1. Home »
  2. Stradale »
  3. Verificare bilet Total Bet - află pe loc dacă norocul ți-a surâs!

Verificare bilet Total Bet - află pe loc dacă norocul ți-a surâs!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-01-05 05:10:00

image Verificare bilet Total Bet - află pe loc dacă norocul ți-a surâs!

Deși poate suna surprinzător, Total Bet este operatorul de pariuri cu cele mai multe agenții stradale din România - aproximativ 2,000. Astfel acesta depășește agenții mult mai consacrate precum Superbet, Stanleybet sau Casa Pariurilor. Secretul din spatele numărului mare de locații stradale îl reprezintă faptul că este ușor pentru orice persoană să își deschidă o agenție Total Bet în fanciză. De ce? Pentru că cele mai multe sunt amplasate în baruri. Cert e că un număr mare de locații aduce cu sine și un număr mare de jucători. De aceea vreau să îți arăt cum se parcurge procesul de verificare bilet la această casă de pariuri, mai ales că nu toți știu care este site-ul acestui operator.

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit fără rulaj?

Descoperă acum cea mai bună ofertă!

 

VERIFICARE BILET TOTAL BET - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Total Bet verificare bilet online - cum aflu rapid dacă am câștigat?
  2. Total Bet rezultate - consultă rezultatele meciurilor pe site-ul operatorului
  3. Ce trebuie să știu dincolo de procesul de verificare Total Bet?

 

1. Total Bet verificare bilet online - cum aflu rapid dacă am câștigat?

Procesul de verificare bilet la Total Bet este destul de ușor de parcurs. Fiecare bilet de pariuri, de exemplu total bet fotbal pariuri, conține un anumit cod de verificare (care aici este cunoscut sub numele de ”serie bilet”) ce trebuie introdus pe site-ul agenției pentru a vedea dacă acesta este câștigător sau nu. La bilete acest cod poate fi găsit chiar deasupra meciurilor jucate de tine, așa cum se poate vedea în poza de mai jos. 

total bet verifica biletul online

Site-ul oficial este www.tbet.ro. Trebuie să intri aici și să introduci codul tău în căsuța ”Verificare bilet” din partea dreaptă a paginii, exact ca în exemplul meu. Nu există nici un buton de Verificare, așa că odată ce ai introdus codul complet va trebui să apeși tasta Enter. Ai grijă să ai în acel moment cursorul mouse-ului deasupra respectivei căsuțe, pentru că în caz contrar comanda nu va fi luată. 

total bet interfata website

În final se va deschide o pagină unde sunt listate meciurile de pe bilet, și statusul lor. Selecțiile verzi sunt câștigătoare, cele roșii sunt pierzătoare, iar cele negre sunt încă în desfășurare. Tot de pe această pagină poți vedea care a fost miza jucată și care este câștigul minim și maxim. 

tbet  verifica serie bilet

 

2. Total Bet rezultate - consultă rezultatele meciurilor pe site-ul operatorului

Poți consulta pe site rezultate fotbal dar și din alte sporturi, indiferent dacă le-ai pariat sau nu. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.tbet.ro și să accesezi din meniul orizontal de sus opțiunea ”Rezultate”. Se va deschide o pagină unde ai posibilitatea de a filtra meciurile în funcție de sport, competiție sau dată. Tot aici poți consulta și rezultate de la jocul ”Bila Magică”. Eu totuși aș recomanda pentru rezultate și scoruri live un site ceva mai consacrat precum flashscore.com, dar este bine de știut că poți consulta și rezultate live și pre-meci. 

total bet ligile, pariuri sportive, pariuri live

 

3. Total Bet - ce trebuie să știu dincolo de procesul de verificare bilet?

Deși procesul de verificare bilet la Total Bet este unul ușor de parcurs, parcă la casele de pariuri online este și mai ușor. Acolo ai o secțiune ”Istoric” unde poți vedea direct statusul biletelor tale, fără a mai fi necesar să introduci un cod de verificare bilet. Ca să nu mai spun de faptul că online poți pune și mâna pe bonusuri atractive pentru prima depunere. De exemplu netbet.ro oferă până la 1,500RON bonus pe durata primelor 5 depozite, iar la unibet.ro primul pariu este fără risc în limita a 250RON. Există și multe alte motive pentru care a venit momentul să îți deschizi un cont online, și pe care le poți descoperi AICI. Iar dacă îți este teamă că nu te descurci, avem un tutorial care îți prezintă pas cu pas cum să joci la pariuri online

Noi recomandăm în special 3 agenții pe internet (cele care considerăm că oferă cele mai bune servicii). De asemenea, poți vedea o listă actualizată cu cele mai atractive oferte la pariuri sportive online în 2024, iar și poți descoperi casele de pariuri online recomandate, adică cele care noi considerăm că oferă per total cele mai bune servicii!

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX