1. Home »
  2. Stradale »
  3. Se merită să pariem la agențiile de cartier Baumbet?

Se merită să pariem la agențiile de cartier Baumbet?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:47:00

image Se merită să pariem la agențiile de cartier Baumbet?

În acest articol vom discuta despre tot ce ține de Baumbet România: bonus, ofertă sportivă, servicii, relații cu clienții etc.. Acest operator de pariuri face parte din rețeaua BAUM, alături de baumnet.com și bistrotecabaum.ro (un restaurant din Dumbrăveni, Sibiu). Vorbim practic de o companie originară din Sibiu, care se axează în mod special pe acel oraș și pe cele vecine, și care s-a extins în întreaga țară, cel puțin în materie de pariuri sportive.

BaumBet s-a bazat până de curând doar pe pariuri offline, dar mai nou are și un site pe care se poate paria online: baumbet.ro. Dacă în schimb vrei să pariezi offline și vrei să consulți oferta din agențiile stradale, să generezi un bilet sau să verifici un cod, atunci va trebui să accesezi site-ul http://baum.bet. În cele ce urmează eu voi vorbi doar despre agențiile stradale Baumbet, dar dacă vrei să afli mai multe informații despre platforma online, atunci recomand să accesezi recenzia agenției: https://pariurix.com/agentii/baumbet

Deschide cont pe platforma de pariuri online BaumBet și joacă cu un bonus de 100% până la 500RON!

 

Locații Baumbet România

Baumbet are câteva sute de locații în întreaga țară, dar este adevărat că majoritatea agențiilor sunt în franciză. Locații proprii pot fi găsite doar în Alba Iulia, Brașov, Cluj Napoca, Târgu Mureș și Sibiu. Pe de altă parte sunt foarte multe sate în care se găsesc agenții partenere Baumbet, câteva exemple fiind Roșia Montană, Podu Turcului sau Ungureni. În total sunt câteva zeci de sate care au minim o agenție de la acest operator de pariuri sportive. Este de la sine înțeles că locațille proprii sunt mai spațioase și oferă condiții mai bune decât cele partenere. De asemenea, pot fi anumite servicii (loterii virtuale, pariuri virtuale, ruletă) care să lipsească din agențiile în franciză.

 

Site și ofertă sportivă BaumBet

Dacă accesezi opțiunea ”Ofertă” din meniul de pe pagina principală (îți reamintesc că vorbim de site-ul baum.bet pentru pariuri stradale) vei vedea că trebuie să descarci PDF-uri pentru a putea vedea oferta sportivă Baumbet, lucru care nu-mi place. Este destul de anevoios să găsești ceva în acele documente. Pe de altă parte, dacă accesezi din meniu opțiunea ”Bilet Virtual” atunci vei putea vizualiza oferta sportivă așa cum o faci pe orice alt site de pariuri. 

Oferta pe fotbal este decentă ca număr de evenimente oferite, ținând cont că poți paria pe meciuri din China, Costa Rica sau Japonia. Este oferit un număr decent de opțiuni de pariere, iar la meciurile mai importante poți paria chiar și pe cartonașe roșii. Totuși n-am găsit pariuri pe cornere, marcatori, autogoluri, schimbări sau penalty-uri, opțiuni ce pot fi găsite la concurență.
 

Pariuri live Baumbet

Este oferită posibilitatea de a paria live, dar oferta este specifică unei agenții stradale (evident). Ai ecrane pe care poți vedea rezultatele din acel moment, dar și televizoare la care sunt transmise meciurile importante (cel puțin în locațiile proprii).
 

Verificare bilet Baumbet

Tot în secțiunea ”Bilet Virtual” poți găsi și opțiunea de Verificare bilet, opțiune situată în partea dreaptă a paginii. De aici poți vedea statutul pariurilor tale; dacă acestea sunt câștigate, pierdute sau în desfășurare. Așa că dacă de exemplu ai jucat biletul de weekend la baumbet, poți afla în cel mai scurt timp dacă a ieșit sau nu.
 

Card Bonus Baumbet

Baumbet este una din puținele agenții de pariuri de cartier care vine cu un program de fidelitate pentru clienții săi. Dacă joci cu regularitate la această casă de pariuri vei beneficia de pe urma mai multor bonusuri pariuri. Totuși pe site nu este explicat clar în ce constau aceste oferte. În schimb se precizează că orice client își poate face un astfel de card în mod gratuit.
 

Alte promoții Baumbet

Singura promoție despre care se vorbește pe site este Tombola BetBalls (repet, strict pentru offline, pentru că online oferă un bonus de bun venit). În primul rând trebuie spus că BetBalls este o loterie virtuală 6/49. Orice bilet necâștigător poate fi înscris la această tombolă, acolo unde sunt puse la bătaie săptămânal premii de 400 RON în fiecare agenție de cartier Baumbet.
 

Alte servicii Baumbet

Pe lângă pariuri sportive și pariuri BetBalls cei de la Baumbet mai oferă și alte servicii, precum:

  • pariuri loto – poți paria pe diferite loterii din întreaga lume
  • pariuri pe curse de cai, câini și motociclete
  • păcănele – n-aveau cum să lipsească aparatele de jocuri; sunt unele agenții care au chiar și ruletă (dar mai mult cele din locațiile proprii)

 

Concluzie

Baumbet are un site cam dificil de folosit și care nu se ridică la nivelul concurenței. Restul serviciilor oferite sunt de o calitate acceptabilă, dar sunt case de pariuri offline care sunt peste Baumbet la destul de multe capitole. În ceea ce privește pariurile pe internet, ai la începutul acestui articol link către recenzia agenției.

Deschide cont pe platforma de pariuri online BaumBet și joacă cu un bonus de 100% până la 500RON!

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX