1. Home »
 2. Stradale »
 3. Câte agenții de pariuri stradale sunt în România? Prezență surprinzătoare pe primul loc!

Câte agenții de pariuri stradale sunt în România? Prezență surprinzătoare pe primul loc!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 12:35:00

image Câte agenții de pariuri stradale sunt în România? Prezență surprinzătoare pe primul loc!

Te-ai întrebat vreodată câte case de pariuri stradale sunt în România, sau cine are cele mai multe? Se observă cu ochiul liber că numărul este foarte mare în condițiile în care oriunde ne-am duce sigur găsim în drum o agenție, și am ajuns chiar în situația în care să avem sate fără apă potabilă dar cu localuri unde putem juca la pariuri.

Dejuj exemplu în Marea Britanie sunt în jur de 9,000 de agenții, ei stabilind adevărate recorduri cum ar fi 17 case de pariuri pe aceași stradă sau 82 în același cartier. Dar sigur, acolo există ”betting shops” de câteva decenii, fenomenul fiind unul foarte dezvoltat cu mult înainte ca acesta să ia amploare în România.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta

Dar hai să vedem cum stă țara noastră la acest capitol: câte agenții avem și câte oferă fiecare operator în parte în 2019. Ia în considerare faptul că informațiile de mai jos nu sunt oficiale sau calculate de statisticieni; ele sunt culese direct de pe site-ul respectivilor operatori, iar în unele cazuri datele sunt estimative, putând exista o marjă de eroare de câteva procente. Dar e suficient cât să ne facem o idee. 


PARIURI AGENȚII STRADALE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Ce operatori stradali avem și câte agenții are fiecare

 2. Topul operatorilor cu cele mai multe agenții stradale

 3. Case de pariuri stradale care oferă și pariuri online

 4. Concluzii finale

 

1. CE OPERATORI STRADALI AVEM ȘI CÂTE AGENȚII ARE FIECARE

Superbet 

 Are în jur de 910 agenții din care 130 sunt în București. Toate sunt direct ale lor; ei au și în franciză, dar acelea sunt separate și poartă numele de GoBet. Astfel Superbet se concentrează mai mult pe orașe mari iar toate sucursalele îndeplinesc aceleași standarde de calitate și oferă aceleași servicii. Discută cu alți membri despre Superbet.


GoBet

Acestea sunt agenții în franciză de la Superbet. Sunt 370 la număr în 2019, din care 42 în București.
 

Casa Pariurilor

Are în jur de 750 de agenții din care 90 în capitală. Casa Pariurilor se axează mult pe sate și comune unde nu prea au concurență, astfel încât găsim agenții prin Carei, Calafindesti, Cobadin, Corbu, Matca, Tinca, Fundu Moldovei, Fratautii Noi, iar lista poate continua. Intră acum pe forum
 

StanleySports

Are în jur de 360 de agenții din care 120 în București. Din ce știu toate sunt ale lor. Au agenții și în orașe mai mici, dar în principiu au cam evitat satele. 
 

Fortuna Bet

Are în jur de 810 de agenții din care 170 sunt în capitală. Pot fi găsite  agenții inclusiv în orașe mai mici, dar și în unele comune / sate. De exemplu în comuna Berca din județul Buzău este un Fortuna Bet mult mai mare și mai spațios decât majoritatea agențiilor din orașele mari. 


Mozzartbet

Are în jur de 65 de agenții din care 19 în București. Acest operator se axează mai mult pe vestul României. Vom găsi sucursale în Carei sau Strehaia, dar nu găsim în Brașov sau Cluj-Napoca. Argumentul este acela că Mozzartbet este originară din Serbia, și a fost interesată de zona mai apropiată de această țară. Accesează forumul de discuții


Winner 

Are 229 agenții din care 78 în București.  Exceptând capitala, Winner s-a axat mai mult pe zone neexploatate de concurență. Astfel găsim trei case de pariuri în Slatina, câte două în Caracal și Băicoi, dar și câte una prin Corbeanca, Peretu, Roșiorii de Vede, Horezu etc. 


TotalBet 

Se axează aproape integral pe franciză, iar asta se simte. Sunt convins că vor fi destul de mulți pariori surprinși să afle că TotalBet este operatorul cu cele mai multe agenții stradale din România: 1,915 (conform site-ului lor), dublu față de acu 3 ani (2016). Din acestea doar 38 sunt în București, operatorul axându-se în special pe orașe mai mici sau pe sate. Multe din agenții sunt amplasate în baruri nu dintre cele mai stilate.


ArminBet

Există 612 agenții ArminBet, dar aproape toate sunt doar în provincie. De fapt putem găsi doar 2 sucursale în tot Bucureștiul (detalii aici)


Get's Bet

Are în jur de 400 de agenții, din care in jur de 95 sunt în București. Este fosta Empire Betting.
RealBet

Pe site-ul lor sunt listate 121 de agenții, dar cu siguranță nu sunt toate ținând cont că lista e în ordine alfabetică și se încheie cu Dâmbovița. Aș aproxima mai degrabă la vreo 700, fără a avea idee câte or fi în capitală.


Favbet

Are 55 de agenții în țară din care 11 în capitală.  Operatorul nu deține multe agenții, dar numărul crește de la an la an. Detalii aici.


Excelbet

Este fostul Sky Bets. Deține în jur de 250 de sucursale în țară, dar doar vreo 7 în București. Pe de altă parte are 28 de agenții în județul Constanța, unele dintre ele fiind prin stațiuni precum precum Eforie Nord, Eforie Sud,  Costinești etc. Cele mai multe sunt în franciză. 
 

Tip & Cash de la Admiral

Are în jur de 100 de localuri, din care jumătate sunt în capitală. Nu am intrat  niciodată într-un local Admiral, dar din ce știu au niște aparate (terminale) prin intermediul cărora se poate paria, fără a trebui să dai unei casiere meciurile pe care vrei să le joci. Cine are mai multe informații poate da un reply mai jos


Sport Bet Challenge

Are în jur de 70 de agenții, iar majoritatea sunt în Constanța. Patron este cunoscutul handbalist Rudi Stănescu.

 

River Bet 

Sunt convins că mulți nici nu ați auzit de ei. Sincer nici eu nu auzisem, doar că am dat din întâmplare de o agenție de-a lor și am văzut că au și un site chiar decent. Nu știu însă câte agenții au; nu am reușit să găsesc aeastă informație.
 

Smart Bet

Aceeași situație ca la River Bet; nu am informații, cert este că pot fi găsiți prin diferite sate având chiar agenții amplasate pe drumuri naționale. 

 

SenatorBet

Oferă agenții în franciză, dar nu am găsit statistici legate de numărul acestora.

Am numărat 21 operatori stradali, dar nu exclud posibilitatea să îmi fi scăpat câțiva. Dacă crezi că poți veni cu completări, te aștept cu un reply.

 

2. TOPUL OPERATORILOR CU CELE MAI MULTE AGENȚII STRADALE

Acum să vedem un top după numărul de agenții. Ia în considerare că unii din operatorii de mai jos au și agenții în franciză, iar asta înseamnă că au mai renunțat un pic la calitate pentru cantitate. Dacă ar fi să excludem francizele, topul ar arăta destul de diferit, dar pe de altă parte nu am date exacte în acest sens.
 

Top operatori cu cele mai multe agenții în România

 1. TotalBet – 1,915
 2. Superbet – 910
 3. Fortuna Bet – 810
 4. Casa Pariurilor – 750
 5. RealBet - 700
 6. ArminBet - 612
 7. Get’s Bet – 400
 8. GoBet - 370
 9. Stanleysports – 360
 10. Excelbet – 250
 11. Winner – 229
 12. GsBet – 200
 13. Bet Café Arena – 195
 14. Admiral – 100
 15. Sport Bet Challenge – 70
 16. Mozzartbet – 65
 17. Favbet – 55 
 18. Multibet - 43
 19. Riverbet – necunoscut
 20. Smart Bet - necunoscut
 21. SenatorBet - necunoscut

Total agenții în România: 8,034*

* Aș zice o marjă de eroare de +/- 5%
 

Top operatori cu cele mai multe agenții în București

 1. Fortuna Bet - 170
 2. Superbet - 130
 3. StanleySports - 120
 4. Get’s Bet - 95
 5. Casa Pariurilor - 90
 6. Bet Cafe Arena - 78
 7. Winner - 78
 8. Admiral - 50
 9. GoBet - 40
 10. Total Bet - 38
 11. Mozzartbet - 19
 12. Favbet - 11
 13. Excelbet - 7
 14. Multibet - 5
 15. ArminBet - 2
 16. Sport Bet Challenge - necunoscut
 17. Riverbet – necunoscut
 18. Smart Bet - necunoscut
 19. Real Bet - necunoscut
 20. SenatorBet - necunoscut

Total agenții în București: 932*

* Aș zice o marjă de eroare de +/- 5%

Ia în considerare faptul că în cazul anumitor operatori am trecut numărul exact conform site-ului lor, dar asta la data la care a fost actualizat acest articol (25 iunie 2019). Evident că aceste cifre vor mai suferi anumite modificări în timp, deci trebuie luate doar ca un punct de reper.

 
3. CASE DE PARIURI STRADALE CARE OFERĂ ȘI PARIURI ONLINE

Dintre operatorii listați mai sus, următorii dețin o licență ONJN ce le permite să ofere în legalitate pariuri online:

Toți acești operatori oferă inclusiv posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri direct din agențiile stradale. Considerăm că dintre aceștia Fortuna Bet oferă cele mai bune servicii online (vezi site-ul agenției). 

Acestea sunt agențiile recomandate de PariuriX! Tu pe care o alegi?

 

4. CONCLUZII FINALE DESPRE PARIURI LA AGENȚII STRADALE

Deși poate părea surprinzător Total Bet este operatorul offline cu cele mai multe case de pariuri stradale, deși este drept că majoritatea sunt în franciză, ele fiind amplasate în baruri.

Per total avem în jur de 8,000 de agenții stradale în România de la 21 operatori diferiți, din care aproximativ 20% sunt în capitală. Și s-ar putea ca cifrele noastre să nu fie chiar cele mai corecte, ținând cont că Institutul Național de Statistică a menționat de curând că ar exista 13,500 de case de pariuri în România (deși sunt ușor sceptic). Cert este că avem multe! La începutul articolului propusesem o comparație curajoasă cu Marea Britanie, țară recunoscută pentru cele 9,000 de ”betting shops” și pentru serviciile oferite de zeci de ani. Parcă acum nu mai par așa multe, dar totuși la ei în ultimii ani s-a simțit un regres din acest punct de vedere, tot mai mulți pariori britanici făcând trecerea către pariurile online

La acest capitol noi încă mai avem de lucrat pentru că încă sunt destul de mulți români care preferă pariurile clasice plasate în localul de la colțul străzii, dovadă fiind creșterea rapidă a numărului de agenții stradale și extinderea lor chiar și în sate unde locuitorii nu au apă potabilă, dar au unde paria. PariuriX.com a pus de-a lungul timpulu la dispoziția cititorilor nenumărate articole în care prezenta avantajele pariurilor online în defavoarea celor offline, dar restul ține de voi dacă vreți sau nu să profitați de pe urma acestor avantaje.


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX