1. Home »
 2. Strategii pariuri »
 3. Sistem pariuri cu mize mici și câștiguri mari!

Sistem pariuri cu mize mici și câștiguri mari!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 11:40:00

image Sistem pariuri cu mize mici și câștiguri mari!

Este visul oricărui parior – să câștige mult pariind puțin. De aceea în cele ce urmează vreau să prezint un sistem la pariuri unde sunt necesare mize mici, dar câștigurile pot fi destul de mari. Te avertizez din start că sistemul nu este unul care să îți garanteze câștiguri babane peste noapte; dar probabil deja te așteptai la asta. Orice parior cu experiență știe că nu există ssiteme sigure de câștig. Dar recomandarea noastră îți va oferi totuși mai multe șanse de reușită decât un bilet simplu de 1 metru jucat pe 2 lei.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!

 

Mize mici, câștiguri mari – în ce constă sistemul?

Sistemul constă în adăugarea pe biletul de pariuri a aproximativ 15 pariuri de tipul 1 pauză / X final sau 2 pauză / X final, și jucarea acestora într-un sistem 4 / 15. În momentul acesta sigur ai câteva întrebări, așa că hai să le luăm pe rând.


De ce pariuri 1/x sau 2/x, și nu alte tipuri?

În primul rând un astfel de pariu are cote destul de mari, de regulă între 13.00 și 20.00. Pariurile 1/2 sau 2/1 au de regulă cote și mai mari, cam între 18.00 și 30.00, dar ies mult mai rar (lăsăm deoparte scenariile în care outsiderul revine după pauză la o cotă de 50.00, oricum nu vei paria așa ceva). De exemplu în sezonul 2017 / 2018 din Premier League s-au înregistrat 32 de remize în care o echipă a condus la pauză, dar doar 18 partide în care echipa condusă a întors rezultatul. Iar alte pariuri cu cote de 13-20 și șanse decente de reușită nu îmi vin în minte (scoruri corecte sau pariuri de tipul ”over 7.5”  le-aș exclude din start).


De ce 4/15 și nu 3/15 sau 5/15?

Pentru că după mai multe calcule am ajuns la concluzia că un sistem 3/15 ar aduce câștiguri prea mici, iar un 5/15 este cam greu de prins (totuși trebuie să îți iasă o treime din meciuri, iar la astfel de cote nu-i ușor).


Când și cum aplicăm acest sistem cu mize mici?

Ținând cont că trebuie să adăugăm destul de multe meciuri pe bilet, recomand să joci mai mult în weekend, când aria de selecție este suficient de mare. În ceea ce privește selecția meciurilor, ține mai mult de inspirație decât de o formulă magică. La cote de peste 15.00 mai mult trebuie să le nimerești, sincer să fiu.

Dar eu am totuși câteva metode preferate de a selecta partidele pe care pariez. Uneori aleg meciuri ușor dezechilibrate unde mă aștept la surprize, dar totuși unde favorita nu are cotă mai mică de 1.50 la victorie. Pariez că outsiderul va conduce la pauză și va fi egalat până la final, dar mă uit întâi și să văd dacă sunt genul de echipe predispuse la un astfel de scenariu. Dacă de exemplu echipa mai slabă are începuturi bune de meci dar se pierde pe parcurs, atunci este de pariat. La fel dacă formația mai bună are obiceiul să înceapă greu meciurile, dar are finaluri solide de partidă.

Alteori aleg partide echilibrate care aștept să se termine cu o remiză, dar și cu goluri în ambele porți. Deci mă interesează formații care să practice un joc deschis, pe contre, și nu acele echipe tipic italienești care la 1:0 închid jocul de nu mai treci de apărare nici cu tancul. Dar cum am zis mai sus, în primul rând îți trebuie inspirație, plus că este posibil să depistezi vreun tipar favorabil pe care eu încă nu l-am găsit.

 
Cât se poate câștiga cu acest sistem la pariuri sportive?

Dacă joci pe o miză de 2RON sistemul recomandat (4/15), atunci vei câștiga ceva gen:

 • 4 cote de 14.00 – aproximativ 56RON
 • 4 cote de 16.00 – aproximativ 96RON
 • 4 cote de 18.00 – aproximativ 150RON
 • 4 cote de 20.00 – aproximativ 230RON
 • 5 cote de 14.00 – aproximativ 280RON
 • 5 cote de 16.00 – aproximativ 480RON
 • 5 cote de 18.00 – aproximativ 750RON
 • 5 cote de 20.00 – aproximativ 1,150RON
 • 6 cote de 14.00 – aproximativ 880RON
 • 6 cote de 16.00 – aproximativ 1,440RON

 

Atenție la ce agenție de pariuri joci sistemul prezentat

Vezi că sunt case de pariuri online precum Betano care nu te lasă să adaugi mai mult de 13 pariuri pe bilet. De asemenea, majoritatea agențiilor online consacrate au o miză minimă de 1RON / combinație, ceea ce este o problemă ținând cont că un sistem 4/15 conține 1,365 de combinații! Așa că va trebui să joci la o agenție online care să nu aibă miză minimă pe combinație (de regulă cele provenite din offline), sau direct la agenții stradale.

Noi de regulă recomandăm pentru pariuri online unibet.ro, efortuna.ro, betano.ro și betfair.ro, dar pentru acest sistem va trebui să optezi pentru o altă agenție de pariuri sportive.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive cu un super bonus de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX