1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Cum testezi corect o strategie de pariuri sportive?

Cum testezi corect o strategie de pariuri sportive?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:39:00

image Cum testezi corect o strategie de pariuri sportive?

Cum testezi corect o strategie de pariuri sportive? Află de la PariuriX.com! Orice parior, mai devreme sau mai târziu, încearcă să folosească o strategie de pariuri sportive. Majoritatea o fac pentru prima dată la câteva luni după ce s-au apucat de pariuri, adică atunci când încă sunt începători , dar joacă de suficient timp încât să afle parțial care e treaba cu strategiile și sistemele de pariere.

Cauți o casă de pariuri cu servicii de calitate unde să îți testezi strategiile?

Aceasta este agenția recomandată!

 

Mulți folosiți greșit strategiile de pariuri sportive

Aici am observat că cei mai mulți dintre voi greșesc. Vă uitați peste o listă de strategii, luați una care vi se pare mai atractivă la prima vedere și începeți să o utilizați. La început merge bine, vă măriți banca de joc și căpătați încredere că ați dat de ”formula câștigătoare”. Dar fără să vă dați seama, vine o serie de pariuri pierzătoare, sau faceți câteva greșeli pe care nu ar fi trebuit să le faceți (vă abateți de la planul inițial, jucați la recuperare etc) și fără să vă dați seama, hop s-au dus banii! Apoi ori o luați de la capăt spunând că a fost ghinion, ori băgați vreo 2 înjurături că ”uite ce strategie proastă” și treceți mai departe la următoarea. Sună cunoscut acest șir de evenimente? Eu cred că da.

Problema este că mulți nu pricepeți un lucru elementar. Poate și pentru că nimeni nu vi l-a spus. Nu poți lua o strategie, oricare ar fi ea, o implementezi pur și simplu fără nici un calcul sau test inițial, și să speri că acum faci averi din pariuri sportive. Ar fi super să fie așa, dar nu-i. Și asta pentru că nici o strategie nu e perfectă, toate au plusuri și minusuri.De asemenea, fiecare parior este diferit în felul său. Pentru a da rezultate, acea strategie trebuie modelată după nevoile tale. Chiar și așa nu vei ochi ”formula magică” din prima, iar de aceea sistemul de pariere trebuie îmbunătățit pe parcurs.  Pentru a face asta, trebuie să îl testezi corect și să îi depistezi ”bubele”. Și aici vroiam să ajung.

DESCOPERĂ TOP 5 AGENȚII DE PARIURI RECOMANDATE!


Cum testezi corect o strategie de pariuri sportive?

Implementarea unei strategii de pariuri sportive poate fi făcută în 5 pași simpli:

Pasul 1 - alegerea unei strategii de pariuri

Pe site-ul PariuriX am prezentat zeci de strategii de-a lungul timpului, iar în partea de jos poți găsi câteva link-uri utile care să te ajute să găsești pe cea potrivită. Sau poți lua la mână secțiunea de Strategii pariuri sportive de pe site-ul nostru. Atunci când alegi o strategie, aceasta trebuie să se potrivească bugetului tău (înainte de toate ar trebui să știi ce este acela money management și cu ce se mănâncă).De asemenea, ea trebuie să fie în concordanță cu stilul tău de joc. Dacă joci doar cote de peste 2.00 nu te apuci de Easy Money, cum la fel nu te apuci de Martingale dacă joci doar cote de 1.20 sau cote de 4.00.


Pasul 2 - analiza și modificarea strategiei

După ce ai ales o strategie pe care să o folosești, depistează-i punctele slabe. Vezi dacă implică anumite lucruri cu care tu nu ești comod și încearcă să o adaptezi stilului tău de joc. Abia acum intri în faza de teste, așa că nu e necesar să vii din prima cu cine știe ce schimbări, dar e bine să îți faci din start o idee de asamblu.


Pasul 3 - testarea efectivă a strategiei de pariuri online

Aici sunt două variante: ori o testezi pe fonduri virtuale, ori începi din prima să joci bani reali. Prima variantă ar fi cea recomandată, dar există anumite probleme. Am observat că în special pariorii începători nu pot fi 100% obiectivi în astfel de situații, deci tind să ia decizii diferite atunci când joacă pe fonduri virtuale decât atunci când o fac pe fonduri reale.

Te comporți altfel când știi că nu ai o miză reală. Probabil nu vei fi suficient de concentrat încât să analizezi calumea toate pariurile, cum la fel nici nu te vor afecta rezultatele ca atunci când joci pe bani adevărați. Deci ține cont de asta. A doua variantă este să pariezi din prima bani reali. Nu este o greșeală, DAR recomand să fii precaut și să joci mize mult mai mici decât ai face-o în mod normal. Stabilește un bankroll pentru teste care să nu te afecteze cu nimic dacă lucrurile nu merg așa cum ar trebui.
 

Pasul 4 - depistarea problemelor și găsirea soluțiilor

Eu și în ziua de astăzi țin o evidență a tuturor pariurilor jucate, și recomand ca și tu să faci acest lucru mai ales când ești la început și în perioada de teste. Eu țin evidența în Excel pentru că mi se pare cel mai simplu, dar aici poți alege orice variantă îți este ție mai comodă. Dacă se întâmplă să pierzi banca de teste, fă o analiză și vezi care au fost motivele. Ai prins prea multe pariuri pierzătoare la rând? Dacă da, încearcă să depistezi cauzele și să găsești soluții.

Vezi dacă o parte din acele pariuri au un motiv comun pentru care nu au ieșit, vezi dacă ai analizat corect meciurile și așa mai departe. De asemenea, caută soluții și moduri de a modifica strategia pentru ca o serie similară de pariuri greșite să nu te mai afecteze la fel de ”decisiv” în viitor. În acest articol am vobit despre motivele pentru care eu nu folosesc Martingale în forma cunoscută, și despre modificările pe care le-am adus pentru a nu mai pierde bankroll-ul după 5-6 pariuri pierzătoare.


Pasul 5 - utilizarea pe bune a sistemului de pariuri ales

Abia când crezi că ai adus strategia la un nivel acceptabil, poți începe să joci pe sumele de bani obișnuite. În continuare este bine să ții o evidență a pariurilor și să încerci să o îmbunătățești pe parcurs. Mereu este loc de îmbunătățiri. În timp poți încerca și testa și alte strategii, iar la un moment dat vei ajunge să utilizezi ca mine mai multe strategii simultan, fiecare pentru anumite situații și tipuri de pariuri. Dar fiecare adaptată suficient nevoilor proprii! Dacă reușești să pricepi lucrurile acestea, atunci ai într-adevăr șanse să evoluezi ca parior. În încheiere îți voi prezenta și link-urile promise:

JOACĂ LA CASA DE PARIURI ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!


Link-uri utile despre strategii la pariuri pe care le recomand:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX