1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Sfaturi și strategii pentru pariuri când oferta e mai redusă

Sfaturi și strategii pentru pariuri când oferta e mai redusă

Caramavrov
Caramavrov

2021-01-06 11:41:00

image Sfaturi și strategii pentru pariuri când oferta e mai redusă

strategii pariuri sportive

Sfaturi și strategii pentru perioada în care oferta agențiilor este mai redusă. Trebuie să ne adaptăm și să vedem cum putem câștiga la pariuri și atunci când oferta este mai mică.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

Avem pe ce să pariem și în această perioadă: PariuriX vă prezintă zilnic analize bine documentate, din care vă puteți inspira. În momentul scrierii acestor rânduri, sunt în desfășurare competiții de fotbal din Belarus (Liga 1, Liga 2 și Liga de tineret), Nicaragua (seniori și tineret), Tadjikistan și Turkmenistan. Ne referim la fotbal, pentru că, potrivit statisticilor, „sportul rege” atrage aproximativ 90% dintre pariori.

Iese din discuție, temporar, prima recomandare a pariorilor cu experiență, aceea de a paria numai pe ce cunoaștem. Nu știm câți dintre voi urmăreau cu atenție echipe din categoria Istiqlol Dushanbe, Istaravshan, FC Asgabat sau Altyn Asyr. Probabil că foarte puțini. Gradul de dificultate este ridicat și de faptul că ligile, cu excepția celei din Nicaragua, se află la început de sezon.

Așadar, cum găsim pariul cu cele mai mari șanse de câștig pentru un meci dintre două echipe despre care nu cunoaștem multe lucruri?

Pasul 1: Analizăm statistica

Chiar dacă s-au derulat numai patru etape din campionatul curent, analizând rezultatele înregistrate până acum, ne putem face o impresie despre cât de bine joacă fiecare echipă acasă sau în deplasare. Este de preferat să ne concentrăm pe confruntările dintre formații ale căror rezultate se încadrează într-un tipar.

Nu trebuie să ignorăm nici statistica rezultatelor directe, care are importanța sa. În fiecare țară, o echipă bună poate avea drept „naș” una mai slab cotată. Dacă depistăm aceste situații, putem anticipa surprize pe cote foarte bune.

Pasul 2: Vedem care este motivația echipelor

Până acum, în Nicaragua a fost mai ușor să vedem care era motivația fiecărei echipe, sezonul apropiindu-se de final. Unele formații luptau pentru evitarea retrogradării, altele pentru primele două locuri, care le duceau direct în semifinalele campionatului, altele pentru prezența în Top 6.

Acest punct de reper dispare în competițiile aflate la debut. Ne rămâne să vedem ce meciuri se joacă între rivale locale (FC Minsk vs Dinamo Minsk) sau regionale, precum și între rivale istorice.

Rivalitățile istorice sunt mai greu de depistat. Trebuie să rezervați niște timp pentru a găsi câte ceva despre istoria fotbalului din fiecare țară. Informații se găsesc pe Internet.

Pasul 3: Căutăm cât mai multe informații

Trăim în era tehnologiei. Orice club, chiar și din țările din „lumea a treia” a fobalului, are un site oficial, sau măcar o pagină de Facebook. Sunt șanse ca acolo să găsim informații la zi despre prima echipă, informații foarte importante în analizarea oricărui meci. Cu atât mai bine dacă în țara respectivă există și un site de sport sau site-ul unui ziar actualizat.

Pasul 4: Găsim agenția care oferă cele mai bune cote pentru selecția aleasă

Odată ce am depistat o selecție pe care o credităm cu șanse mari de câștig, mai avem de găsit operatorul de pariuri online care oferă cea mai mare cotă pentru acel pariu. Nici nu trebuie să monitorizăm toate agențiile online. Partenerii PariuriX.com au cele mai bune cote, deci căutarea noastră se restrânge.

Ce strategii putem aplica?

Nu uitați că pariurile pe „total goluri peste/sub” reprezintă totdeauna o alternativă bună la cele pe rezultat. Nu contează cine dă/nu dă gol.

Ca strategii de pariere, ar fi două care s-ar putea aplica având potențial mai mare de succes:

Pariuri pe outsider - mai ales când echipa mai slab cotată joacă pe teren propriu. Avantajul terenului propriu pare a avea o pondere mai mare decât în cazul ligilor de top din Europa.

Pariuri pe rezultat diferit - cele mai multe echipe au rezultate contradictorii. Victoriile alternează cu înfrângerile și cu remizele. Foarte rar o formație înregistrează mai mult de trei rezultate asemănătoare, fie că e vorba de succese, egaluri și eșecuri. De aceea, este o variantă să urmărim și să pariem pe rezultat diferit față de cel din meciul anterior.

Ligile amintite mai sus sunt destul de imprevizibile, de aceea e bine să jucăm doar mize mici, pentru distracție, după un buget lunar stabilit.

Dacă urmați sfaturile noastre, șansele voastre de câștig vor fi mai mari. Mai aveți nevoie și de un pic de inspirație!

Vezi mai multe cote oferite de Betano pentru FIFA Ultimate Quaran-Team

Urmărește și esporturi oferite de agențiile noastre recomendate!

Unibet 100% EXTRA până la 600RON
*EXCLUSIV PARIURIX*
Betano 100% EXTRA până la 500RON + FREEBET 500RON 
*EXCLUSIV PARIURIX*
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON
NetBet pariu fără risc 100% până la 500RON
Superbet până la 500RON EXTRA
Winmasters 110% până la 550RON
888Sport 100% până la 1,000RON

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX