Aceasta este cea mai bună metodă de a câștiga la pariuri sportive

53,6k 0

Îți vom prezenta metoda noastră preferată de a juca la pariuri sportive, și cea cu care noi obținem cele mai bune rezultate. Ea ne ajută să ne sporim câștigurile și de a fi cu un pas înaintea caselor de pariuri.

De când s-au inventat pariurile sportive și jocurile de noroc în general, pariorii încearcă să găsească cea mai bună metodă pentru a întoarce cotele în favoarea lor și pentru a câștiga constant. De-a lungul anilor au fost inventate nenumărate sisteme și strategii de pariere care de care mai interesante, dar în final s-a ajuns la concluzia că orice sistem are defectele sale.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

paysafecard pentru tine aici

În ultimii ani s-a descoperit chiar și singurul mod care garantează profit sigur la pariuri, și anume arbitrage (sure bets), dar și acest mod de a juca are nenumărate puncte slabe. Este evident că nu există o metodă perfectă de a paria, însă există metode mai bune și metode mai puțin bune. Iar dacă iei o metodă bună și o adaptezi stilului tău de joc, atunci ea chiar poate în timp să aducă rezultate foarte bune.


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Care este cea mai bună metodă de a câștiga la pariuri?

 2. De ce alte metode nu sunt eficiente pe termen lung?

 3. Cum scot maximul pariorii profesioniști din pariurile single

 4. Există și alte metode eficiente de a câștiga la pariuri?

 

1. CARE ESTE CEA MAI BUNĂ METODĂ DE A CÂȘTIGA LA PARIURI?

castig pariuri bani in jurul unui tanar

Am un răspuns la această întrebare, care este de fapt foarte simplu, și care nu prea va mulțumi pariorii care sunt în căutarea formulei magice care să le garanteze un profit peste noapte. Pariorii profesioniști au convenit că cea mai bună metodă de a paria este aceea de a plasa doar pariuri single având la bază un money management bine pus la punct și un sistem cât mai bun de analiză a informațiilor, astfel încât să poată genera mai multe pariuri câștigătoare decât pierzătoare, și să obțină un profit poate nu mare, dar constant.

Realitatea este că acesta este cel mai comun mod prin care pariorii de succes reușesc să câțtige constant la pariuri sportive. Și când spun pariori de succes, nu mă refer la cei care au dat lovitura vieții cu un bilet de 2RON, pentru că astfel de cazuri țin strict de noroc; este ca și cum ai câștiga la loto. Se poate întâmpla, dar se întâmplă foarte rar și la foarte puțini. Un parior de succes este acela care poate genera profit constant aproape lună de lună bazându-se atât pe cunoștințe sportive, cât și pe un sistem de pariere bine pus la punct.

 

2. DE CE ALTE METODE NU SUNT EFICIENTE PE TERMEN LUNG?

Să presupunem că într-un an de zile alegi 1,000 de pronosticuri de cotă 1.90, adică pronosticuri cu șanse reale de câștig de 50%. Să ne imaginăm trei moduri de a paria:

 • metoda 1 : pariuri single cu o miză de 100RON / pariu.
 • metoda 2 : pariuri multiple cu câte 5 selecții fiecare, pe o miză de 100RON / pariu.
 • metoda 3 : pariuri în sistem Martingale, cu un buget de 3,200RON și o miză de start de 100RON / primul pariu.

Să presupunem că din cele 1,000 de pariuri reușești să câștigi 600, și să vedem cum ai putea să te descurci în fiecare caz în parte.
 

Metoda 1 : Pariuri single cu o miză de 100RON / pariu

În acest caz profitul la final ar fi de 14,000RON

 • 600 * 100 * 1.9 - 1000 * 100 = 14,000

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINEMetoda 2 : Pariuri multiple de câte 5 selecții fiecare, pe o miză de 100RON / pariu

Un pariu multiplu cu 5 selecții de cotă 1.90 fiecare ar avea o cotă totală de 24,77 care din start este problematică pentru că are o probabilitate de câștig de 3.125% (1 la 32). În situația dată vom avea 200 de pariuri multiple de cotă 24,77. Pentru a obține cel puțin același profit (14,000RON) ca în situația de mai sus ar fi necesare minim 14 bilete câștigătoare.

 • (100 * 200 + 14000) / (24.77 * 100) = 34000 / 2477 = 13.72

În teorie am putea să nu avem nici măcar un bilet câștigător, cum la fel am putea avea un maxim de 120. Totul depinde de cum se nimeresc meciurile pe bilet. Dar ținând cont că probabilitatea ca un bilet să fie câștigător este de 1 / 32, cele mai mari șanse sunt ca din cele 200 de bilete să iasă doar vreo 6. Să zicem că stăm un pic mai bine pentru că ies 600 din cele 1,000 de pariuri, și nu doar 500 cât ar fi normal la o probabilitate de 50% / pariu, dar chiar și așa lucrurile nu arată într-un mod prea promițător. Problema este că în final depindem de noroc pentru că trebuie să prindem cât mai multe bilete cu 5/5, iar asta nu mai ține de cunoștințele noastre la pariuri.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) - află de ce este bine să joci doar câte un meci pe bilet


Metoda 3 : Pariuri în sistem Martingale, cu un buget de 3,100RON și o miză de start de 100RON / primul pariu

Pentru a ușura calculele, voi folosi de data aceasta o cotă de 2.00 în loc de 1.90, deci una favorabilă clar sistemului Martingale. După fiecare pariu pierdut miza trebuie dublată (100, 200, 400, 800, 1600), ceea ce înseamnă că fiecare pariu câștigător va compensa tot ce am pierdut la precedentele, și va aduce și un profit de 100RON. Asta înseamnă că putem face chiar un profit de 60,000RON (600 * 100), ceea ce este foarte tare nu? Doar că există o mică problemă... de fapt una mai mare. În nici un moment nu trebuie să prindem mai mult de 4 pariuri pierzătoare la rând, deoarce al 5-lea pariu pierdut ar duce la pierderea întregii bănci inițiale.

Pare improbabil nu? Nu, nu este, de fapt este o șansă de 1 / 32 ca acest lucru să se întâmple. Sau altfel spus, este la fel de probabil să îți dublezi banca de pariuri cum este să pierzi cinci pariuri consecutive. Dacă vei face un experiment, vei simți pe pielea ta că ceea ce spun este cât se poate de adevărat, chiar dacă la prima vedere nu mă vei crede.

Vrei să citești și alte articole utile? Atunci CLICK AICI; te așteaptă într-un singur loc lin-uri către cele mai bune articole, ghiduri și tutoriale de pe site!

 

3. CUM SCOT MAXIMUL PARIORII PROFESIONIȘTI DIN PARIURI SINGLE?

castig pariuri un barbat cu bani in buzunarul sacoului

Sper că ai ajuns la aceeași concluzie ca și mine, și aceea că plasarea de pariuri single este cea mai bună metodă ca pe termen lung să faci profit depinzând la minim de noroc. Problema este că trebuie să poți întoarce cotele în favoarea ta, pentru că în situația de mai sus am vorbit despre 600 de pariuri câștigătoare din 1,000 (unde fiecare pariu are o șansă de 50% de câștig), deși în realitate ar trebui să câștigi doar 500 din astfel de pariuri. Pariorii profesioniști știu că inevitabil fiecare pariu ține un pic de noroc, iar de aceea obiectivul lor este ca la final să aibă mai multe pariuri câștigătoare decât pierzătoare. Pentru a face asta ei:

 • au un money management foarte bine pus la punct de la care nu se abat în nici o situație.
 • au un sistem de analizare al pariurilor bine pus la punct și pe care îl actualizează constant în funcție de rezultatele pariurilor precedente și de punctele slabe / forte pe care le descoperă că sistemul le are.
 • caută să joace doar ”value bets, unde probabilitatea reală de câștig a unui pariu este mai mare decât cota respectivului pariu
 • aleg pariuri unde iau decizii bazate doar pe argumente logice, sunt cât se poate de obiectivi, nu pariază pe echipa favorită, nu dau cash out când li s-a făcut frică doar pentru că au un ”feeling” nebazat pe argumente etc.

Pare simplu? În teorie da, dar în practică este destul de complicat, iar acesta este un subiect ce merită aprofundat. Avem pe site un ghid amănunțit pentru cei care tind să devină pariori profesioniști, ghid ce poate fi accesat la acest link: https://pariurix.com/ghidul-pariorului-profesionist-in-4-pasi.html

 

4. EXISTĂ ȘI ALTE METODE BUNE DE A CÂȘTIGA LA PARIURI?

Asta nu înseamnă că strategia de mai sus este singura care poate fi profitabilă pe termen lung. Așa cum am discutat și la începutul articolului, o altă metodă populară de a câștiga la pariuri este aceea de a creea o strategie de pariuri sportive potrivită modului tău de a paria. O astfel de strategie de regulă funcționează doar pentru cei care a creat-o sau pentru un grup restrâns de oameni. Doar pentru că tu copii o strategie care merge bine pentru altcineva, nu înseamnă că ea va funcționa la fel de bine și pentru tine.

De exemplu chiar pe forumul PariuriX avem o strategie creată de unul din userii noștri, petremihai, numită Minutul următorului gol, care este foarte eficientă pentru el și pentru alți pariori, însă nu pentru toți. Ea este însă foarte apreciată per total și te invit și pe tine să o descoperi: https://pariurix.com/discutii/strategia-minutul-urmatorului-gol-cu-intervale-de-10-minute-prezentare-si-intrebari-42326.html

De asemenea avem și un ghid de strategii pariuri sportive ce conține cele mai cunoscute sisteme de pariere din ultimii 10 ani. Nu înseamnă că toate sunt la fel de bune, dar poate găsești unul care să îți placă și pe care să îl adaptezi modului tău de a juca. Accesează ghidul chiar acum!

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online
 

Te-ar mai putea interesa și: