1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Ne permit agenţiile de pariuri online să folosim strategii?

Ne permit agenţiile de pariuri online să folosim strategii?

Admin
Admin

2015-11-24 08:00:00

image Ne permit agenţiile de pariuri online să folosim strategii?

Ne permit casele de pariuri online să folosim strategii de pariuri? Aceasta este o întrebare pe care foarte mulți pariori și-o pun. Răspunsul este destul de simplu: DA, agenţiile de pariuri pe internet permit utilizarea de strategii la pariuri sportive, dar doar până la un anumit punct, iar în cele ce urmează voi intra în mai multe detalii. Dacă ești genul de parior care speră să câștige sume colosale de bani care să-i permită să trăiască liniștit și fără probleme până la adânci bătrânețe, atunci s-ar putea să nu-ți placă ce am de spus.

Testează cele mai bune strategii de pariuri la casa de pariuri recomandată!


De ce ne lasă agențiile să folosim strategii, și care este limita?

Pe internet există foarte multe strategii de pariuri sportive, unele mai profitabile, iar altele mai puțin profitabile. Realitatea este că în cele mai multe cazuri pariorii neexperimentați ajung să-şi piardă întreaga bancă deşi utilizează diferite strategii. O casă de pariuri nu te va limita prea curând și nu-ți va bloca contul dacă utilizezi strategii precum Easy Money sau Martingale pentru că majoritatea pariorilor vor face mai devreme sau mai târziu câțiva pași greșiți din cauza cărora își vor pierde întreaga bancă.

Chiar dacă ești un parior profitabil care câștigă constant ai șanse să fii lăsat în pace de către agenția la care joci dacă sumele pe care le câștigi nu sunt foarte deranjante. Aici mai contează și modul în care alegi site-ul de gambling pe care să pariezi, deoarece unele au o toleranță mai mare decât altele. Dar dacă ești unul din puținii pariori care reușește să dea de o strategie magică care-i generează constant un venit fabulos apar problemele cu adevărat. Atunci când ajungi să câștigi prea mult nu vei mai fi agreat de operatori, a căror unic obiectiv este acela de a face profit de pe urma clienților (cum și al tău este acela de a câștiga de pe urma agențiilor).

 

Pot agențiile să mă limiteze dacă folosesc strategii de pariuri?

Deși poate părea incorect sau exagerat ce urmează să spun, dar un bookmaker are tot dreptul să-ți închidă contul de pariuri fără să-ți dea prea multe explicații. Cu siguranță nu este corect, însă este cât se poate de legal, pe cât de ciudat ar putea suna. În momentul acesta ai putea fi destul de bulversat întrebându-te: “Cum poate fi așa ceva legal?”. O casă de pariuri este înainte de toate o afacere. Dacă tu câștigi, ea pierde. Aceasta este interesată ca pe termen lung sumele pierdute de clienți să le depășească pe cele câștigate, iar dacă tu pui în pericol această balanță atunci devii implicit o “povară” de care trebuie să scape. Ca în orice afacere, o agenție de pariuri are dreptul să-și aleagă clienții. Nu mă înțelege greșit; nu-ți va închide nimeni contul că ai folosit cine știe ce strategie de pariuri online și ai retras 500 de lei. Pentru astfel de sume bookmakerii nici nu se sinchisesc să-și facă un nume rău. Noi aici vorbim de sume mari, sume pe care foarte puțini le ating vreodată.


Utilizarea de strategii - o problemă tot mai mare pentru agenții

Aceasta nu era o problemă prea mare pentru casele de pariuri pe vremuri, înainte ca internetul să fie atât de dezvoltat. În trecut erau destul de puțini cei care cunoșteau strategii eficiente și viabile pe termen lung și nici nu existau prea multe modalități ca aceștia să ofere strategiile lor și altor persoane. În ziua de astăzi însă, internetul ne oferă foarte multe informații, astfel încât persoanele inteligente se pot folosi de informațiile disponibile pentru a deveni pariori profesioniști cu strategii clare pentru a câștiga bani din pariuri.

Pentru profesioniști pariurile sportive nu sunt doar un joc de noroc, ci o activitate ce se bazează pe formule matematice complexe. Există comunități formate din statisticieni, economiști, matematicieni sau ingineri în IT care își folosesc împreună cunoștințele pentru a putea crea strategii complexe care să le garanteze un câștig pe termen lung. Practic obiectivul lor este să învingă sistemul. Și ce face sistemul atunci când detectează jucători de succes? Bineînțeles că sistemul contraatacă.

Citește ghidul pariorului profesionist în 4 pași și joacă și tu precum un expert!


Realitatea - nu foarte diferită față de ce vezi în filme

Poate că ai văzut filmul “21” unde câțiva studenți foarte inteligenți se foloseau de diferite tehnici complexe (mai exact de “numărarea cărților”) pentru a câștiga la Blackjack în Las Vegas. Ce s-a întâmplat până la urmă? Aceștia au fost dați afară și interziși din cazino chiar dacă tehnic vorbind ei n-au făcut nimic ilegal. Și să nu crezi că asta se întâmplă doar în filme, în condițiile în care și în realitate “numărarea cărților” la Blackjack este ceva interzis în Las Vegas. O situaţie similară se întâmplă și în cazul agențiilor de pariuri pe internet.


Ce pot face pentru a nu avea probleme când utilizez sisteme de pariuri?

Sunt totuși câteva lucruri pe care le poți face pentru a nu fi afectat prea tare de acest lucru. În primul rând ai putea avea cont la cât mai multe case de pariuri online, iar astfel îți împarți banii în mai multe locuri. Este indicat să alegi doar agențiile de top, unde joacă cât mai multe persoane și unde se rulează de obicei sume cât mai mari de bani. Astfel și nivelul de toleranță față de jucătorii de succes va fi mai ridicat. Poți de asemenea să te documentezi pe internet să vezi care case de pariuri obișnuiesc să baneze mai des clienții fără a avea prea multe motive, iar astfel le poți evita pe acestea sau ai putea fi mai precaut cu ele. Oricum, dacă alegi să joci la cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com, atunci nu vei avea probleme. Vezi aici lista: https://pariurix.com/agentii

Dacă te documentezi suficient este posibil să-ți dai seama aproximativ cam care sunt criteriile după care agenţiile de pariuri aleg clienții de care vor să scape. Dar nu uita; totul este speculativ, aceste lucruri nu sunt cunoscute în amănunt. Totuși îți poți face o idee de bază și un plan pentru a minimiza șansele de a fi luat la ochi.


Concluzii finale despre utilizarea strategiilor la agenții online

În orice caz, sper că ai învățat ceva din acest articol sau cel puțin ți-a dat ceva la care să te gândești și asupra căruia să te documentezi mai mult. Totuși ține minte: cu cât îți îmbunătățești mai mult calitățile de parior și creezi un sistem care îți produce din ce în ce mai mulți bani, cu atât mai mult afectezi profitul pe care casa de pariuri îl face şi astfel devii un dușman tot mai periculos.

Dar repet ce am spus și mai sus: acest lucru se aplică doar pentru cei care sunt capabili să câștige suficient de mult încât să afecteze o casă de pariuri (ceea ce este foarte greu de făcut). Vreau să fie foarte clar acest lucru ca să nu apară persoane care spun că ele folosesc cu succes strategii de pariuri de mulți ani fără a păți nimi, și nici persoane care să susțină că au câștigat 30 de lei și au fost limitați (poate au uitat vreo 3-4 zerouri ca să fie realist ce susțin).

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România!


Te-ar mai putea interesa și:

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX