1. Home »
 2. Strategii pariuri »
 3. Strategii bombă: cum câștig la pariuri sportive cu rezultate live

Strategii bombă: cum câștig la pariuri sportive cu rezultate live

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 11:40:00

image Strategii bombă: cum câștig la pariuri sportive cu rezultate live

Urmărind scoruri și rezultate live la fotbal am câștigat la pariuri sportive online. Plasarea de pariuri live reprezintă poate cel mai ușor mod de a face bani din pariuri sportive, dar trebuie să pariezi cu cap. Eu am ajuns să câștig constant bani din astfel de pariuri, însă pot spune că a trebuit să capăt foartă multă experiență și am făcut foarte multe greșeli pe parcurs până să pot atinge acest nivel. În final am ajuns la concluzia că pe lângă respectarea unui set de reguli prestabilite este esențial să găsești momentul perfect pentru a plasa pariul potrivit. Acest lucru se face urmărind scoruri și pariuri sportive rezultate live la fotbal, având însă la îndemână și anumite statistici care te pot ajuta să anticipezi ce urmează să se întâmple în meciul respectiv.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online!

 

REZULTATE LIVE -  CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Aspecte de bază despre rezultate sportive live
  1.1 La ce case de pariuri online joc în acest moment?
  1.2 Șapte reguli de bază de care să ții mereu cont
  1.3 Unde urmărim rezultate live?

 2. Rezultate pariuri sportive fotbal - Strategie de pariuri bazată pe tendințe
  2.1 Când se va marca următorul gol?
  2.2 Strategie rezultate meciuri - outsideri care conduc
  2.3 Jucători care pot face diferența pe final de meci

 3. Strategia MUG bazată pe rezultate online
  3.1 În ce constă strategia Minutul Următorului Gol
  3.2 Cum să utilizezi această strategie bazaztă pe rezultate online
   

1. ASPECTE DE BAZĂ DESPRE REZULTATE LIVE

verificare pe mobil si calculator pariuri sportive rezultate

Mi-am propus să prezint mai jos două din strategiile mele preferate pentru pariuri live care se folosesc de urmărirea rezultatelor în timp real, dar înainte de toate vă voi arăta la ce agenții joc, ce reguli urmez și ce site-uri utilizez pentru scoruri live. Poate că acestea nu par lucruri foarte importante la prima vedere, dar crede-mă că fără ele utilizarea strategiilor de pariuri propuse de mine este egală cu 0. Pentru că dacă nu plasezi pariurile la o agenție de top unde ai cote bune, o ofertă sportivă bogată sau servicii de calitate, ci alegi una al cărei singur scop este să te stoarcă de bani cât poate de mult, atunci joci degeaba.

Iar dacă comiți anumite greșeli grave sau neglijezi anumite reguli de bază ale pariurilor sportive, atunci ce rost mai are să utilizezi strategii? Nu în ultimul rând, trebuie să ai grijă și la ce site-uri de live scores folosești pentru că nu toate oferă informații 100% corecte, iar unele pun la dispoziție mult mai multe statistici decât altele. 
 

1.1 La ce case de pariuri online joc în acest moment?
 

 • Unibet - Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) - Este una dintre cele mai premiate case de pariuri online în ultimii ani, dovadă stând și cele 3 premii primite la la Gala de premiere EGR 2016. Fără îndoială serviciile oferite sunt de calitate, astfel încât ai toate motivele pentru care să îți deschizi un cont de pariuri. Deschide cont

 • Sportingbet - Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) - Mereu și-a întâmpinat clienții cu super bonusuri de bun venit, și același lucru în face și acum! Află mai multe și încasează acum!

 •  NetBet Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) - este una din agențiile de pariuri sportive pe internet care în ultima vreme a crescut mult în topul preferințelor pariorilor români și merită încercată. Deschide cont

 • Betano Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) - oferă cote bune, o aplicație foarte performantă pentru Iphone și Ipad, dar și o ofertă sportivă bogată. Deschide cont

 • Betfair Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) - pune la dispoziția clienților două platforme, una de betting exchange și una de pariuri sportive. Astfel poți pune atât pariuri în cotă fixă, cât și pariui back / lay. Deschide cont

Află mai multe despre casele de pariuri online recomandate de PariuriX: https://pariurix.com/agentii

 

1.2 Șapte reguli de bază de care trebuie să ții cont mereu

Despre acest set de reguli prestabilite nu voi intra în prea multe detalii, deoarece ele au fost prezentate în mod constant în articolele noastre. De aceea le voi enumera doar pe scurt:

 1. Stabilește o bancă de start și o miză fixă / pariu
 2. Nu paria atunci când ești distrat, obosit, în stare de ebrietate sau nervos
 3. Nu juca niciodată la recuperare
 4. Oprește-te din pariat atunci când prinzi o serie proastă de rezultate, cel puțin până ziua următoare
 5. Pariază doar pe sporturi / competiții pe care le cunoști
 6. Pariază doar la agenții online care au o platformă de pariuri live suficient de avansată care să îți permită să pariezi în condiții optime
 7. Pariază doar pe evenimente live însoțite de transmisii live video (recomandat)


Pentru articole amănunțite legate de regulile și sfaturile pe care ar trebui să le urmezi atunci când pariezi, dar și pentru un set cu greșeli de evitat, accesează următoarele link-uri:
 

Lăsând la o parte aceste aspecte, voi vorbi despre subiectul acestui articol, și anume cum am câștigat la la pariuri sportive rezultate sportive live la fotbal. Înainte de toate trebuie să vorbesc un pic și despre următorul subiect:

 

1.3 Unde urmărim rezultate live online?

Fiecare casă de pariuri pe internet are o platformă de pariuri live, acolo unde putem consulta inclusiv rezultatul în timp real de la meciul care ne interesează. Problema este că uneori agențiile de pariuri mai fac și greșeli, pe care poate site-urile importante de rezultate live nu le fac. Din acest motiv toate casele de pariuri au în regulament un paragraf în care menționează clar că nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care o anumită înformație nu este afișată corect, și că este datoria pariorului să se informeze dacă acea informație este corectă sau nu. În cazul campionatelor importante de fotbal astfel de greșeli nu prea se fac, dar cu cât vorbim de ligi mai obscure, cu atât cresc șansele să dăm de anumite erori.

De aceea recomand consultarea unor site-uri precum soccerkeep.com. Dacă pariezi la Unibet (pariază acum), atunci te poți baza cu încredere și pe aplicația lor de livescore, care poate fi accesată din partea de jos a paginii. Ea poate fi găsită sub numele de ”Scoruri live” și este furnizată de către Betradar.com, site care a primit premiul de ”Best Football Data Supplier”, ceea ce înseamnă că informațiile afișate sunt cât se poate de corecte. Mai mult decât atât, spre deosebire de alte site-uri consacrate de live score, aplicația disponibilă pe Unibet vine pe lângă scoruri live și cu informații utile la fiecare meci în parte. Astfel de informații pot fi de mare folos atunci când vrem să pariem live, iar multe din ele nu pot fi depistate ușor cu ochiul liber chiar dacă consultăm statistici de la fiecare meci / echipă în parte.

Mai nou, începând cu 2020 avem și noi pe site o secțiune de Livescore (accesează acum) și una de Clasamente și statistici Pariuri sportive (accesează acum) peste care îți recomand să arunci un ochi. În aceste secțiuni vei găsi scoruri live, clasamente și statistici din competiții de top (Campionatul European de Fotbal, Nations League, Liga Campionilor, Italia Serie A, Coppa Italia, Spania Primera Division, România Liga 1, Copa Libertadores din America de Sud etc), din competiții medii sau mici (Turcia Super Lig,  Prva Liga, Vysshaya Liga, Danemarca 1st Division, Coreea de Sud K-League sau Georgia Erovnuli Liga), dar și de la meciuri amicale.

Dacă ești în schimb interesat de rezultate live din sporturi mai de nișă cum ar fi volei pe plajă, tenis de masă sau fotbal australian, atunci poate este mai bine să te orientezi către site-uri gen flashscore.com care acoperă o gamă largă de sporturi.

pariuri sportive rezultate sportive pe soccerkeep

 

2. REZULTATE PARIURI SPORTIVE FOTBAL - STRATEGIE DE PARIURI BAZATĂ PE TENDINȚE

Cheia către succes este aceea de a găsi momentul perfect în care să plasezi pariul dorit. Pentru a face acest lucru recomand în primul rând să urmărești live video meciul pe care vrei să pariezi și să încerci să depistezi anumite tendințe care par să se repete meci de meci la o anumită echipă și ar putea să se repete și într-un anumit moment din meciul următor. Pentru a înțelege exact la ce mă refer voi veni cu câteva exemple concrete.

 

2.1 Când se va marca următorul gol

Să presupunem că avem un meci între Concordia Chiajna și ACS Poli Timișoara, iar atunci când analizăm partida înainte de startul ei ajungem la concluzia că ambele echipe marchează mai multe goluri după pauză, așa cum se poate observa şi în imaginea de mai jos.
 

rezultate sportive concordia timisoara


Din această imagine putem trage câteva concluzii simple:

 • sunt șanse mari ca în prima repriză, mai ales în primele 30 de minute, să n-avem parte de goluri.

 • este foarte posibil ca după pauză, în special între minutele 45-60 și 75-90 să asistăm la goluri.

Este evident că nici un meci nu seamănă cu altul, dar când depistăm astfel de statistici atunci previziunile prezentate mai sus devin mult mai probabile decât la alte partide. Din aceste statistici putem constata că cele două echipe obișnuiesc să facă o primă repriză de tatonare și forțează mai mult în anumite momente ale părții secunde. În timp ce Timișoara încearcă să-și surprindă adversarul imediat după pauză, Concordia este letală în ultimul sfert de oră.

Cauți rezultate pariuri sportive din fotbal sau alte sporturi? Accesează secțiunea noastră de rezultate live scoruri live!

Astfel putem plasa la începutul meciului un pariu că nu se va marca până în minutul 30, iar apoi începem să urmărim rezultatul live. Dacă scorul rămâne 0:0 până la pauză sau se marchează maxim un gol, înseamnă că meciul se menține în tiparul obișnuit și putem să ținem cont în continuare de tendințele prezentate mai sus. Astfel am putea paria că se va marca un gol în intervalul 45-60 sau am putea merge pe un pariu chiar mai îndrăzneț: ”Timișoara marchează în următorul sfert de oră”. Desigur, ar fi recomandat să urmărim și meciul la TV pentru a ști exact cum se joacă. Dacă în continuare meciul se menține în tiparul obișnuit, atunci putem forța și un pariu pe ultimul sfert de oră, pe ”Gol Concordia”, așa cum am discutat mai devreme.

Dacă totuși partida iese din tiparul obișnuit și se întâmplă ceva inedit, cum ar fi un gol rapid marcat în minutul 5 al meciului, atunci ar trebui să fim prudenți cu pariurile pe care urmează să le plasăm deoarece partida ar putea să nu urmeze scenariul normal. De aceea trebuie să urmărim constant rezultatul live.
 

2.2 Strategie rezultate meciuri - Outsideri care conduc

Eu urmăresc scorurile live la fotbal pentru a găsi și acele partide în care echipa favorită este condusă. Sunt destule meciuri în care începutul este destul de surprinzător, iar echipa cotată cu prima șansă nu este suficient de concentrată pe cât ar trebui. În schimb adversara începe mult mai bine meciul, având acea dorință de a da calculele hârtiei peste cap, iar astfel de multe ori putem găsi meciuri teoretic dezechilibrate care au parte de un început neașteptat. În multe din aceste partide formația mai slabă, care conduce, nu reușește să mențină un ritm bun până la final. Motive pot fi multe: ea nu este la fel de bine pregătită fizic precum oponenta sa, n-are experiența necesară pentru a gestiona finalurile de meci, formația mai bună începe să forțeze atunci când se vede condusă etc. Astfel sunt destul de frecvente acele situații în care echipa superioară valoric revine pe tabelă.
 

Partea bună este că și cota la victorie a echipei favorite și cota pentru o remiză cresc destul de mult atunci când outsiderul punctează primul. În acel moment un pariu live începe să se merite destul de mult, însă trebuie să fii inspirat să alegi momentul potrivit. Un pariu plasat prea devreme înseamnă că nu beneficiezi de cea bună cotă, în timp ce amânarea momentului în care să pariezi ar putea duce la pierderea oportunității de a plasa pariul dorit. Ideal este să cunoști echipele implicate, deoarece așa vei putea anticipa mai bine momentul în care favorita va reveni. Vei ști cât rezistă fizic outsiderul, dacă antrenorul favoriților va trimite în ultimele minute un anumit jucător care poate face diferența pe tabelă etc. Astfel această strategie bazată pe rezultate meciuri chiar merită luată în considerare

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

jucator pe teren de stadion rezultate pariuri sportive


Este suficient să urmărești rezultatele meciuri live pentru a găsi astfel de partide, dar în momentul în care ai dat de o partidă de acest gen ar fi recomandat să urmărești live video ce se întâmplă înainte de a plasa pariul dorit. Dacă observi că echipa mai bună chiar a prins o zi foarte proastă și nu prea are șanse să revină în meci atunci mai bine eviți să pariezi pe jocul respectiv. Trebuie să te bazezi și pe inspirație și vei vedea că cu cât capeți mai multă experiență, cu atât vei putea depista mai ușor la ochi meciurile de fotbal pe care se merită să pariezi și cele care trebuie evitate.


Sunt mai multe case de pariuri online care îți permit să urmărești live partidele dorite direct din fereastra din care pariezi. De pe această listă fac parte Unibet, Sportingbet, Netbet, iar mai nou și Betano.

 

2.3 Rezultate pariuri - Jucători care pot face diferența în ultimele minute ale unui meci

Unele case de pariuri, precum Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016), oferă posibilitatea de a paria live inclusiv pe marcatori (cel puțin în campionatele de top ale Europei). De obicei cotele sunt destul de mari chiar și înainte de startul partidei, deci este evident că la pariuri live cotele sunt mai mult decât tentante. De aceea obișnuiesc să aleg câteva campionate și să-mi fac o listă cu jucătorii care pot face oricând diferența pe tabelă. Cum aleg acești jucători? De exemplu uneori optez pentru atacanți care sunt într-o formă foarte bună și care au marcat multe goluri în ultima vreme. Sau la echipe mai mici mă axez pe vedetă, deoarece astfel de formații au de obicei mai puțini jucători care pot înscrie multe goluri. Dar preferații mei sunt fără îndoială rezervele care pot face diferența în meci. De aceea mai departe mă voi referi strict la acești jucători.

Un jucător care intră pe parcursul meciului va primi o cotă destul de mare pentru a marca, ceea ce este logic ținând cont că vorbim despre cineva care n-a prins primul 11. Dar acest jucător va fi mai odihnit, poate veni cu ceva nou în joc și implicit poate face diferența pe tabelă. De aceea există jucători care chiar marchează mai multe goluri din postura de rezervă decât din cea de titular. De exemplu Andy Carroll a marcat pentru West Ham 3 goluri în prima jumătate a sezonului 2015 / 2016 din Anglia Premier League, din care două au fost reușite din postura de rezervă și au fost de asemenea și golurile victoriei. Primul a fost reușit cu Chelsea la scorul de 1:1 în minutul 79, deși el intrase pe teren cu doar 10 minute înainte. Al doilea a fost înscris tot la scorul de 1:1, dar cu Southampton, după ce a fost introdus la pauză. Un astfel de jucător se află pe lista mea alături de mulți alții care urmează același profil.

CLICK AICI pentru a afla cum se analizează un meci pentru a câștiga la pariuri sportive!

Când au loc etape în weekend urmăresc scorurile live și statisticile meciurilor respective, iar atunci când observ că unul din jucătorii aflați pe lista mea intră pe teren pariez pe el că va marca un gol, cu condiția ca echipa pentru care evoluează să nu conducă deja pe tabelă. Oricum dacă acea echipă conduce atunci respectivul atacant probabil nu va fi introdus în teren. În momentul în care pariez cotele sunt destul de mari, așa cum am spus și mai sus. Este evident că nu voi avea foarte multe pariuri câștigătoare, dar ținând cont că pariez pe cote mari, reușesc să fac un profit destul de consistent pe termen lung.

 

3. Strategia MUG bazată pe rezultate online la pariuri sportive

pariuri sportive rezultate scoruri

Una din strategiile mele preferate când vine vorba de urmărit scoruri live este MUG, o strategie inventată chiar de unul din utilizatorii PariuriX (Petremihai). Pe forum sunt mai multe topicuri pe baza acestui subiect, unul din ele având chiar în jur de 6,000 de mesaje: https://pariurix.com/discutii/strategia-minutul-urmatorului-gol-cu-intervale-de-10-minute-prezentare-si-intrebari-42326.html

Această strategie a suferit mai multe modificări de-a lungul timpului, unele și forțate, fiindcă la Bet365 (agenția pentru care era inițial creată) nu se mai poate paria din România. Astfel voi prezenta în paragrafele următoare varianta cea mai recentă, și anume cea adaptată pentru operatorul Unibet (vezi site-ul agenției)
 

3.1 În ce constă strategia Minutul Următorului Gol

Trebuie să alegi un meci unde crezi că se va marca destul de rapid, și să plasezi o succesiune de pariuri după cum îți voi arăta în continuare. La începutul meciului poți plasa un pariu pe un gol în intervalul 00:00 - 29.59. Dacă nu se marchează în acest interval atunci plasezi un nou pariu pe un gol între minutele 30:00 și 45:00. Continui cu pariuri pe intervale de 15 minute până când se înscrie, iar atunci te oprești din pariat. Sunt însă câteva lucruri de care trebuie să ții cont. În primul rând miza nu trebuie să fie constantă, ci să varieze în funcție de cota pariului, astfel încât să faci același profit indiferent de momentul în care se marchează golul. Astfel am putea avea ceva de genul:

pariuri sportive rezultate pe tabel mug

Conform tabelului de mai sus, presupunem că am pariat întâi 2 unități pe un gol în prima jumătate de oră la o cotă de 1,75 pentru a face un profit de 1,50u. Dacă pariul este pierzător atunci miza următorului pariu va trebui calculată în așa fel încât profitul să fie tot de 1,50u. În cazul de față, fiindcă ne este oferită o cotă de 2,20, miza corectă este de 4,92u. Exemplul prezentat este luat din documentația oferită de "Petremihai"  pe forumul PariuriX.


3.2 Cum să utilizezi această strategie bazaztă pe rezultate online

Un alt aspect de care trebuie să ții cont este acela că nu trebuie să pariezi orbește până la finalul meciului. Este recomandat să urmărești live video acea partidă și să vezi cum se joacă. Dacă constați că există șanse mari să nu se marcheze până la final, atunci poate este mai bine să te oprești din pariat și să accepți pierderile suferite până în acel moment. Nu de alta, dar cu cât te vei apropia mai mult de finalul partidei, cu atât mizele tale vor fi din ce în ce mai mari și există riscul să pierzi o sumă importantă de bani dacă mergi cu pariurile până la capăt.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Ar trebui să te axezi pe pariuri pe campionatele în care de regulă se marchează multe goluri, cum ar fi prima ligă din următoarele țări: Germania, Spania, Olanda, Austria, Portugalia, Belgia, Arabia Saudită, Qatar sau EAU.

Dacă te hotărăști să pariezi pe meciuri în care n-ai foarte multă încredere, ai putea merge pe o variantă adaptată a strategiei: OMUG. Conform acestei versiuni, vei paria întâi pe opțiunea ”Peste 1.0 goluri în prima repriză” cu condiția să beneficiezi de o cotă de minim 2.00. Apoi există următoarele variante:

 • dacă nu se marchează nici un gol, poți merge mai departe cu strategia MUG pe două intervale de câte un sfert de oră, după care te oprești din pariat în cazul în care scorul rămâne 0:0.
 • dacă se marchează exact un gol până la pauză primești înapoi suma mizată și te oprești din pariat.
 • dacă se marchează două sau mai multe goluri, faci profit, și din nou te oprești din pariat.

În mare cam despre asta este vorba, dar poți citi o explicație mai amănunțită a strategiei AICI. Acestea sunt modurile principale în care eu reușesc să câștig constant la pariuri sportive urmărind scoruri live la fotbal și sper că aceste strategii te vor ajuta și pe tine să ai rezultate mai bune pe viitor.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX