1. Home »
  2. Stradale »
  3. Se merită să pariem la Multibet? Vezi tot ce trebuie să știi despre acest operator!

Se merită să pariem la Multibet? Vezi tot ce trebuie să știi despre acest operator!

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-04-27 15:05:33

image Se merită să pariem la Multibet? Vezi tot ce trebuie să știi despre acest operator!

Multibet este o agenție de pariuri de cartier de care n-au auzit chiar toți pariorii, asta pentru că ea nu s-a extins în întreaga țară, bazându-se mai mult pe anumite județe. În total există 212 locații Multibet, în condițiile în care 53 din ele sunt în județul Vâlcea și doar 7 în București. Dolj, Gorj și Teleorman sunt alte județe în care această agenție s-a extins foarte mult. Dar cu ce ies agențiile Multibet în evidență față de alți operatori de pariuri sportive offline mai recunoscuți precum Stanleybey, Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna sau Mozzartbet? Să vedem exact ce oferă această agenție. 

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!

multibet.png

Program Multibet

În mod normal casele de pariuri Multibet sunt deschide între orele 10:00 și 22:00, dar sunt și anumite agenții în franciză localizate prin baruri care au un program prelungit. 

Miză minimă Multibet

Miza minimă este doar de 1 RON, indiferent că pariezi pe evenimente sportive sau pe loterii internaționale. O astfel de strategie cu siguranță va atrage mulți clienți care joacă bilete fanteziste care au șanse mici de reușită. 

Site-ul Multibet

Chiar dacă nu oferă pariuri sportive online era normal să existe un site pe care utilizatorii să poată consulta oferta sportivă și alte informații ce țin de agenție. Site-ul poate fi accesat la adresa www.mbet.ro și arată destul de bine. 

Oferta Multibet

Oferta sportivă Multibet acoperă 11 sporturi diferite, printre care și sporturi mai puțin populare, precum futsal, darts sau snooker. Chiar și așa ea nici nu se apropie de ceea ce ne oferă casele de pariuri online; de exemplu unibet.ro acoperă peste 30 de sporturi diferite. 

În ceea ce privește oferta de pariuri pe fotbal sunt acoperite destul de multe competiții, dar și în cazul acesteia există multe agenții care stau mult mai bine. Anumite campionate mici care pot fi găsite pe alte site-uri lipsesc la Multibet. O problemă mai mare o reprezintă numărul de opțiuni de pariere oferite, acesta fiind un capitol la care agenţia dezamăgește. Nici nu se mai pune problema de pariuri pe cartonașe, cornere sau marcatori, acestea lipsind cu desăvârșire.  Astfel, dacă joci pariuri populare din sporturi de top, nu vei avea motive să te plângi de ofertă, dar dacă ești în căutarea de ponturi pariuri sportive mai inedite sau din sporturi de nișă, atunci ar trebui să te orientezi către o altă agenție.

Ofertă live Multibet

Oferta de pariuri live este acceptabilă pentru o agenție stradală, dar atât. Dacă intenționezi să pariezi live cu regularitate, atunci trebuie neapărat să te orientezi către o casă de pariuri online precum unibet.ro, sportingbet.ro sau netbet.ro. 

Pariuri virtuale Multibet 

Găsim o gamă largă de pariuri virtuale. Se pot plasa pariuri pe curse de 6 cai, pe keno, pe ruletă dar și pe Magic 6, o loterie virtuală similară cu loteriile oferite de agenții precum Superbet sau Mozzartbet. 

Pariu șansă Multibet

Nu sunt oferite prea multe promoții, dar aș remarca oferta Pariu șansă cu rambursare de 15%. Dacă te scoate un singur meci de pe bilet atunci vei primi înapoi 15% din câștigul potențial împărțit la cota meciului care te-a scos. Multe alte agenții offline au o ofertă similară, dar majoritatea oferă o rambursare de numai 10%. 

Pariuri loto Multibet

Ca orice agenție de cartier care se respectă, Multibet oferă pariuri pe o multitudine de loterii internaționale. Aș evidenția pariurile pe Grecia Keno din 5 în 5 minute, în condițiile în care majoritatea agențiilor stradale oferă pariuri pe această loterie din 15 în 15 minute. Sunt oferite și pariuri pe foarte multe loterii italiene, precum Bari 5/90, Cagliari 5/90, Palermo 5/90, SuperEnalotto și multe altele. Nu lipsesc nici loteriile din alte țări europene, precum Spania, Elveția sau Letonia, dar nici cele din Statele Unite. 

Concluzie

Singurele avantaje vizibile pe care Multibet le are în detrimentul celorlalte case de pariuri offline sunt reprezentate de pariurile pe Grecia Keno din 5 în 5 minute, pariul șansă cu rambursare de 15%, și faptul că poți pune bilete cu doar 1 RON. Oferta sportivă este destul de modestă chiar și pentru o agenție de cartier și n-aș recomanda să joci aici cu regularitate. De fapt părerea mea este că mai bine optezi pentru o casă de pariuri online, deoarece calitatea serviciilor oferite este clar superioară din toate punctele de vedere: ai acces la o ofertă sportivă mai bogată, poți paria live în condiții bune, beneficiezi de pariuri gratuite etc. Pariurix îți recomandă în mod deosebit agenții precum unibet.ro, sportingbet.ro sau netbet.ro. 

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX