de pariuri bazate pe rezultate live

 5. Concluzii finale

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

 

1. CARE ESTE CEL MAI BUN SERVICIU DE SCORURI LIVE?

Pe internet există sute poate mii de site-uri care oferă scoruri live la toate sporturile posibile. În cele ce urmează eu voi prezenta recomandările mele pentru fotbal, deși unele din aceste site-uri pot fi folosite fără probleme și pentru alte sporturi. Atunci când am făcut acest top am luat în considerare mai mulți factori, precum ”uptime” (acesta reprezintă procentul de timp în care un site este online și nu închis pentru mentenanță, probleme tehnice sau alte motive), popularitate, ușurința de a folosi site-ul, numărul de meciuri și competiții acoperite și viteza de actualizare. Ultimul punct este cel mai important, deoarece este important ca informațiile să fie actualizate cât mai rapid și să nu existe delay-uri. Totuși vorbim de pariuri live, când orice secundă poate conta. Desigur delay-uri pot apărea și din cauza unei conexiuni slabe la internet sau din cauză că ai un calculator nu foarte performant, dar aceste aspecte deja nu mai țin de site-ul pe care-l folosești. 

Majoritatea site-urilor care oferă servicii de livescore susțin că au cel mai bun ”refresh rate” din lume. Desigur, asta ține strict de reclamă, deoarece fiecare site încearcă să se laude pe cât posibil. Când vorbim de ”refresh rate” ne referim la diferența de timp dintre momentul în care s-a întâmplat ceva notabil pe teren și momentul în care site-ul afișează această informație. Dacă încerci mai multe platforme de livescore vei vedea că acest interval diferă de la site la site. Diferențele nu sunt foarte mari, dar așa cum am spus și mai sus orice secundă contează. Acum a venit momentul să îți prezint site-ul meu preferat, după care voi completa un top10.  Deși cu siguranță vei fi surprins, recomandarea mea principală este Soccerkeep.com. 

Nu ai auzit de Soccerkeep? Nu este o surpriză deoarece acesta este destul de nou. Chiar și așa el este cel puțin la fel de bun ca oricare din site-urile de mai jos, și chiar vine cu câteva lucruri în plus. De aceea îl recomand cu încredere! În primul rând în dreptul fiecărui meci avem un buton ”Tips” care ne arată care sunt cele mai bune ponturi la meciul respectiv luând în considerare rezultatele recente ale celor două echipe implicate și alte date statistice. Această facilitate nu mai este oferită de nici un alt site, cel puțin nu din rândul celor gratuite!

Dacă dăm click pe un meci (fie el și în desfășurare) se va încărca o listă lungă de informații utile care ne pot fi de real folos atunci când alegem pe ce să pariem live. Iar dacă vrei acces și la mai multe informații poți să arunci un ochi și prin celelalte secțiuni ale site-ului, deoarece vorbim totuși de un site de statistici. Ia în considerare faptul că Soccerkeep a fost proiectat în special pentru nevoile pariorilor, și în funcție de ce și-au dorit aceștia, iar acest lucru se simte din plin. Află mai multe urmând acest link: https://pariurix.com/soccerkeepcom-noua-unealta-a-pariorilor-ce-pariaza-pe-fotbal.html

 

1.1 Ce alternative există la Soccerkeep?

 • Flashscore.ro. Acesta este probabil cel mai folosit site de scoruri live în România,și poate chiar în întreaga lume. Site-ul este simplu de folosit, acoperă foarte multe competiții diferite, iar la meciurile din campionatele mai importante putem chiar vedea live text ce se întâmplă pe teren. Găsim inclusiv reluări la golurile înscrise, reluări ce sunt adăugate în doar câteva minute după înscrierea golului (din nou, valabil doar la competițiile de top). Dacă deschidem un cont putem organiza o listă de favorite pe care s-o "luăm" cu noi inclusiv pe dispozitive mobile. Și că tot veni vorba, Flashscore are o aplicație foarte bună pentru IOS și Android, care ne trimite actualizări pe telefon imediat ce s-a marcat un gol. Putem selecta desigur meciurile de la care vrem actualizări.  

 • Eurosport Live Score. Acesta este un site foarte cunoscut și important care impresionează la toate capitolele despre care am discutat mai sus. Este și un site foarte ușor de folosit, pe care găsim scoruri live de la aproape orice competiție cât de cât cunoscută de pe glob. Campionate precum cele din San Marino, Aruba, Benin sau Barbados nu lipsesc nici ele, deci cred că este destul de clar despre ce vorbim. Este adevărat că acest site nu este foarte popular în România chiar dacă cu toții am auzit de Eurosport, dar eu îl recomand cu încredere atât pentru fotbal, cât și pentru alte sporturi precum hochei, rugby, handbal sau chiar sporturi de iarnă.  

 • Livescore.com. Un alt site similar cu Flashscore este Livescore. De asemenea putem adăuga la favorite meciurile care ne interesează și ne putem bucura de o gamă largă de campionate. 

 • Xscores.com.  Este un site decent, care vine cu câteva facilități interesante. În primul rând îți depistează automat locația, iar în funcție de aceasta setează fusul orar. De asemenea, în dreptul anumitor meciuri există notificări speciale care te anunță dacă partida se joacă pe teren neutru (iar în cazul acesta îți spune și unde) sau dacă este meci eliminatoriu. 

 • ScoresPro.comSunt oferite scoruri live din foarte multe competiții mici, iar partea bună este că actualizările au loc aproape instant. 

 • Nowgoal.cc. Acesta este de asemenea un site drăguț. Reclamele ocupă un spațiu destul de mic și nu sunt deranjante. Desigur, dacă utilizezi AdBlock nu vei avea probleme de acest gen nici pe alte site-uri. Îmi place și faptul că în partea dreapă există un meniu de preferințe care îți permite să personalizezi fereastra așa cum dorești, fără a fi necesar să creezi un cont. 

 • Whoscored.com este de asemenea unul din site-urile mele preferate. Pe lângă un serviciu foarte bun de scoruri live, acest site vine cu foarte multe lucruri utile pentru pariori, cum ar fi avancronici pentru meciuri, streamuri live, statistici interesante și multe altele. 

 • Scores88.com. Uneori site-ul se încarcă cam greu, dar chiar și așa reprezintă o alternativă decentă la site-urile prezentate mai sus. Trebuie totuși să ai grijă deoarece uneori site-ul nu se actualizează singur, ci trebuie să dai refresh, ceea ce este o problemă foarte mare. L-am inclus totuși în listă deoarece oferă opțiuni avansate de filtrare a meciurilor care ne interesează.  

 • Goal.com. Serviciul de scoruri live nu impresionează în mod deosebit, dar totuși este posibil ca aici să găsești unele meciuri care nu pot fi găsite pe alte platforme de livescore. Plus că goal.com poate fi folosit și pentru alte servicii, deoarece are o bază de date impresionantă când vine vorba de interviuri, zvonuri și avancronici meciuri. 

Acestea sunt site-urile mele favorite, deși trebuie precizat că vei găsi pe internet alte sute de site-uri de scoruri live. De aceea îți recomand să consulți mai multe site-uri înainte de a-l alege pe acela pe care vrei să-l folosești cu regularitate.

Află ce zic utilizatorii PariuriX despre Soccerkeep.com, noua unealtă a pariorilor!

 

2. SFATURI STRATEGIE SCORURI LIVE

În cele ce urmează îți voi prezenta câteva sfaturi pe care să le urmezi atunci când pariezi live utilizând platforme de scoruri live.
 

Compară cotele oferite de mai multe case de pariuri

Sunt chiar site-uri de scoruri live, precum flashscore.ro, care oferă la fiecare meci o listă care conține cotele oferite de mai multe agenții. Problema este că în această listă nu găsești toți operatorii de pariuri licențiați în România, astfel încât este o idee bună să ai deschise mai multe tab-uri cu agențiile tale preferate și să faci această comparație manual. Oricum și pe flashscore.ro vei găsi în listă două dintre cele mai importante cinci agenții de pariuri licențiate: Unibet și Sportingbet.


Învață ce este ”distribuția golurilor”

Dacă vrei să faci ceva bani din pariuri sportive și tinzi să devii un parior profesionist, atunci ar trebui să poți trece la următorul nivel și anume să fii capabil să faci lucruri ceva mai complicate. Unul din aceste lucruri ar fi să înveți cum stă treaba cu distribuția golurilor, adică să înveți care sunt intervalele în care sunt șanse mai mari sau mai mici ca un gol să fie marcat. Werlayne Stuart Soares Leite a scris o lucrare destul de complexă pe acest subiect ce poate fi găsită aici: http://facta.junis.ni.ac.rs/pe/pe201303/pe201303-06.pdf. Totuși statisticile din lucrarea sa se referă strict la meciurile de la Cupa Mondială, dar chiar și așa acesta este un punct bun de reper. Atunci când vrei să pariezi pe următorul gol, gândește-te la echipe, la istoria lor, dar și la statisticile lor individuale când vine vorba de distribuția golurilor. Mai jos poți vedea un grafic scos din lucrarea lui Stuart Soares care să te ajute să-ți faci o idee cam despre ce este vorba: 
 

Distribuția golurilor înscrise la Cupa Mondială între 1930 și 2010

Din aceeași sursă, aceste statistici redate într-un grafic, arată cam așa: 

grafic.JPG

Și dacă ar fi să consultăm statisticile de la alte competiții de fotbal, vom vedea că distribuția golurilor este destul de similară. Astfel putem observa cu ochiul liber că cele mai multe goluri se marchează în ultimul sfert de oră, și trebuie să ții cont de acest aspect atunci când urmărești scoruri live pentru a plasa pariuri în timp real. Gândește-te bine dacă vrei să pariezi pe o echipă că va ține de rezultat până în ultimul minut, sau dacă se merită să pui un pariu că nu se va mai marca atunci când mai rămân doar 15 minute din meci. 
 

Atenție la meciurile cu o intensitate scăzută

Dacă dai de un meci destul de plictisitor, unde echipele mai mult se tatonează și își creează puține ocazii de poartă, atunci ai putea paria pe o remiză "albă", mai ales dacă ambele combatante nu mai au nicio miză. Poți paria chiar și pe faptul că nu vor fi eliminări și că se vor acorda puține cartonașe galbene.


Stăpânește termenul de ”money management”

Managementul banilor este foarte important în pariuri sportive, și cu atât mai important când vine vorba de pariuri sportive live când este foarte ușor să te lași purtat de val și să începi să pariezi haotic. De aceea este vital să ai un money management bine pus la punct. Pentru a afla mai multe despre acest subiect, recomand următorul link: https://pariurix.com/ce-este-moneymanagementul-si-la-ce-ne-ajuta-in-pariuri-sportive.html

 

3. TIPURI DE PARIURI PROFITABILE PE BAZA DE SCORURI LIVE

Casele de pariuri oferă la meciuri live zeci de opțiuni de pariere, care de care mai inedite. Însă trebuie să ai grijă mare pe ce pariezi, deoarece unele tipuri de pariuri se bazează strict pe noroc, în timp ce la altele nu vei putea dovedi că ai câștigat pariul în cazul în care agenția comite vreo eroare (cum ar fi de exemplu pariu pe prima lovitură liberă după minutul 15). Consider că ar trebui să te bazezi doar pe anumite tipuri de pariuri, iar mai jos poți vedea care sunt recomandările mele:
 

Pariuri pe numărul de goluri: peste / sub

Atunci când urmărești scoruri live este foarte greu să anticipezi exact numărul de goluri care se va marca în meci, dar nu este chiar greu de ghicit dacă se vor marca mai mult sau mai puțin de 2.5, mai ales dacă te-ai documentat bine înainte. Dacă mai urmărești și meciul live și vezi cum se joacă, atunci îți va fi cu atât mai ușor să anticipezi dacă te așteaptă un meci bogat în reușite sau, din contră, un joc sărac în goluri. 


Pariuri sigure

 Da ele există, și probabil ai auzit deja de ele. Este vorba de acel pariu unde cotele diferă atât de mult de la o agenție la alta, încât dacă pariem pe cele mai mari cote pe fiecare rezultat posibil, atunci vom face profit indiferent de rezultatul final. Astfel de pariuri sunt rare, dar ele există. Realitatea este că vom găsi mult mai multe astfel de pariuri atunci când pariem live, dar pe de altă parte ele sunt mult mai greu de depistat, pentru că cotele sunt în schimbare continuă. Dar dacă ești pe fază ai putea prinde câteva pariuri mai mult decât tentante. Totuși ia în considerare faptul că această metodă de a paria este interzisă de către casele de pariuri și este posibil să te trezești cu contul limitat. Află mai multe despre pariuri sigure de la PariuriX!
 

Pariuri de tipul pauză / final

Dacă ai făcut corect analiza distribuției golurilor, aceste tipuri de pariuri pot fi destul de profitabile. Pariurile de tipul pauză/final plasate live sunt printre favoritele mele, deoarece reușesc să nimeresc cam în 50% din cazuri rezultatul final (1x2) în funcție de scorul de la pauză, și uneori chiar și în funcție de scorul de prin minutul 30. 
 

Pariu pe ultimul gol din meci

Alegi un site de scoruri live care să-ți permită să creezi rapid o listă personalizată cu meciurile pe care să le afișeze și selectezi doar acele partide care se apropie de final. Din acestea, pariezi doar pe acelea unde crezi că sunt șanse reale să se marcheze un gol în ultimele minute. Desigur, este recomandat să fii bine informat și să cunoști cât de cât echipele pe care vrei să pariezi. Nu adăuga la favorite un meci din campionatul Armeniei doar pentru că acesta a intrat în ultimele 10 minute de joc, dacă nu ști nimic despre acea competiție și despre echipele care joacă. 
 

Pariuri de tipul Back & Lay

Astfel de pariuri găsim doar la agenții de tipul betting exchange, iar singura de acest tip licențiată la noi în țară este Betfair. Pariul lay este opusul unui pariu obișnuit (back), adică pariezi că un anumit eveniment nu va avea loc. Revenind un pic la punctul precedent, ai putea de exemplu să depistezi acele meciuri live unde nu crezi că se va mai marca și să pui pe acestea un pariu de tipul lay.  CLICK AICI pentru a afla de diferențele dintre pariuri back și lay.


Pariuri multiple

Dacă te simți norocos poți pune rapid un bilet la pariuri care să conțină doar selecții live. De exemplu alegi vreo 5-6 meciuri care se apropie de final și la care nu crezi că se va marca și le adaugi pe toate pe un singur bilet. Poate ai noroc și faci ceva bani. Totuși este recomandat ca în astfel de situații să nu investești sume prea mari de bani. 


Alte tipuri de pariuri

Dacă vrei să vezi o listă întreagă cu cele mai profitabile tipuri de pariuri, iar dacă te interesează strict ”sportul rege”, atunci dă un CLICK AICI.


4. CELE MAI BUNE STRATEGII DE PARIURI BAZATE PE REZULTATE LIVE

Există nenumărate strategii și sisteme de pariuri sportive, dar care sunt cele mai bune când vine vorba de scoruri live? Este greu de spus, dar eu îți voi arăta care sunt preferatele mele, adică cele cu care am obținut cele mai bune rezultate pe termen lung, cele care consider că au cel mai mare potențial, sau cele care au funcționat de minune pentru alți pariori.


Sistem de pariere bazat pe informațiile de mai sus

În primul rând ai putea veni cu un propriu sistem de pariere care să țină cont de informațiile de mai sus. Ce înseamnă asta mai exact? Să ai un money management bine pus la punct, să respecți un set de reguli și sfaturi pentru pariuri live, să utilizezi doar cele mai bune site-uri de statistici și scoruri live, și să mizezi doar pe cele mai populare opțiuni de pariere. Poate nu pare ceva prea spectaculos, dar realitatea este că astfel de strategii sunt cele la care pariorii profesioniști apelează cel mai frecvent deoarece le permite să aibă din start un plan clar de pariere și o idee exactă despre cât vor paria, pe ce, și în ce situații, și cum se vor gestiona momentele mai dificile. 


Strategia Minutul Următorului Gol

Această strategie a fost inventată chiar pe forumul nostru de discuții și constă în parierea pe un gol în următorul interval de 10 / 15 minute, mărind constant miza. Când un gol este eventual înscris, trebuie să te oprești din pariat și să te reorientezi către un alt meci (cu anumite excepții). Aceasta este fără îndoială cea mai populară strategie de pe forumul PariuriX, și te invit să afli și tu mai multe despre ea accesând ACEST LINK.


Strategie de scoruri live ce ia în considerare diferite tendințe

Ce s-a întâmplat în trecut nu ne garantează neapărat că un lucru similar se va întâmpla și în viitor, dar poate fi un semn bun pentru așa ceva. Anumite tendințe care se repetă des ar putea avea loc din nou, iar partea bună este că agențiile de pariuri nu țin mereu cont de ele când vine vorba de stabilirea cotelor. Dacă de exemplu vezi pe un site de scoruri live că la un meci scorul este de 0:0 în minutul 10, și știi că conform statisticilor cele două echipe implicate înscriu foarte multe goluri în prima jumătate de oră, atunci ai putea plasa un astfel de pariu, mai ales dacă mai ai și alte argumente care să susțină această alegere. Mai multe detalii despre acest subiect poți găsi aici: https://pariurix.com/rezultate-live.html.

 

5. CONCLUZII FINALE DESPRE STRATEGII SCORURI LIVE

Dacă ai citit acest articol cap-coadă probabil ai realizat că una din cheile succesului atunci când vine vorba de pariurile pe ponturi din fotbal utilizând site-uri de rezultate live este viteza de reacție. Dacă ești suficient de rapid ai putea plasa pariuri tentante chiar înainte ca agenția de pariuri să schimbe cotele. Dar pentru a face asta ai nevoie de cele mai bune aplicații de pariuri și aici mă refer atât la o platformă avansată de pariuri live, cât și la un serviciu foarte bun de scoruri live. De asemenea trebuie să fii foarte bine informat și să-ți faci bine temele înainte de a paria.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Dacă vrei cu adevărat să devii un parior profesionist și intenționezi să pariezi zi de zi, atunci ai putea de asemenea să iei în considerare posibilitatea de a folosi la calculator un sistem de trei monitoare. Pe unul poți urmări scoruri live, pe altul poți ține deschisă platforma de pariuri live, iar pe ultimul poți să vorbești cu prietenii, să urmărești diferite statistici sau chiar poți urmări live video meciul pe care intenționezi să pariezi. Astfel nu mai trebuie mereu să schimbi între ferestre și vei observa că pe termen lung vei obține rezultate mai bune. Desigur, pentru a putea folosi trei monitoare simultan ai nevoie de un calculator destul de performant, deși nu-ți trebuie nici ceva ieșit din comun. Deși mulți cred că trei monitoare solicită cel mai mult placa video sau procesorul, de fapt cea mai solicitată este memoria RAM. Vei avea nevoie de minim 8GB de RAM, deși s-ar putea să nu fie suficient, iar de aceea este recomandat să ai 16GB. Un parior bine echipat, care are uneltele potrivite, are șanse mai mari să-și atingă potențialul maxim.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX