1. Home »
  2. Stradale »
  3. Cum parcurg procesul de verificare bilet la Sport Bet Challenge?

Cum parcurg procesul de verificare bilet la Sport Bet Challenge?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:47:00

image Cum parcurg procesul de verificare bilet la Sport Bet Challenge?

Sport Bet Challenge este un operator de pariuri stradal ce oferă doar pariuri offline, și care nu credem că va face trecerea pe piața de pariuri online în viitorul apropiat. Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care și-o pun pariorii despre această agenție este legată de modul în care poți verifica dacă biletele jucate sunt câștigătoare, așa că în cele ce urmează îți voi arăta cum se parcurge pas cu pas procesul de verificare bilet la Sport Bet Challenge.

Deschide cont și joacă la pariuri online cu un super bonus de bun venit!

Descoperă oferta propusă!


Sport Bet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Fiecare bilet de pariuri conține un cod din 13 cifre care este trecut sub codul de bare, exact ca în poza de mai jos.

Acest cod trebuie introdus pe site-ul sportbetchallenge.ro în secțiunea Verificare Bilet, după care trebuie să apeși pe butonul de Search.

Dacă codul introdus este greșit atunci nu se va întâmpla nimic, iar butonul nu va merge. Dacă în schimb codul introdus este unul corect, atunci se va deschide o fereastră precum cea din poza de mai jos.

Aici vei găsi o listă cu meciurile conținute de biletul tău, pariurile jucate, statusul lor (câștigător / pierzător / în desfășurare / anulat), rezultatul biletului, suma mizată, dar și cea câștigată. Ar mai trebui menționat că procesul de verificare bilet la Sport Bet Challenge este același indiferent că joci la pariuri sportive sau la pariuri loto.


Ce trebuie să mai știu despre procesul de verificare bilet Sport Bet Challenge?

Poți verifica un bilet de pariuri și direct dintr-o agenție proprie, rugând casiera să îl verifice pentru tine (dar nu știu cât de fericită va fi). De asemenea, poți verifica rezultatul fiecărui meci în parte. Site-ul Sport Bet Challenge conține o astfel de secțiune de ”Rezultate”, dar recomandăm utilizarea unui serviciu mai profesionist precum https://soccerkeep.com/.

Deși este ușor să verifici biletul de pariuri la Sport Bet Challenge, noi îți recomandăm să faci următorul pas și să îți deschizi un cont de pariuri online deoarece poți juca la orice oră din zi sau din noapte din fața calculatorului sau de pe orice telefon / tabletă, având acces la o ofertă sportivă bogată, la cote bune și la alte servicii de calitate. De asemenea, un cont nou la una din casele de pariuri online recomandate îți aduce și un pachet foarte atractiv de bun venit, astfel încât vei avea fonduri mai consistente la dispoziție pentru a miza pe evenimentele sportive preferate. Poți vedea AICI o listă actualizată cu cele mai atractive oferte la pariuri sportive online în 2021, iar AICI poți descoperi casele de pariuri online recomandate, adică cele care noi considerăm că oferă per total cele mai bune servicii!

Deschide cont și joacă la pariuri online cu un super bonus de bun venit!

Descoperă oferta propusă!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX