1. Home »
  2. Stradale »
  3. Mozzart verificare bilet – află dacă ai câștigat la Mozzartbet!

Mozzart verificare bilet – află dacă ai câștigat la Mozzartbet!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:51:00

image Mozzart verificare bilet – află dacă ai câștigat la Mozzartbet!

Mozzartbet oferă atât pariuri online cât și pariuri offline, motiv pentru care în cele ce urmează îți voi arăta cum se parcurge procesul de verificare bilet indiferent de modul în care ai jucat la această agenție.

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit?

Descoperă acum cea mai bună ofertă!

 

1.Mozzart verificare bilet la pariuri stradale

De curând MozzartBet și-a schimbat site-ul online pentru a se adapta mai bine pariurilor pe internet, motiv pentru care secțiunea de ”Verificare bilet” a dispărut de pe pagina principală, și de fapt de pe orice altă pagină a site-ului. Chiar și așa, ea încă există și poate fi accesată direct prin cadrul următorului link : https://www.mozzartbet.ro/ro/pariuri/status-bilet/.

Aici va trebui să introduci codul de pe biletul de pariuri. Acesta poate fi găsit în partea de sus a biletului, sub codul de bare, și este format din 3 coduri numerice, separate prin liniuțe. Fiecare parte trebuie introdusă în căsuța corespunzătoare.

Apoi apasă pe butonul ”Caută biletul”, iar astfel biletul Mozzartbet va încărca în partea de jos a paginii. Aici vei putea vedea statusul fiecărui pariu – câștigător, pierzător sau în desfășurare. Tot aici poți găsi și alte informații despre bilet cum ar fi cota fiecărui pariu, pronosticul jucat sau câștigul total. Așa cum poți vedea, la Mozzart verificarea biletului de pariuri nu îți va ridica dificultăți.

 

2.Verificare bilet Mozzart la pariuri online

Dacă ai plasat la Mozzart pariuri sportive online, verificarea biletului se face în modul următor. Loghează-te pe cont și accesează tab-ul ”Bilete” din colțul dreapta sus al site-ului. Această opțiune va deschide o fereastră din cadrul căreia poți vizualiza toate biletele jucate de tine. Aici vei găsi câteva opțiuni de filtrare prin care poți căuta doar bilete jucate pe o anumită platformă (pariuri sportive, loto, jocuri virtuale), sau prin care poți vizualiza doar bilete câștigătoare / pierzătoare / aflate în desfășurare.

Noi recomandăm pariorilor să joace la pariuri online deoarece pot paria 24 / 7 din fața calculatorului sau de pe orice dispozitiv mobil, au acces la cote mai bune, la o ofertă sportivă mai bogată, dar și la promoții de top. Ce-I drept, nu recomandăm Mozzartbet în mod deosebit, ci mai degrabă sugerăm să joci la una din agențiile de pe ACEASTĂ LISTĂ. La fiecare din acești operatori te așteaptă un bonus de bun venit foarte atractiv.

 

3.Cum consult la Mozzart rezultate ale pariurilor jucate?

Am văzut că sunteți mulți care căutați pe Google termeni precum ”mozzart pariuri sportive rezultate live” sau ” mozzart pariuri sportive rezultate” așa că am zis să abordez și acest subiect. Pe site-ul Mozzartbet vei găsi o secțiune ”Rezultate” (accesibilă din meniul din stânga, apasă pe butonul din stânga sus pentru a îl deschide) unde poți vedea rezultate de la toate meciurile aflate în oferta de pariuri Mozzartbet. Aici poți vedea ce pariuri au fost câștigătoare sau pierzătoare pentru o gamă largă de opțiuni, de la câștigător meci până la combinații de pariuri sau Pauză / Final.

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit?

Descoperă acum cea mai bună ofertă!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX