1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Trei strategii de pariuri de testat pe Betfair Betting Exchange

Trei strategii de pariuri de testat pe Betfair Betting Exchange

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:41:00

image Trei strategii de pariuri de testat pe Betfair Betting Exchange

De-a lungul timpului am prezentat pe site-ul nostru nenumărate strategii de pariuri, dar astăzi vreau să prezint 3 strategii despre care nu am mai vorbit până acum și care sunt gândite special pentru platforma Betfair Betting Exchange (deschide cont acum). De ce doar acolo? De fapt ele ar putea merge și la agenții normale (nu am testat totuși), dar există câteva motive pentru care pe această platformă vor da cele mai bune rezultate:

  • pot implica plasarea de pariuri contrare unul celuilalt, iar la o agenție obișnuită poți avea probleme dacă joci în acest mod. În schimb pe betting exchange nu e nici o problemă.
  • poți prinde cote mai bune pe Exchange dacă aștepți momentul potrivit, iar strategiile depind atât de un timing bun cât și de cote cât mai mari.
  • fluctuațiile de cote la pariuri live sunt de regulă mai mari aici, lucru care din nou ne interesează.

Deschide cont și joacă la Betting Exchange, cea mai bună agenție de exchange din lume!

 

1. Plasarea de ”pariuri sigure” live

Dacă nu știi ce este un ”sure bet” accesează ACEST ARTICOL, dar pe scurt constă în parierea pe toate rezultatele posibile ale unui pariu la cele mai bune cote astfel încât să faci proit indiferent de rezultatul final respectivului pariu. Strategia este însă ceva mai specifică. Alegi un meci în care scorul înainte de minutul 40 este de 1:0 sau 0:1 (preferabil să conducă echipa favorită). În acel moment (ideal e minutul 40) dai ”BACK” la ”under 2.5”, adică pariezi că nu se vor marca mai mult de 2 goluri în meci. În acest moment cota pentru un astfel de pariu este destul de mare, de regulă peste 2.00, și poate trece și de 2.60 în funcție de meci. 

În ultimele minute ale primei reprize uită-te atent la cote, deoarece în mod normal vor începe să se schimbă vizibil, cota pentru pariul tocmai plasat de tine va scade, iar pentru un pariu contrar va crește. O situație perfectă pentru a profita. Când cota pentru lay under 2.5 este suficient de bună, joacă acest pariu și vei face profit indiferent de rezultat. 

Am văzut cote de 2.60 pentru ”under 2.5” în minutul 40 care coborau până la 2.20 patru minute mai târziu, fără a se întâmpla ceva pe tabela de marcaj. De aceea recomand FIX acest interval, pentru că e o tendință care se repetă frecvent. Dacă nu dai de o cotă suficient de bună în finalul primei reprize, atunci așteaptă până după pauză, pentru că în primele minute din nou urmează oscilații mari.

Trebuie totuși să știi să joci sumele corecte astfel încât să faci același profit indiferent de rezultat, iar de aceea ar fi bine să citești articolul de la link-ul dat de mine mai sus. Acolo ți-am explicat în detaliu. Ia în considerare și eventualele dezavantaje: se poate marca un gol în acel interval de câteva minute, sau din diferite motive nu vor oscila cotele așa cum anticipai. Din acest motiv trebuie să vii și cu un plan de rezervă pentru situații mai puțin plăcute. E o strategie departe de a fi sigură, dar am văzut că mulți pariori din afară au avut succes cu ea. Deci merită încercată.

Citește ghidul celor mai bune strategii de pariuri sportive testate și încercate în ultimii 15 ani!

 

2. Pariuri de tipul ”over 1.5 goluri” pe care utilizezi cash out

Pariezi pe un meci de fotbal că se vor marca peste 1.5 goluri. De obicei cota va fi cuprinsă între 1.20 și 1.50. Imediat ce se marchează primul gol dai cash out. Cu cât se marchează mai repede, cu atât și suma oferită de agenție va fi mai mare, și poate ajunge chiar și la 90% din câștigul total inițial. Partea bună este că și dacă primul gol vine târziu, suma oferită la cash out tot va fi una decentă.

De ce? Pentru că ar mai trebui un singur gol marcat pentru ca pariul să fie câștigător. Iar dacă te uiti la cotele oferite pe intervale de timp, atunci vei vedea că aproape întotdeauna cotele pentru un gol marcat în ultimele 10 - 15 minute sunt cele mai mici, pentru că atunci crește probabilitatea unui gol înscris. Și cum suma oferită la cash out este influențată și de astfel de calcule, vei vedea că nu vei primi chiar mărunțis. Sigur, ideal e să se marcheze cât mai rapid. Există și posibilitatea să nu se înscrie deloc, dar nah, trebuie să mai fii și inspirat în alegerea pariurilor potrivite. Nu te apuci să alegi meciuri la întâmplare.  Din nou, e o strategie care nu va aduce câștiguri incredibile, dar poate genera profit pe termen lung dacă o combini și cu câteva cunoștințe proprii. 

 

3. Pariezi pe toate rezultatele posibile ale unui meci, mai puțin pe unul

Iei o partidă unde echipa gazdă este favorită certă și împarți miza în 3 părți: pe victoria ei cu 1:0, pe o remiză albă 0:0 și pe ”over 1.5 goluri”. Cât pariezi? Utilizezi un calculator precum ACESTA care să calculeze automat mizele pentru tine. Introduci cota pentru fiecare pronostic în parte și miza totală, iar calculatorul va face restul. De exemplu vrem să mizăm 50 de unități și avem un meci între Chelsea și Wigan unde:

  • Scorul 0:0 are cotă 13.50 -> pariezi 4.04u și câștigi 54.54u
  • Scorul 1:0 are cotă 7.20 -> pariezi 7.57u și câștigi 54.50u
  • Opțiunea over 1.5 are cotă 1.42 -> pariezi 38.39u și câștigi 54.51u

Practic faci profit de 10% indiferent de rezultat, DAR în cazul în care echipa oaspete se impune cu 1:0, atunci pariul este pierzător și vei pierde toți banii puși în joc (cei 50u). Practic vorbim de un Easy Money, dar cu mai multă valoare deoarece de regulă pariurile de acest gen îți vor oferi un câștig bun comparativ cu riscurile asumate. Mai ales dacă ești și capabil să alegi meciurile potrivite pe care să pariezi, și nu le iei la întâmplare.

După un pariu câștigător, faci exact ca la Easy Money - următorul pariu nu îl mai joci pe 50u, ci pe noua bancă de 54.5u. Și faci așa până când ajungi la 100u; în acel moment pui profitul deoparte și o iei de la capăt cu o miză de 50u.  Sau în fine, poți adapta strategia stilului tău de joc, nu te obligă nimeni să o utilizezi fix în acest mod. 

Deschide cont și joacă la Betting Exchange, cea mai bună agenție de exchange din lume!

 

Te-ar mai putea interesa și: 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX