1. Home »
 2. Strategii pariuri »
 3. Aceasta este cea mai bună metodă de a câștiga la pariuri sportive

Aceasta este cea mai bună metodă de a câștiga la pariuri sportive

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:44:00

image Aceasta este cea mai bună metodă de a câștiga la pariuri sportive

Îți vom prezenta metoda noastră preferată de a juca la pariuri sportive, și cea cu care noi obținem cele mai bune rezultate. Ea ne ajută să ne sporim câștigurile și de a fi cu un pas înaintea caselor de pariuri.

De când s-au inventat pariurile sportive și jocurile de noroc în general, pariorii încearcă să găsească cea mai bună metodă pentru a întoarce cotele în favoarea lor și pentru a câștiga constant. De-a lungul anilor au fost inventate nenumărate sisteme și strategii de pariere care de care mai interesante, dar în final s-a ajuns la concluzia că orice sistem are defectele sale.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

În ultimii ani s-a descoperit chiar și singurul mod care garantează profit sigur la pariuri, și anume arbitrage (sure bets), dar și acest mod de a juca are nenumărate puncte slabe. Este evident că nu există o metodă perfectă de a paria, însă există metode mai bune și metode mai puțin bune. Iar dacă iei o metodă bună și o adaptezi stilului tău de joc, atunci ea chiar poate în timp să aducă rezultate foarte bune.


1. CARE ESTE CEA MAI BUNĂ METODĂ DE A CÂȘTIGA LA PARIURI?

Am un răspuns la această întrebare, care este de fapt foarte simplu, și care nu prea va mulțumi pariorii care sunt în căutarea formulei magice care să le garanteze un profit peste noapte. Pariorii profesioniști au convenit că cea mai bună metodă de a paria este aceea de a plasa doar pariuri single având la bază un money management bine pus la punct și un sistem cât mai bun de analiză a informațiilor, astfel încât să poată genera mai multe pariuri câștigătoare decât pierzătoare, și să obțină un profit poate nu mare, dar constant.

Realitatea este că acesta este cel mai comun mod prin care pariorii de succes reușesc să câțtige constant la pariuri sportive. Și când spun pariori de succes, nu mă refer la cei care au dat lovitura vieții cu un bilet de 2RON, pentru că astfel de cazuri țin strict de noroc; este ca și cum ai câștiga la loto. Se poate întâmpla, dar se întâmplă foarte rar și la foarte puțini. Un parior de succes este acela care poate genera profit constant aproape lună de lună bazându-se atât pe cunoștințe sportive, cât și pe un sistem de pariere bine pus la punct.

 

2. DE CE ALTE METODE NU SUNT EFICIENTE PE TERMEN LUNG?

Să presupunem că într-un an de zile alegi 1,000 de pronosticuri de cotă 1.90, adică pronosticuri cu șanse reale de câștig de 50%. Să ne imaginăm trei moduri de a paria:

 • metoda 1 : pariuri single cu o miză de 100RON / pariu.
 • metoda 2 : pariuri multiple cu câte 5 selecții fiecare, pe o miză de 100RON / pariu.
 • metoda 3 : pariuri în sistem Martingale, cu un buget de 3,200RON și o miză de start de 100RON / primul pariu.

Să presupunem că din cele 1,000 de pariuri reușești să câștigi 600, și să vedem cum ai putea să te descurci în fiecare caz în parte.
 

Metoda 1 : Pariuri single cu o miză de 100RON / pariu

În acest caz profitul la final ar fi de 14,000RON

 • 600 * 100 * 1.9 - 1000 * 100 = 14,000

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINEMetoda 2 : Pariuri multiple de câte 5 selecții fiecare, pe o miză de 100RON / pariu

Un pariu multiplu cu 5 selecții de cotă 1.90 fiecare ar avea o cotă totală de 24,77 care din start este problematică pentru că are o probabilitate de câștig de 3.125% (1 la 32). În situația dată vom avea 200 de pariuri multiple de cotă 24,77. Pentru a obține cel puțin același profit (14,000RON) ca în situația de mai sus ar fi necesare minim 14 bilete câștigătoare.

 • (100 * 200 + 14000) / (24.77 * 100) = 34000 / 2477 = 13.72

În teorie am putea să nu avem nici măcar un bilet câștigător, cum la fel am putea avea un maxim de 120. Totul depinde de cum se nimeresc meciurile pe bilet. Dar ținând cont că probabilitatea ca un bilet să fie câștigător este de 1 / 32, cele mai mari șanse sunt ca din cele 200 de bilete să iasă doar vreo 6. Să zicem că stăm un pic mai bine pentru că ies 600 din cele 1,000 de pariuri, și nu doar 500 cât ar fi normal la o probabilitate de 50% / pariu, dar chiar și așa lucrurile nu arată într-un mod prea promițător. Problema este că în final depindem de noroc pentru că trebuie să prindem cât mai multe bilete cu 5/5, iar asta nu mai ține de cunoștințele noastre la pariuri.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) - află de ce este bine să joci doar câte un meci pe biletMetoda 3 : Pariuri în sistem Martingale, cu un buget de 3,100RON și o miză de start de 100RON / primul pariu

Pentru a ușura calculele, voi folosi de data aceasta o cotă de 2.00 în loc de 1.90, deci una favorabilă clar sistemului Martingale. După fiecare pariu pierdut miza trebuie dublată (100, 200, 400, 800, 1600), ceea ce înseamnă că fiecare pariu câștigător va compensa tot ce am pierdut la precedentele, și va aduce și un profit de 100RON. Asta înseamnă că putem face chiar un profit de 60,000RON (600 * 100), ceea ce este foarte tare nu? Doar că există o mică problemă... de fapt una mai mare. În nici un moment nu trebuie să prindem mai mult de 4 pariuri pierzătoare la rând, deoarce al 5-lea pariu pierdut ar duce la pierderea întregii bănci inițiale.

Pare improbabil nu? Nu, nu este, de fapt este o șansă de 1 / 32 ca acest lucru să se întâmple. Sau altfel spus, este la fel de probabil să îți dublezi banca de pariuri cum este să pierzi cinci pariuri consecutive. Dacă vei face un experiment, vei simți pe pielea ta că ceea ce spun este cât se poate de adevărat, chiar dacă la prima vedere nu mă vei crede.

Vrei să citești și alte articole utile? Atunci vezi aici cele mai bune articole, ghiduri și tutoriale de pe site!

 

3. CUM SCOT MAXIMUL PARIORII PROFESIONIȘTI DIN PARIURI SINGLE?

castig pariuri un barbat cu bani in buzunarul sacoului

Sper că ai ajuns la aceeași concluzie ca și mine, și aceea că plasarea de pariuri single este cea mai bună metodă ca pe termen lung să faci profit depinzând la minim de noroc. Problema este că trebuie să poți întoarce cotele în favoarea ta, pentru că în situația de mai sus am vorbit despre 600 de pariuri câștigătoare din 1,000 (unde fiecare pariu are o șansă de 50% de câștig), deși în realitate ar trebui să câștigi doar 500 din astfel de pariuri. Pariorii profesioniști știu că inevitabil fiecare pariu ține un pic de noroc, iar de aceea obiectivul lor este ca la final să aibă mai multe pariuri câștigătoare decât pierzătoare. Pentru a face asta ei:

 • au un money management foarte bine pus la punct de la care nu se abat în nici o situație.
 • au un sistem de analizare al pariurilor bine pus la punct și pe care îl actualizează constant în funcție de rezultatele pariurilor precedente și de punctele slabe / forte pe care le descoperă că sistemul le are.
 • caută să joace doar ”value bets, unde probabilitatea reală de câștig a unui pariu este mai mare decât cota respectivului pariu
 • aleg pariuri unde iau decizii bazate doar pe argumente logice, sunt cât se poate de obiectivi, nu pariază pe echipa favorită, nu dau cash out când li s-a făcut frică doar pentru că au un ”feeling” nebazat pe argumente etc.

Pare simplu? În teorie da, dar în practică este destul de complicat, iar acesta este un subiect ce merită aprofundat. Avem pe site un ghid detaliat pentru cei care tind să devină pariori profesioniști.

 

4. EXISTĂ ȘI ALTE METODE BUNE DE A CÂȘTIGA LA PARIURI?

Asta nu înseamnă că strategia de mai sus este singura care poate fi profitabilă pe termen lung. Așa cum am discutat și la începutul articolului, o altă metodă populară de a câștiga la pariuri este aceea de a creea o strategie de pariuri sportive potrivită modului tău de a paria. O astfel de strategie de regulă funcționează doar pentru cei care a creat-o sau pentru un grup restrâns de oameni. Doar pentru că tu copii o strategie care merge bine pentru altcineva, nu înseamnă că ea va funcționa la fel de bine și pentru tine.

De exemplu chiar pe forumul PariuriX avem o strategie creată de unul din userii noștri, petremihai, numită Minutul următorului gol, care este foarte eficientă pentru el și pentru alți pariori, însă nu pentru toți. 

De asemenea avem și un ghid de strategii pariuri sportive ce conține cele mai cunoscute sisteme de pariere din ultimii 10 ani. Nu înseamnă că toate sunt la fel de bune, dar poate găsești unul care să îți placă și pe care să îl adaptezi modului tău de a juca. 

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX