1. Home »
  2. Stradale »
  3. Sport Bet Challenge – o casă de pariuri stradală mai puțin cunoscută

Sport Bet Challenge – o casă de pariuri stradală mai puțin cunoscută

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-01 06:20:00

image Sport Bet Challenge – o casă de pariuri stradală mai puțin cunoscută

Află tot ce trebuie să știi despre agențiile Sport Bet Challenge: servicii oferite, cum poți paria, ofertă de pariuri sportive, pariuri live, locații, program etc.


Despre Sport Bet Challenge

Aceasta este o casă de pariuri offline ceva mai puțin cunoscută în România și care are sucursale doar în unele orașe. Conform informațiilor disponibile, Sport Bet Challenge este deținută de handbalistul Rudi Stănescu, ea fiind trecută pe numele soției acestuia. Deoarece acesta este stabilit în Constanța și joacă pentru HCM de mai bine de 15 ani era normal ca și agenția de pariuri să aibă centrul în acest oraș, motiv pentru care aici pot fi găsite cele mai multe agenții stradale.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

sport-bet-challenge.png


Locații și program Sport Bet Challenge

Majoritatea agențiilor de pariuri stradale au pe site-ul propriu o secțiune unde sunt listate toate locațiile, dar din păcate aici nu găsim așa ceva. De aceea nu pot spune exact câte agenții Sport Bet Challenge există în România și pe unde sunt ele localizate. Tot ce știu este că toate sucursalele sunt deschise între orele 10:00 și 22:00.


Site Sport Bet Challenge

Și că tot veni vorba de site-ul acestei case de pariuri, el poate fi accesat la adresa: www.sportbetchallenge.ro. Interfața este una destul de simplă și nu iese în evidență cu ceva anume, dar pe de altă parte site-ul este ușor de folosit astfel încât poți găsi pe el rapid ceea ce cauți, asta desigur dacă el chiar conține respectivele informații.


Verificare bilet Sport Bet Challenge

Dacă ai pus un bilet pariuri Sport Bet Challenge și vrei să vezi statutul meciurilor jucate atunci trebuie să știi că pe site este oferită posibilitatea de a introduce codul de pe bilet pentru a vedea care meciuri s-au jucat și dacă acestea au fost câștigate sau nu. Află mai multe despre procesul de verificare bilet Sports Bet Challenge!


Miză minimă Sport Bet Challenge

Indiferent de tipul de bilet pe care îl joci sau de evenimentele sportive pe care pariezi miza minimă este de doar 1 RON / bilet, lucru important pentru cei care vor să joace bilete fanteziste cu mize mici.


Pariuri online Sport Bet Challenge

Momentan Sport Bet Challenge funcționează doar în mediul offline și mă îndoiesc că va face prea curând trecerea către mediul online. De fapt dacă ar fi să dau un pronostic nu cred că vom vedea vreodată acest operator de pariuri sportive funcționând pe internet.


Ofertă Sport Bet Challenge

Oferta nu este deloc rea pentru o agenție offline, ea fiind comparabilă cu ce găsim pe la operatori mult mai consacrați precum Superbet, Stanleybet sau Casa Pariurilor. Totuși nu te aștepta la ceva ieșit din comun pentru că dacă începem să facem o comparație cu agențiile de pariuri pe net atunci diferența este clară în favoarea operatorilor din mediul online. Dacă ar fi să evidențiez un capitol unde oferta sportivă Sport Bet Challenge excelează atunci fără îndoială aș scoate în evidență diversitatea pariurilor combinate. La aproape orice meci de fotbal, inclusiv cele mai puțin importante, sunt oferite zeci de pariuri combinate. Totuși trebuie să fii bine documentat și să știi de pe la alți operatori ce înseamnă fiecare combinație în parte, deoarece aici eu n-am reușit să găsesc un glosar de termeni care să-mi explice ce înseamnă prescurtări precum ”2&GGPR” sau ”GNOM”.


Pariuri live Sport Bet Challenge

Se poate paria live în agențiile de cartier, iar oferta este chiar generoasă în special când vine vorba de pariuri pe tenis. Totuși nu recomand nimănui să parieze live din agenții stradale, indiferent de operatorul despre care vorbim, deoarece aici diferențele între casele de pariuri offline și online sunt de la cer la pământ. Pe lângă faptul că oferta este mult mai bogată pe net, este de la sine înțeles că din confortul casei tale poți plasa orice pariu în 1-2 secunde, în timp ce din agenții de la colțul străzii trebuie să aștepți la coadă de fiecare dată când vrei să pui un pariu.


Servicii Sport Bet Challenge

În fiecare agenție a acestui operator poți paria pe curse de câini dar și pe foarte multe loterii internaționale. Nu lipsesc din ofertă loterii cunoscute, precum Grecia Kino, Croatia Loto, Germania Loto, Spania Bono sau New York Pick.


Bonusuri și promoții Sport Bet Challenge

Această agenție de pariuri sportive vine și cu câteva oferte interesante. Nu pot spune că ele mă surprind cu ceva ținând cont că majoritatea sunt asemănătoare cu ce oferă alți operatori offline:

  • Bonus Challenge 200 – dacă pierzi un singur pariu pe un bilet cu cotă de 200+ beneficiezi de un câștig de zece ori mai mare decât miza inițială. Fiecare selecție de pe bilet trebuie să aibă o cotă de maxim 10
  • Pariul Challenge – dacă pui un bilet cu minim 11 selecții și ești scos de un singur meci, atunci primești 15% din câștigul potențial împărțit la cota meciului pierdut. Comparativ, la Superbet primești un bonus de doar 10%.
  • Bonus de până la 100% la pariurile multiple – cu cât ai mai multe selecții pe bilet, cu atât bonusul este mai mare, el ajungând până la 100% în cazul biletelor cu 30 de selecții. Nu știu dacă s-a câștigat vreodată un astfel de bilet, dar aceasta este cu totul altă discuție.

bonus-pariuri-multiple.png


Concluzie finală despre Sports Bet Challenge

Sport Bet Challenge este o agenție de pariuri sportive ceva mai mică ce funcționează doar în mediul offline, doar în anumite orașe din țară, și probabil nu va intra prea curând pe piața de pariuri online. Serviciile oferite sunt decente pentru o casă de pariuri stradală; nu pot spune că o recomand în mod deosebit, dar nici nu găsesc motive pentru a spune că trebuie evitată.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX