Verificare bilet Total Bet - află pe loc dacă norocul ți-a surâs!

Deși poate suna surprinzător, Total Bet este operatorul de pariuri cu cele mai multe agenții stradale din România - aproximativ 2,000. Astfel acesta depășește agenții mult mai consacrate precum Superbet, Stanleybet sau Casa Pariurilor. Secretul din spatele numărului mare de locații stradale îl reprezintă faptul că este ușor pentru orice persoană să își deschidă o agenție Total Bet în fanciză, cele mai multe fiind amplasate în baruri. Cert e că un număr mare de locații aduce cu sine și un număr mare de jucători, așa că vreau să îți arăt cum se parcurge procesul de verificare bilet la Total Bet, mai ales că nu toți știu care este site-ul acestui operator.

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit?

Descoperă acum cea mai bună ofertă!

 

VERIFICARE BILET TOTAL BET - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Total Bet verificare bilet online - cum aflu rapid dacă am câștigat?
  2. Total Bet rezultate - consultă rezultatele meciurilor pe site-ul operatorului
  3. Ce trebuie să știu dincolo de procesul de verificare Total Bet?

 

1. Total Bet verificare bilet online - cum aflu rapid dacă am câștigat?

Procesul de verificare bilet la Total Bet este destul de ușor de parcurs. Fiecare bilet de pariuri conține un anumit cod de verificare (care aici este cunoscut sub numele de ”serie bilet”) ce trebuie introdus pe site-ul agenției pentru a vedea dacă acesta este câștigător sau nu. La biletele Total Bet acest cod poate fi găsit chiar deasupra meciurilor jucate de tine, așa cum se poate vedea în poza de mai jos. 

Site-ul oficial Total Bet este www.tbet.ro. Trebuie să intri aici și să introduci codul tău în căsuța ”Verificare bilet” din partea dreaptă a paginii, exact ca în exemplul meu. Nu există nici un buton de Verificare, așa că odată ce ai introdus codul complet va trebui să apeși tasta Enter. Ai grijă să ai în acel moment cursorul mouse-ului deasupra respectivei căsuțe, pentru că în caz contrar comanda nu va fi luată. 

În final se va deschide o pagină unde sunt listate meciurile de pe bilet, și statusul lor. Selecțiile verzi sunt câștigătoare, cele roșii sunt pierzătoare, iar cele negre sunt încă în desfășurare. Tot de pe această pagină poți vedea care a fost miza jucată și care este câștigul minim și maxim. 

 

2. Total Bet rezultate - consultă rezultatele meciurilor pe site-ul operatorului

Poți consulta pe site-ulTotal Bet rezultate fotbal dar și din alte sporturi, indiferent dacă le-ai pariat sau nu. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.tbet.ro și să accesezi din meniul orizontal de sus opțiunea ”Rezultate”. Se va deschide o pagină unde ai posibilitatea de a filtra meciurile în funcție de sport, competiție sau dată. Tot aici poți consulta și rezultate de la jocul ”Bila Magică”. Eu totuși aș recomanda pentru rezultate și scoruri live un site ceva mai consacrat precum flashscore.com, dar este bine de știut că poți consulta și pe site-ul Total Bet rezultate live și pre-meci. 

 

3. Ce trebuie să știu dincolo de procesul de verificare bilet Total Bet?

Deși procesul de verificare bilet la Total Bet este unul ușor de parcurs, parcă la casele de pariuri online este și mai ușor. Acolo ai o secțiune ”Istoric” unde poți vedea direct statusul biletelor tale, fără a mai fi necesar să introduci un cod de verificare bilet. Ca să nu mai spun de faptul că online poți pune și mâna pe bonusuri atractive pentru prima depunere. De exemplu netbet.ro oferă până la 1,500RON bonus pe durata primelor 5 depozite, iar la unibet.ro primul pariu este fără risc în limita a 250RON. Există și multe alte motive pentru care a venit momentul să îți deschizi un cont online, și pe care le poți descoperi AICI. Iar dacă îți este teamă că nu te descurci, avem un tutorial care îți prezintă pas cu pas cum să joci la pariuri online

Noi recomandăm în special 3 agenții pe internet (cele care considerăm că oferă cele mai bune servicii). De asemenea, poți vedea AICI o listă actualizată cu cele mai atractive oferte la pariuri sportive online în 2020, iar AICI poți descoperi casele de pariuri online recomandate, adică cele care noi considerăm că oferă per total cele mai bune servicii!

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!