1. Home »
 2. Strategii pariuri »
 3. Meci în marjă 0% și surebet – cum le combinăm pentru câștiguri sigure?

Meci în marjă 0% și surebet – cum le combinăm pentru câștiguri sigure?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:39:00

image Meci în marjă 0% și surebet – cum le combinăm pentru câștiguri sigure?

Află cum poți combina meciurile în marjă 0% cu pariurile sigure (surebets) pentru a obține câștiguri garantate la pariuri sportive în 2024! Tehnica constă în luarea unui meci cu marjă 0% de la Betano și găsirea unei agenții de pariuri care să ofere o cotă superioară pentru măcar un semn, ceea ce ne garantează că trecem de un payout de 100%, și deci implicit facem profit indiferent de rezultatul partidei. În cele ce urmează vom detalia această strategie de pariuri sportive.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Ce sunt pariurile sigure (surebets)?
 2. Ce sunt pariurile în marjă 0%?
 3. Meci în marjă 0% și surebet – strategia care aduce câștiguri sigure


1. Ce sunt pariurile sigure (surebets)?

Pariurile sigure (cunoscute și ca sure bets sau arbitrage bets) sunt acele pariuri jucate pe toate semnele la agenții diferite, la cele mai bune cote, astfel încât la final să faci profit indiferent de rezultatul meciului pe care ai pariat. Acest lucru este posibil datorită variației de cote de la un operator la altul.

Mai pe românește luăm un meci între Liverpool și Arsenal. Să zicem că unibet.ro oferă o cotă de 2.10 pentru ”peste 2.5 goluri” și 1.70 pentru ”sub 2.5”, iar betano.ro oferă 1.80 pentru ”over 2.5” și 2.00 pentru ”under 2.5”. Dacă pariezi pe over la Unibet și pe under la Betano, atunci vei face profit indiferent cât se termină partida.

Iar ideea este să aleg mizele potrivite în așa fel încât să fac același profit indiferent de rezultat. În cazul exemplului meu ar trebui să pariezi 48.78u pe opțiunea de over și 51.22u pe opțiunea de under pentru un profit de fix 2.44u. Cum am calculat? Sincer să fiu am folosit un calculator de surebet-uri. Poți face calcule și manual dar nu cred că are rost să îți bați capul prea tare.

Cauți o agenție cu cote bune și payout ridicat? Aceasta este recomandarea PariuriX!

Acel profit de 2.44% pare mic la prima vedere, dar la câteva astfel de pariuri prinse zilnic lucrurile se schimbă, mai ales că vorbim de pariuri sigure nu? Este drept, din sutele sau chiar miile de evenimente sportive disponibile zilnic la pariuri, doar pe o mică parte se va putea face arbitrage.

Plus că în ziua de astăzi este foarte greu să mai plasezi pariuri sigure din mai multe motive: necesitatea unui buget consistent și mult timp liber, riscul de a fi limitat de agenții (tehnica nu prea e agreată de către operatori) etc. Dar cea mai mare problemă o reprezintă lipsa unor instrumente cu care să depistezi automat sure bets (ele există, dar nu pentru operatorii licențiați la noi, sau doar pentru vreo 3-4 din ei), iar manual este aproape imposibil.

Nu voi intra în mai multe detalii deoarece avem un articol amănunțit în care poți găsi tot ce trebuie să știi despre pariuri sigure: ”Pariuri sigure sau Sure Bets - se poate câștiga constant la pariuri sportive făcând Arbitrage?

 

2. Ce sunt pariurile în Marjă 0%?

Pariurile cu marjă 0% reprezintă o facilitate introdusă de Betano.ro pentru anumite pariuri de tipul 1x2 la meciuri mai importante (de regulă maxim 2-3 pe zi) prin care payout-ul este de 100%, iar avantajul casei (marja de profit) este inexistentă (0%). Asta înseamnă că dacă ai paria la Betano sumele corecte pe toate rezultatele posibile ale unui meci, atunci ai câștiga fix cât ai investit, fără a pierde vreun ban. Evident că nu ai de ce să faci asta, dar este important să înțelegi mecanismul de funcționare pentru a putea aplica strategia pe care urmează să o prezint.

Exemplu: Avem un meci între Columbia și Anglia unde cotele sunt: 4.15 victorie Columbia, 3.25 Egal, 2.20 Victorie Anglia.

Dacă pariem 24.02u pe ”1 solist”, 30.67u pe ”X” și 45.31u pe ”2 solist”, câștigăm 99.68u indiferent de rezultat, adică atâta cât am mizat. Pentru a ajunge rapid la aceste rezultate am folosit calculatorul de pe oddsportal.com, dar calculele pot fi făcute și manual. 

Meciurile în marjă 0% de la Betano pot fi găsite ușor pe site; ele sunt prezentate pe pagina principală și ies în evidență pe pagina de Sporturi datorită simbolului ”Marjă 0%” din dreptul lor. Pentru mai multe informații accesează articolul: ”Marjă 0% pe Betano”.  

 

3. Meci în marjă 0% și surebet – strategia care aduce câștiguri sigure

Dacă ai citit cu atenție ce am scris mai sus, atunci cred că deja te-ai prins și singur în ce constă strategia. Luăm un meci cu Marjă 0% de la Betano (unde deja payout-ul este de 100%) și căutăm o casă de pariuri care să ofere o cotă superioară măcar pe unul din cele 3 semne. Atunci implicit payout-ul nostru va trece de 100% și vom face profit.

Revenim la exemplul de mai sus cu meciul cu marjă 0% dintre Columbia vs Anglia. Luând la mână oferta celorlalți operatori licențiați, am văzut că unibet.ro oferea o cotă de 3.45 pentru un rezultat de egalitate, deci superioară celei de 3.25 oferită de Betano.ro. Astfel reintrăm în calculatorul de pe Oddsportal și introducem noile valori:

 • Victorie Columbia – 4.15 la betano.ro
 • Egal – 3.45 la unibet.ro
 • Victorie Anglia – 2.20 la betano.ro

Conform rezultatelor găsite, trebuie să pariem astfel:

 • 24.45u pe victoria Columbiei la Betano.ro
 • 29.42u pe un rezultat de egalitate la Unibet.ro
 • 46.13u pe victoria Angliei la Betano.ro

Indiferent de rezultatul meciului, câștigul nostru va fi cuprins între 101.47u și 101.50u, deci avem garantat un profit de 1.50%. Nu este mare, dar este ceva, iar pe termen lung se simte la portofel. Plus că acum știm clar pe ce meciuri facem arbitrage, fără a mai avea nevoie de instrumente care să depisteze sure bets.

Dar înainte de a aplica această strategie trebuie să iei în considerare și factorii de risc care rămân neschimbați. În primul rând practicarea de Arbitrage este interzisă de către casele de pariuri online, deci riști să fii limitat. Aș recomanda să te bazezi mult pe platforma de betting exchange de la Betfair, deoarece acolo nu vei fi limitat. Deschide cont acum!

În al doilea rând, ai nevoie de un buget destul de consistent pentru aplicarea strategiei, pentru că și profitul per meci este destul de mic. Iar bugetul trebuie împărțit la mai multe case de pariuri, pentru că nu știi la care vei găsi cele mai bune cote în afară de Betano care e parte obligatorie din această strategie (vezi aici lista cu operatorii recomandați).De asemenea trebuie să iei în considerare și eventuale taxe pe care le-ai putea avea de plătit la depuneri / retrageri. Iar lista de probleme poate continua, așa că gândește-te bine la riscuri înainte de toate.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX