1. Home »
  2. Stradale »
  3. Dollarobet - agenție stradală prezentă de scurt timp în România

Dollarobet - agenție stradală prezentă de scurt timp în România

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-04-27 19:40:00

image Dollarobet - agenție stradală prezentă de scurt timp în România

dollarobet.png

Află tot ce trebuie să știi despre Dollarobet România - vezi dacă poți plasa pariuri Dollarobet din fața calculatorului, ce bonus Dollarobet este oferit și participă la discuții Dollarobet pe forumul nostru! La momentul scrierii acestui articol pe lista ONJN a site-urilor de jocuri de noroc intrate în legalitate se aflau 18 operatori. Majoritatea sunt destul de cunoscuți la noi în țară, dar printre aceștia și-au făcut loc și câțiva de care nu se știe mai nimic. Unul dintre ei este Dollarobet (D. 3505/ 23.12.2015), iar despre acesta vom vorbi în cele ce urmează.  

 

Pariuri Dollarobet – se poate paria online?

În mod normal aceasta ar trebui să fie o întrebare simplă, dar în cazul celor de la Dollarobet nu prea este. Când intri pe site-ul Dollarobet prima senzație pe care o ai este aceea că se poate deschide un cont online și se poate juca direct din fața calculatorului. În partea de sus a paginii găsim butoane mari pentru Cont nou / Login, sunt oferite secțiuni Pariuri / Cazinou / Virtuale, în partea de jos a paginii putem vedea opțiuni ca ”blackjack online” sau poze cu metode de plată precum Visa sau Skrill. Nu mai zic de faptul că agenția ne-a atras atenția în primul rând prin faptul că deține o licență ce-i permite să organizeze jocuri de noroc online. 

Vezi care sunt casele de pariuri online recomandate de PariuriX!
 

Și totuși, nu putem juca online pe bani reali. După ce mi-am deschis un cont am constatat că nu pot depune, iar balanța arăta de forma ”Credit: 0.0 Pti”, unde habar n-am ce înseamnă acel ”Pti”. Am încercat să adaug meciuri pe bilet virtual, iar atunci am constatat că pot doar să generez un cod pentru pariuri offline (voi discuta și despre acest subiect imediat). Apoi am accesat și secțiunea de jocuri de cazino, unde de asemenea am avut parte de o surpriză – acestea pot fi jucate doar de distracție și nu pe bani reali. 

Totuși la cum arată site-ul, cred că acesta a fost conceput pentru a fi putea fi transformat rapid într-un site de pariuri online, deși momentan el este foarte confuz pentru pariori. Plus că nu știu de ce durează atât până când cei de la Dollarobet vor lansa pe bune platforma de pariuri pe internet, din moment ce ei dețin o licență încă de pe 1 ianuarie 2016, iar site-ul este în această formă confuză încă de atunci. 
 

Unde găsim agenții de cartier Dollarobet

Deja ne-am lămurit că dacă vrem să plasăm pariuri Dollarobet o putem face doar offline. Se pare că acest operator deține 32 de agenții de cartier, dar majoritatea sunt în județul Ilfov. Pot fi găsite câteva și prin județe vecine precum Argeș, Vâlcea, Giurgiu sau Prahova. Oricum dacă ne gândim că Superbet sau Fortuna au în jur de 600 de sucursale prin întreaga țară, iar Mozzartbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Gets Bet și altele au și ele câteva sute, atunci putem spune că cei de la Dollarobet se cam pierd în anonimat cu cele 32 de agenții stradale, iar de aceea nici nu este surprinzător că mulți pariori nici măcar n-au auzit de ei vreodată. 
 

Ofertă sportivă și servicii 

Per total oferta sportivă nu este deloc rea; ea acoperă destul de multe sporturi pentru o agenție de cartier, iar numărul de opțiuni de pariere este mai mult decât decent. Din acest punct de vedere clienții lor n-au motive să fie nemulțumiți.  
 

Bonus

Din ce am văzut se oferă un bonus pentru pariuri multiple, care pornește de la 5% pentru 5 evenimente pe bilet și care crește treptat la fiecare 2-3 selecții adăugate. Poți vedea care este bonusul exact atunci când adaugi meciurile dorite pe biletul virtual de pariuri. Nu știu exact până la cât ajunge maxim acest bonus; eu am adăugat 24 de meciuri pe bilet ajungând la câștiguri mărite cu 115%, dar era precizat că dacă mai adaug 2 evenimente voi beneficia de un bonus de 130%. Probabil că mai sunt oferite și alte promoții specifice agențiilor stradale, dar acestea nu sunt prezentate pe site. 

Vezi aici o listă cu cele mai tari bonusuri la pariuri disponibile în acest moment: https://pariurix.com/agentii/top-bonusDiscuții și păreri

Dacă ști mai multe despre trecerea celor de la Dollarobet în mediul online sau ai ajuns de curând în vreo agenție de cartier și poți veni cu informații suplimentare care nu sunt oferite în acest articol, atunci te aștept pe secţiunea de discuții pariuri acolo unde avem un forum Dollarobet dedicat special acestui operator. Poți participa la discutii Dollarobet, poți schimba păreri cu alți utilizatori Pariurix sau poți posta întrebări și nelămuriri la care noi vom încerca să-ți răspundem. 

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+55.37
Câștigate
16
Pierdute
24

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX