1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. 5 scheme la pariuri sportive care te vor ajuta să câștigi mai mulți bani!

5 scheme la pariuri sportive care te vor ajuta să câștigi mai mulți bani!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:42:00

image 5 scheme la pariuri sportive care te vor ajuta să câștigi mai mulți bani!

Aici vei găsi 5 scheme la pariuri sportive care te vor ajuta să scoți mai mult din pariurile tale și să ai rezultate mai bune pe termen lung, dar în primul și primul rând să vedem de ce este bine să utilizezi o strategie sau un sistem de pariuri. 

Aplică acum schemele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!


1. DE CE SĂ UTILIZEZI O STRATEGIE DE PARIURI SPORTIVE

Pariurile sportive sunt o distracție pentru unii oameni, dar pot deveni și un mod de a aduce venituri suplimentare și de a trăi din acestea. Din păcate sunt foarte mulți care pierd la pariuri sportive și acest lucru se explică prin faptul că n-au niciun plan când pariază, nu sunt interesați să aplice anumite strategii și chiar le ignoră complet.

Pentru a câștiga trebuie să se informeze ce fac pariorii profesioniști, să aplice anumite scheme sau strategii de pariuri dacă vor să aibă profit. Nu este greu de învățat astfel de metode de pariere, în doar câteva minute se pot citi și chiar aplica. Cei care sunt începători pot citi astfel de scheme și vor vedea că informațiile sunt utile pentru a avea profit din pariuri sportive.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Există nenumărate strategii de pariuri, unele care au fost inventate chiar în urmă cu câteva secole, deși este drept că acestea erau mai degrabă gândite pentru jocuri de cazino. Dar și la pariuri ele pot fi aplicate fără nici o problemă. Unele strategii sunt mai bune, în timp ce altele mai puțin bune. Noi în acest articol ne vom concentra doar pe cele mai bune strategii inventate pe forumul nostru de discuții, adică acele sisteme de pariere care au fost propuse de utilizatori ai comunității PariuriX și care au adus rezultate bune sau foarte bune pariorilor care le-au testat.

Înainte de toate, vreau să îți mai propun un ghid și 2 articole despre strategii, sisteme și scheme de joc, toate foarte amănunțite:

2. CINCI SCHEME LA PARIURI SPORTIVE

2.1 Schema Minutul următorului gol

Această strategie este considerată foarte bună de mulți jucători deoarece are rezultate bune. Trebuie să-ți faci un cont la o agenție de pariuri sportive, deoarece doar online poți aplica strategia. "Minutul următorului gol" este o opțiune de pariere care poate fi găsită în partea de jos a paginii la oferta agenției de pariuri. Este specifică mai ales jocurilor de streaming video. Intervalul de timp pe care se desfășoară este de 10 minute. Poate fi: Gol până la minutul 20; 30; 40... La echipele mari cotele sunt mai mici de 2.50-3; la echipele mai mici cotele sunt chiar de 3-5. Există un interval de timp în care cresc cotele, apoi rămân fixe. De regulă se câștigă, dar dacă ai ghinionul să prinzi un meci în care nu se marchează atunci pierzi. Strategia poate fi adaptată bineînțeles și pentru intervale de 15 minute.

Cei care aleg să folosească această strategie de pariuri trebuie să se găndească și la varianta de a prinde un meci cu scor 0-0, deci trebuie să aibă ceva bani în cont. Se recomandă începerea din primul minut al jocului, dar poți începe și din minutele 15 - 30 dacă nu s-a marcat până atunci. Șirul de numere se stabilește în funcție de eveniment, de cote și de tipul intervalului pe care pariezi (10 sau 15 minute). Meciurile trebuie bine alese, este bine să nu se parieze pe meciurile din România Liga 1. Aplicând această metodă se poate avea profit zilnic, nu foarte mare, dar sigur. Nu trebuie să riști mult în dorința de a câștiga mult deodată, deoarece în timp prin aplicarea schemei se poate crește profitul mai sigur. La agențiile online apare dezavantajul că se pot bloca cotele la accidentare sau penalty, se poate bloca chiar în timp ce pui pariul ceea ce nu este de dorit, se poate să pierzi conexiunea la internet sau să fie scor 0-0.

Pentru a afla mai multe despre această strategie, îți recomand să accesezi următoarele topicuri de pe forumul nostru de discuții: ”Strategia Minutul urmatorului gol cu intervale de 10 minute Prezentare si intrebari” și ”Strategia MUG - Minutul următorului gol cu intervale de 15 minute”.
 

2.2 Pariuri live pe tenis 

Această strategie se aplică de obicei la tenis, cotele trebuie să fie mari, peste 3. Se folosește Șirul lui Fibonacci și anume numere 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55. La tenis fiecare din cei doi jucători au câte o cotă pentru a câștiga game-ul la un scor. Se verifică rezultatele fiecărui game dintr-un meci după ce au fost primele 5 game-uri. Dacă nu s-a înregistrat un W-30 se folosește Șirul lui Fibonacci la cota noastră și se joacă scorul W-30 doar până ce se câștigă pariul. La fete se joacă 40-40 și după game 4. Scorul corect game se aplică pe cel care servește, dar pentru ambii jucători.
 

2.3 Profit cu jucătorii nefavoriți

Este o strategie bazată pe tenis, este simplu de folosit și are la bază aplicarea Șirului Martingale și anume: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, ... Trebuie să ai destui bani în bancă pentru a putea face 6-8 pariuri unul după altul. Șirul Martingale se aplică pe game-urile jucătorului nefavorit. Trebuie să se analizeze bine meciul, să se știe care este jucătorul nefavorit și cel favorit, în funcție de performanțele pe care le-au avut, trebuie cunscute surprizele ce le-au avut în timpul meciurilor în ceea ce privește câștigarea seturilor. Condiția ca să se poată aplica strategia este să avem cotele de 2-3. Pentru profit trebuie alese întotdeauna cote mari, peste 2. Cei care folosesc această strategie se bazează pe faptul că la multe meciuri se întâmplă ca jucătorul nefavorit să câștige primul set sau poate pierde la diferență mică de cel favorit.
 

2.4 Schema fără 1-0, 0-1

Această schemă de tip arbitraj aduce câștig la orice rezultat, insă se pierde la scorul de 1-0 sau de 0-1. Deci trebuie analizat meciul, dacă se marchează goluri pentru a se obține profit. La 4-6 goluri profitul este mare. Nu trebuie să pariați la meciuri la care se înscriu de obicei goluri puține deoarece se poate pierde și cu scor de 1-0 și cu 0-1.

Se caută agențiile de pariuri care oferă cote de peste 2.10 la pariul peste 2.5 goluri. În aceste condiții se pune încă un pariu și anume total goluri - par la cota de 1.90, fixă. Se câștigă dacă scorul nu este de 1-0 sau de 0-1.
 

2.5 Cotă mare, miză mică - Strategia lui Trivale

O astfel de schemă este folosită mai ales de persoanele care pariază la agențiile de pariuri (de cartier) sau de persoanele care vor să parieze sume mici de bani. Desigur ei urmăresc să câștige și vor bilete foarte bune, cote mari. Pentru această strategie banca este de minim 14 unități, iar de preferat este ca agenția să ofere Pariu șansă (adică un procent de 10-15% din câștig dacă te scoate un singur meci și respecți anumite reguli).

Mod de realizare: se pun 7 bilete de 2 RON pe 6 soliști; cotele trebuie să fie destul de mari, cuprinse între 1.30-1.60, deci să nu existe cote mai mici de 1,30; cotele vor fi mari pe fiecare din cele 7 bilete; vor fi 5 duble și 7 variante.

Dublele sunt: 1 și X şi se referă la seturi de tenis, număr de goluri și așa mai departe. Pe cele 7 bilete se va juca:

  • 1X1X1
  • X1X1X
  • 1111X
  • XXX11
  • X1XX1
  • X1111
  • 11X11

Dacă se câștigă 6 soliști există posibilitatea de 22% să se câștige 5 duble. În acest caz se pot câștiga mii de lei. De asemenea există posibilitatea de 78% să se câștige 4 duble din 5. În acest caz se poate câștiga o sumă de 30-300 lei. Desigur cîștigurile depind în mare măsură de oferta organizatorului de la agenția de pariuri sportive. 

Află mai multe despre strategia lui Trivale: https://pariurix.com/discutii/baze-pentru-strategia-lui-trivale-49118.html.


3. CONCLUZII FINALE SCHEME PARIURI ONLINE

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare strategii inventate de utilizatorii comunității PariuriX. Dacă  vrei să accesezi topicurile fiecărei strategii în parte, să vezi alte sisteme de joc, sau să prezinți propria ta strategie de pariuri, atunci te invit să intri pe forumul de discuții PariuriX și să accesezi secțiunea ”Strategii Pariuri Sportive”. 

Iar dacă dorești să descoperi și cele mai populare strategii pentru pariuri sportive și jocuri de noroc la nivel mondial, sau ești în căutarea unor articole mai amănunțite despre sisteme de joc, atunci găsești în partea de sus a acestui articol câteva link-uri utile.

Aplică acum schemele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX