TotalBet - află tot ce trebuie să știi despre această casă de pariuri offline

Acest articol este dedicat agenției de pariuri sportive TotalBet. Află tot ce trebuie să știi despre Totalbet România: ofertă sportivă, program, miză minimă, servicii oferite, locații, verififcare bilet, bonus Totalbet etc.

Sunt convins că vei fi foarte surprins să afli că TotalBet s-ar putea să fie operatorul de pariuri cu cele mai multe agenții stradale din România! De fapt dacă vei intra pe site-ul www.tbet.ro în secțiunea ”Agenții” vei vedea că sunt listate nu mai puțin de 999 de case de pariuri stradale. Dar dacă pui orice parior să-îți spună rapid numele unor agenții offline, primele variante care vin în mintea oricui sunt Fortuna, Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Bet Café Arena sau Mozzartbet, dar în nici un caz TotalBet. Deci cum este posibil ca un astfel de operator să aibă aproape 1.000 de agenții în România, fără a fi totuși un nume foarte cunoscut în domeniul pariurilor offline?

Descoperă casele de pariuri online recomandate de Pariurix.com!

tbet.png

Totalbet România – un partener de nădejde pentru bodegile și barurile de la colțul străzii

Toate agențiile Totalbet (sau cel puțin toate pe care le știu eu) sunt în franciză și sunt localizate în baruri. Iar aici nu mă refer la localuri chiar stilate, ci mai degrabă la acele bodegi în care poți lua paharul de țuică la 1 RON și alte băuturi spirtoase de o calitate îndoielnică. Astfel de baruri sunt preferate de oameni în vârstă, șomeri sau oameni fără prea multă carte; sau mai bine spus sunt localuri preferate de cei care pleacă de acolo acasă pe trei cărări.

Nu știu exact care sunt condițiile pe care un local trebuie să le îndeplinească pentru a putea oferi pariuri TotalBet, dar cert este că acest operator s-a extins într-un ritm amețitor și sunt orașe unde a devenit o adevărată modă printre patronii de baruri să aibă și o casă de pariuri de la TotalBet.

De exemplu poți găsi câte patru localuri TotalBet în Dorohoi, Topoloveni sau Târgu Frumos, câte trei în Bâscov, Ciorogârla, Lehliu Gara, Bolintin Vale sau Potcoava, câte două în Flămânzi, Saveni, Bucșani, Gura Sutil, Cornești sau Costești. Chiar și sate precum Rusca Montana, Sadova Veche, Picior de Munte, Vata de Jos sau Poienarii de Muscel au câte un TotalBet. Desigur, pe de-o parte este foarte bine ca și persoane din astfel de localități să aibă unde să parieze offline, dar mă întreb câți pariori ”profesioniști” sunt prin Flămânzi sau Rusca Montana. Am totuși o presimțire că cei de la TotalBet sunt foarte mulțumiți de strategia adoptată și n-o duc deloc rău din punct de vedere financiar, pentru că încasările probabil sunt destul de bune. Pe de altă parte nu cred că același lucru se poate spune despre clienții lor.

Cu siguranță dacă voi fi vreodată într-un vârf de deal fără semnal la telefon și dau întâmplător de vreun TotalBet pe acolo (deloc imposibil), n-aș exclude varianta de a juca un bilet la pariuri. Totuși să vedem dacă serviciile oferite sunt suficient de bune pentru a se merita să jucăm la această agenție și în alte situații.

Site TotalBet

Pentru o agenție de cartier site-ul www.tbet.ro este organizat destul de bine, astfel încât este mai ușor decât la alte agenții concurente să găsim rapid ceea ce ne interesează. În partea stângă a paginii ”Pariuri sportive” este un meniu ce ne permite să vizualizăm oferta sportivă pe zile, În timp ce din dreapta paginii nu lipsesc opțiunile ”Verificare bilet Total Bet” și ”Căutare”, opțiune cu care putem găsi rapid meciul care ne interesează.

Miză minimă TotalBet

Miza minimă este de doar 1 RON, ceea ce nu este chiar o surpriză ținând cont că agențiile TotalBet par să se adreseze mai degrabă pariorilor care nu sunt foarte înstăriți.

Ofertă sportivă TotalBet

Oferta sportivă acoperă doar șapte sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, rugby și baseball. Acesta este un minus în condițiile în care alte agenții stradale acoperă până la 15 sporturi diferite, în timp ce unii operatori online, precum unibet.ro sau 888sport.com, oferă pariuri chiar și pentru 33 de sporturi. Totuși nu cred că acest aspect contează prea mult pentru clienții TotalBet, fiindcă oricum probabil pariorii din Rusca Montana și Bucșani nu sunt foarte interesați de trotting, cricket sau golf.

La fotbal oferta este destul de generoasă și acoperă campionate din țări precum Estonia, Belarus sau liga a doua turcă. Problema este că sunt oferite destul de puține opțiuni de pariere chiar și la meciurile importante. Din păcate nu sunt oferite pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, schimbări, penalty-uri sau autogoluri, ci mai degrabă sunt oferite doar opțiunile principale de pariere.

Ca plus, sunt acoperite meciuri din campionatele românești de handbal, baschet, volei sau liga a doua de fotbal, dar și în cazul acestor competiții numărul de opțiuni de pariere este destul de redus.

Pariuri live TotalBet

Se poate paria live la TotalBet, iar oferta este destul de decentă pentru o casă de pariuri stradală. Totuși trebuie să ții cont de faptul că operatorul și barmanul sunt de cele mai multe ori una și aceeași persoană, deci nu te aștepta să poți plasa mereu rapid pariurile dorite.

Bonus și promoții TotalBet

Din ce știu, este oferită o singură promoție. Aceasta se numește Total Bonus și constă într-un bonus la pariurile multiple de 5%-50% pentru biletele cu 5-14 evenimente. Practic pentru fiecare meci adăugat pe bilet peste primele 5 beneficiezi de un bonus cu 5% mai mare.

Alte servicii TotalBet

În fiecare locație vei putea paria pe ”Bila Magică”, o loterie virtuală similară cu loteriile prezente în foarte multe agenții offline, dar sub alte denumiri. Ideea este că tu trebuie să pariezi pe șase numere între 1 și 49. Se extrag 35 de bile; dacă cele șase numere ale tale sunt toate extrase atunci biletul este câștigător la o anumită cotă. Cu cât ele sunt extrase mai rapid, cu atât cota este mai mare.

Pariuri online Totalbet

Totalbet nu oferă pariuri online și mă îndoiesc că o va face în viitorul apropiat. Nici nu prea are motive să facă această trecere din moment ce ea se axează pe cu totul alt tip de pariori.

Concluzie

TotalBet se adresează mai degrabă clienților care frecventează localuri și baruri ieftine și mai puțin celor obișnuiți să parieze online sau la agenții de cartier precum Superbet sau Bet Café Arena. Trecând peste acest aspect, serviciile oferite sunt decente pentru o agenție stradală, dar sunt destule case de pariuri offline care stau per total mai bine, ca să nu mai spun de cele online.

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă!

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!