Află tot ce trebuie să știi despre oferta și serviciile Gets Bet!

2021-03-08 16:40:00 27,2k 0

getsbet.png

În acest articol vom vorbi despre tot ce ține de agenții Gets Bet! Gets Bet este o agenție de pariuri offline ce funcționează în România din 2004, dar până în 2011 ea era cunoscută sub numele de Empire Betting. 2011 a fost și anul în care agenția a progresat cel mai mult, serviciile oferite suferind atunci îmbunătățiri vizibile. Dar să vedem mai exact ce oferă Gets Bet clienților săi. Acest articol face referire strict la agentiile de pariuri offline Gets Bet. Dacă vrei să citești recenzia completă a platformei de pariuri online Get's Bet accesează ACEST LINK.

Pariază online 24 / 7 cu un bonus atractiv de bun venit la prima depunere!

 

Gets bet agenții de cartier

Cei de la Gets Bet au peste 150 de agenții stradale, cele mai multe fiind în București și Ploiești, acolo unde găsim 38, respectiv 15 astfel de sucursale. Acestea sunt de regulă deschise între orele 10:00 și 22:00, dar programul de lucru este prelungit în zilele în care sunt meciuri de Liga Campionilor sau Europa League. Un alt lucru interesant este acela că miza minimă pe bilet este de doar 1 RON, atât la pariuri sportive cât și la loterii internaționale. 
 

Verificare bilet Get's Bet la pariuri offline

Ca orice agenție de cartier care se respectă oferă o opțiune de verificare bilet. Fiecare bilet pe care-l joci are pe el un cod pe care-l poți introduce pe getsbet.ro pentru a vedea o listă cu meciurile jucate și dacă acestea sunt câștigăte / pierdute / indecise. Așa că dacă ai jucat biletul zilei la pariuri la Get's Bet, este suficient să intri pe site și să îl verifici pentru a afla dacă ai câștigat sau nu. Află tot ce trebuie să știi despre procesul de verificare bilet Gets Bet!

 

Ofertă sportivă în agenții Gets Bet

Oferta sportivă din agenții Gets Bet conține pariuri pe 11 sporturi printre care găsim și polo pe apă, snooker sau rugby. În ceea ce privește pariurile pe ponturi fotbal pot spune că sunt acoperite destul de multe competiții secundare, cum ar fi liga a treia din Belgia sau liga secundă din Țara Galilor. Deci sunt șanse mari să găsești meciul pe care îl cauți, chiar dacă acesta provine dintr-o ligă nu foarte cunoscută. 

Ce mi se pare un pic ciudat este că la toate meciurile sunt oferite cam aceleași tipuri de pariuri, indiferent de campionatele din care provin. Deci nu contează că accesezi un meci din Anglia Premier League sau unul din a treia ligă rusă, că vei găsi cam aceleași opțiuni de pariere. Acesta este un lucru bun dacă te interesează competiții mai puțin cunoscute, dar se transformă rapid într-un dezavantaj dacă te axezi doar pe campionatele de top ale Europei. În total sunt oferite în jur de 22 de tipuri de pariuri, cu precizarea că opțiuni precum pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, autogoluri sau penalty-uri lipsesc cu desăvârșire. Află tot ce trebuie să știi despre oferta de pariuri sportive Gets Bet!
 

Pariuri live în agenții Gets Bet

Aici nu sunt prea multe de spus. Se poate paria live din agențiile Gets Bet, iar oferta este destul de decentă pentru o casă de pariuri stradală, dar nu te aștepta la ceva prea extraordinar. Oricum dacă intenționezi să joci cu regularitate la pariuri live, atunci recomand să deschizi un cont online la o agenție precum Unibet, Sportingbet sau Netbet. Vezi și cum e oferta live pe platforma de pariuri online!
 

Pariuri loto la Gets Bet  - pariază în agenții

Dacă te interesează pariurile loto, atunci trebuie să știi că oferta este destul de generoasă. Zilnic sunt acoperite zeci de extrageri loto din întreaga lume, dintre care pot remarca Grecia Kino, Slovacia Keno, Win for Life și loterii americane precum Colorado Cash 5/32 sau New York Pick 20/80. Pe de altă parte sunt și case de pariuri online care oferă pariuri loto; pentru a afla despre cine este vorba accesează articolul: https://pariurix.com/case-de-pariuri-la-care-se-poate-paria-pe-numere-loto.html
 

Pariuri virtuale

Dintre toate agențiile de cartier, cei de la Gets Bet stau cel mai bine când vine vorba de pariuri virtuale. Se poate paria pe curse de câini, pe Tex (un joc virtual de Texas Hold’em), Betgames (un alt joc virtual bazat pe Texas Hold’em), Getsix (loterie virtuală). Pe lângă câte un ecran care transmite fiecare din aceste jocuri virtuale, în fiecare agenție găsim și câteva monitoare pe care se pot urmări meciuri de fotbal live.  
 

Bonusuri și promoții Gets Bet în agențiile stradale

Sunt oferite cam aceleași promoții cu care ne-am obișnuit și pe la agențiile concurente din mediul offline:  

  • pariul șansă - dacă te scoate un singur meci pe un bilet care conține minim 11 selecții dn orice sport de cotă 1.35+ fiecare atunci vei primi 10% din eventualul câștig împărțit la cota pariului pierzător. 

  • pariul șansă fotbal – dacă te scoate un singur meci pe un bilet care conține minim 10 selecții dn fotbal de cotă 1.35+ fiecare atunci vei primi 15% din eventualul câștig împărțit la cota pariului pierzător. 
  • pariul maxi-cote – zilnic agenția alege anumite meciuri care să aibă cote speciale. 
  • pariul jackpot – uneori sunt oferite pariuri cu premii suplimentare, dar trebuie să consulți site-ul getsbet.ro pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte. 
  • pariul șansă 200 – dacă pe un bilet cu cotă 200+ te scoate un singur meci atunci vei primi un câștig de zece ori mai mare decât miza biletului. 
  • Gets Plus – este un concurs prin care clienții Gets Bet trebuie să pronosticheze rezultatul unor meciuri alese de agenție. 

CLICK AICI pentru a vedea care sunt cele mai tari bonusuri la pariuri online oferite de Gets Bet!
 

Concluzie finală

Dacă ai citit acest articol ai aflat mai multe informații despre agențiile Gets Bet, despre cum se verifică un cont, oferta de pariuri loto, bonusurile și promoțiile oferite, și multe altele. Per total cei de la Gets Bet au servicii destul de bune pentru o agenție de pariuri offline, dar noi cei de la Pariurix îți recomandăm să pariezi pe internet la agenții precum Unibet (pariază acum), Sportingbet (pariază acum) sau Netbet (pariază acum), acolo unde te așteaptă o ofertă sportivă bogată, promoții de nerefuzat și multe alte servicii de calitate! Poți vedea mai jos o listă completă cu toate casele de pariuri online recomandate de PariuriX: 

Case de pariuri online recomandate
Superbet
Superbet
Încasează un bonus fără depunere de 22RON + 222 FREESPINS
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc de 500RON!
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Betfair
Betfair
Încasează la Betfair un bonus de până la 550RON
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS

Pariază online 24 / 7 cu un bonus atractiv de bun venit la prima depunere!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi