Winner verificare bilet - află chiar acum dacă ești câștigător!

50,9k 2

În acest articol îți voi arăta cum poți verifica rapid statusul biletelor de pariuri jucate la agenția Winner! Din păcate la această casă de pariuri se poate juca doar offline, chiar dacă pentru o vreme ea a deținut o licență ONJN și a oferit servicii inclusiv online. Așa că va trebui să ne focusăm doar pe biletele jucate în agențiile stradale.

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit?

Descoperă acum cea mai bună ofertă!

 

Winner verificare bilet - ce vei găsi în acest articol?

  1. Cum verific biletele jucate offline?
  2. Consultarea rezultatelor pe site-ul winner.ro
  3. Recomandările noastre pentru o verificare mai facilă

 

1. Verificare bilet Winner - cum verific biletele jucate offline?

La Winner Bet verificarea biletului de pariuri se face în cel mai ușor mod cu putință. Ia biletul în mână și vezi că în partea de jos a acestuia, chiar lângă dată, ai un cod de verificare online. Ai un exemplu mai jos pentru a putea găsi ușor respectivul cod.

winner pariuri sportive

Acum intră pe site-ul winner.ro, iar în partea dreaptă a paginii vei vedea un widget ce conține un chenar alb, iar lângă un buton ”Verificare”. Trece în chenar codul de pe biletul tău, și apasă apoi pe respectivul buton.

winner pariuri sportive pagina web

Se va deschide o fereastră în care este afișat biletul jucat de tine. În partea de sus este scris statusul său (câștigător / pierzător / în desfășurare), cota totală și câștigul maxim. Mai jos sunt listate meciurile și pronosticurile jucate de tine, în dreptul fiecăruia fiind trecut statusul. Astfel poți vedea rapid care meciuri ți-au ieșit, care te-au scos, și care nu sunt încă decise. Simplu și rapid!

Joacă la pariuri online chiar acum cu un bonus atractiv de bun venit!

Descoperă oferta!

winner pariuri sportive

 

2. Winner bet verificare rezultate ale meciurilor jucate

Intră pe winner.ro și vei vedea că în partea stângă a paginii ai un meniu de sporturi. Sub acesta se află un meniu ”Extra” unde prima opțiune este ”Rezultate”. Dă click pe aceasta, și se va deschide o fereastră unde poți consulta rezultatele tuturor evenimentelor aflate în oferta Winner. Din păcate acestea sunt oferite sub forma unei liste lungi, și nu avem o opțiune de căutare sau de filtrare. Din acest motiv recomand pentru consultarea rezultatelor alte site-uri precum flashscore.com

winner pariuri sportive

 

3. Winner verificare bilet - care sunt recomandările PariuriX?

Așa cum ai văzut, dacă plasezi la Winner pariuri sportive, procesul de verificare bilet este ușor de parcurs. Acesta este și mai simplu dacă joci online la una din agențiile recomandate de Pariurix.com, unde poți dintr-un singur click să consulți istoricul pariurilor tale, și unde de asemenea poți primi notificări direct pe mobil atunci când un bilet este decis. Agențiile online au și avantajul că poți paria non-stop la orice oră din zi sau din noapte din confortul casei tale sau din mers de pe mobil, că ai acces la o ofertă sportivă mai bogată sau că poți juca la pariuri live în cele mai bune condiții.

Contrar la ce cred unii, nu există nici un risc să joci online; datele bancare sunt protejate cu socket-uri SSL (dar poți depune și fără card - vezi aici cum), informațiile tale sunt confidențiale (nu primești plicuri acasă și nimeni nu poate afla că joci acolo), iar agențiile nu te pot păcăli pentru că se supun unor legi și trebuie să răspundă în fața ONJN-ului în cazul unor abuzuri.  Poți vedea AICI o listă completă cu avantajele oferite de pariurile online.

Poți urmări AICI o listă actualizată cu cele mai atractive oferte la pariuri sportive online în 2020, iar AICI poți descoperi casele de pariuri online recomandate, adică cele care noi considerăm că oferă per total cele mai bune servicii! În încheiere vreau să îți enumăr și agențiile recomandate de PariuriX.com, și să îți arăt ce bonusuri de bun venit oferă acestea: 

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

Unibet 100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON

Te-ar mai putea interesa și:

Discutii