1. Home »
  2. Stradale »
  3. Totul despre Senator Bet - pariuri sportive, locații, program

Totul despre Senator Bet - pariuri sportive, locații, program

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:47:00

image Totul despre Senator Bet - pariuri sportive, locații, program

În acest articol vom vorbi despre Senator Bet, o casă de pariuri sportive mai puțin cunoscută în România. Aceasta este prezentă doar offline, nu și online, și nu are nici pe departe atât de multe sucursale precum operatorii mult mai consacrați. Dar dacă se întâmplă să treci vreodată pe lângă o sucursală Senator Bet, atunci este bine să știi câte ceva despre această agenție.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!


1. Cine este operatorul de pariuri sportive Senator Bet?

Agenția de pariuri sportive Senator Bet este operată de către SC TOP CLUB GAMES SRL, companie cu sediul în Pitești, și are drept de operare offline prin licența cu numărul RO3030L001340. Site-ul agenției poate fi accesat la adresa www.sbet.ro.  Dar în afară de aceste date preluate de pe site-ul oficial al agenției, nu aș ști să îți zic prea mult, alte informații fiind aproape imposibil de găsit.


2. Locații și Program Senator Bet

Pe site-ul sbet.ro există o secțiune ”Agenții” care ar trebui să ne afișeze o listă cu locațiile operatorului, însă aceasta nu este funcțională. Așa că nu aș ști să își zic câte agenții Senator Bet există în România, cert este că mult mai puține decât a competitorilor cunoscuți. Cât despre programul Senator Bet, acesta este unul clasic: agențiile se deschid la ora 10:00 și se închid la 22:00.


3. Franciză Senator Bet

Este oferită posibilitatea de a deschide o casă de pariuri în franciză, dar nu sunt oferite prea multe informații în acest sens. Există în schimb un număr de contact special pentru așa ceva - 0772 221 144. Aici vei primi mai multe detalii.


4. Senator Pariuri Sportive – cât de bună este oferta?

Oferta de pariuri sportive Senator Bet acoperă 14 sporturi, ceea ce este bine pentru un operator stradal. La meciurile de fotbal din campionate decente vei găsi 20-30 de opțiuni de pariere, printre care inclusiv handicapuri asiatice, pariuri combinate sau succesiune evenimente.  Găsim chiar și pariuri pe cornere sau scor corect multiplu, dar deloc surprinzător lipsesc pariurile pe marcatori sau pe cartonașe (multe agenții offline nu le au în oferă).

Și la meciuri de tenis, baschet sau handbal vei găsi în jur de 15 opțiuni de pariere, dar la sporturi secundare de regulă te așteaptă maxim 3-4 piețe de pariuri. Per total oferta sportivă este una decentă pentru o agenție stradală, dar sunt operatori precum Superbet, Fortuna Bet sau Mozzartbet care stau mai bine. Ca să nu mai spunem de agențiile online.

 

5. Senator Bet Pariuri Sportive live

Poți plasa din locațiile Senator Bet pariuri sportive live, dar este destul de anevoios, ca la orice operator offline de altfel. Oferta se axează doar pe meciuri principale și câteva opțiuni de pariere, și trebuie să stai la coadă de fiecare dată când vrei să pui un pariu. Evident că ceea ce vrei tu să pariezi poate nici să nu mai fie valabil când îți vine rândul la casă.


6. Pariuri loto și pariuri pe jocuri virtuale la Sbet Senator

Ca orice agenție de cartier care se respectă, și Sbet Senator oferă o gamă variată de pariuri loto din care nu lipsesc loterii populare precum Grecia Keno, Win For Life sau Polonia Multi. Miza minimă este de doar 1RON / bilet, astfel încât poți juca destul de multe bilete cu o sumă modică de bani.

Locațiile Sbet oferă și pariuri pe mai multe jocuri virtuale. Atracția principală este Top 6, care este practic o loterie virtuală de tipul 35 / 49 identică cu mult mai popularele Turbo 6 sau Lucky 6. Dar mai poți  paria și pe jocuri de ruletă, keno și curse de câini, toate virtuale. Pentru fiecare dintre acestea există câte un monitor în fiecare sucursală (nu știu dacă și în cele în franciză), plus că extragerile pot fi urmărite și online pe site-ul sbet.ro.


7. Bonusuri și promoții Sbet

Senator Bet oferă o singură promoție, aceasta constând într-un bonus de până la 100% la pariurile multiple, bonusul maxim fiind acordat la minim 20 de selecții pe bilet. Cota minimă per pariu trebuie să fie de 1.25. Și că tot veni vorba, un bilet de pariuri la Sbet poate conține maxim 30 de meciuri.          

Număr evenimente

Bonus

6 selecții

5%

7 selecții

10%

8 selecții

15%

9 selecții

20%

10 selecții

25%

11 selecții

30%

12 selecții

35%

13 selecții

40%

14 selecții

45%

15 selecții

50%

16 selecții

55%

17 selecții

60%

18 selecții

65%

19 selecții

70%

20-30 selecții

100%

Vrei un bonus atractiv la pariuri online? Atunci deschide cont acum la agenția recomandată!
 

8. Verificare bilet Senator Bet

Procesul de verificare bilet Senator Bet este extrem de simplu de parcurs. În partea de jos a biletului, sub codul de bare, ai un cod de verificare online. Introdu acest cod în chenarul ”verifică” din partea dreaptă a site-ului sbet.ro, iar biletul tău de pariuri se va deschide într-o fereastră pop-up. Aici vei putea vedea dacă biletul este câștigător sau nu, și afli ce meciuri te-au scos / mai sunt de jucat. Ca alternativă există și o secțiune ”Rezultate” pe sbet.ro, asta dacă vrei să verifici manual fiecare meci în parte.


9. Contact Senator Bet – cum iau legătura cu staff-ul agenției?

O poți face la telefon, apelând numărul 0772 221 144, sau pe mail la adresa [email protected]. O altă opțiune este aceea de a accesa secțiunea ”Contact” de pe site și de a completa un formular online. Serviciul de relații cu clienții Senator Bet este disponibil zilnic între orele 10:00 și 22:00.

 

10. Pariuri sportive Senator – vom putea paria online în viitor?

În mod normal aș zice că nu ținând cont că vorbim de un operator mai puțin cunoscut, care probabil nu are resursele competitorilor cu renume. Totuși modul în care este organizat site-ul ne dă de înțeles că am putea avea parte de o surpriză în viitor. Există un formular de logare, jocurile virtuale pot fi urmărite LIVE pe site (destul de ciudat pentru o agenție offline), și mai există și o secțiune de ”Pariuri Live”. Așa că nu se știe ce ne așteaptă în viitor.


11. Concluzii finale despre Senator Bet

Dacă ai o agenție Senator Bet prin vecinătate, atunci îi poți face o vizită. Per total serviciile sunt bune pentru o casă de pariuri sportive offline, punctul forte fiind reprezentat de gama variată de pariuri virtuale. Dar per total nici nu i-aș da un premiu de excelență prea curând.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX